• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailesi ?

Hergun ailesine gitmeyerek baslayin. Haftada bir gidin misafir gibi oturun kalkin. Hamileyim kotuyum basim agriyor midem bulaniyor cok ustume geliyorsun bende anne olucam beni niye zorluyorsun diyip biraz aglayin. Kendinizi geri cekin. Bu kadar taviz verirseniz dahasini ister tabiki.

Sakın bu manipülasyonları yemeyin, ne kadar mesafe o kadar rahat kafa demek..
Aynen ben o kafadayim zaten. Ben onun ailesi icin degil herkes icin bir tik mesafenin iyi oldugunu düşünürüm hep. Ailesine de koymak istiyorum koymaya çalışıyorum yoksa biliyorum ki isler cigrindan cıkar. Ama boyle olunca da eşim iste sen soguksun yardim etmiyorsun gitmek istemiyorsun diyo.

Siz kvle yatsanız eşinize yetmeyecek ısrarı baskısı devam edecek o yüzden hiç "ay az mı gidiyorum acaba şöyle mi yapmalıyım" kafasına girmeyin. Kendiniz bir sınır belirleyin daha fazlasını kendi yapsın ailesine
Kesinlikle yetmez biliyorum. Ben zaten mesafe koymaya çalışıyorum . Hic gitmeyelim demiyorum ama surekli de istemiyorum ama orada anlaşamıyoruz o zaman sen istemiyorsun diyo.

Kesinlikle yetmez biliyorum. Ben zaten mesafe koymaya çalışıyorum . Hic gitmeyelim demiyorum ama surekli de istemiyorum ama orada anlaşamıyoruz o zaman sen istemiyorsun diyo.
Belli bir süre hiç gitmeyin görsün gitmemek nasıl oluyor

Hergun ailesine gitmeyerek baslayin. Haftada bir gidin misafir gibi oturun kalkin. Hamileyim kotuyum basim agriyor midem bulaniyor cok ustume geliyorsun bende anne olucam beni niye zorluyorsun diyip biraz aglayin. Kendinizi geri cekin. Bu kadar taviz verirseniz dahasini ister tabiki.
Haftada bir gitsek beni hain gelin ilan eder heralde eşim. Ben zaten gündüzleri de arada inip oturuyorum naptiniz falan diye. Ee haftada 3 gun falan da aksamlari iniyoruz . Daha neye yetmiyor bilemiyorum. Diyo ki bazı gunler hic inmiyorsun yabaci gibi? Her gün inip gormek zorunda miyim?

Haftada bir gitsek beni hain gelin ilan eder heralde eşim. Ben zaten gündüzleri de arada inip oturuyorum naptiniz falan diye. Ee haftada 3 gun falan da aksamlari iniyoruz . Daha neye yetmiyor bilemiyorum. Diyo ki bazı gunler hic inmiyorsun yabaci gibi? Her gün inip gormek zorunda miyim?
Iste cok taviz vermissiniz. Ne ilan ederse etsin birakin bu kadar gorusmeyin.

Siz fazla diyorsunuz ona kalsa azmış . Gitmiuormusum istemeyerek gidiyormuşum. Yalan yok bazen istemeyerek gidiyorum çünkü sıkılıyorum evimde olmak istiyorum. Hamileyim bel agrilarim oluyor evde olsa yatarim orda yatamıyorum
E eşiniz bilmiyor mu hamile oldugunuz için agrılarınız oldugunu? Bunu ona söylemediniz mi? Üstelik hamilesiniz rahat etmek istersiniz sürekli böyle sizi zorlaması valla bana yapsalar fenalık geçiririk ki yazdıklarınızı okurken o baskıyı hissettim ya yapmayın haftada 3 gün ne ? Her gün gidip oturmak nedir taviz tavizi dogurur siz dedigini yaparsanız faha fazlasını isticek çekin karşına eşini ciddi bir şekilde söyleyin herkesin evi farklı düzeni farklı zorla birşeyler taptıramazsın rahat etmek istiyorum diyin böyle olmaz cidden ben okurken fenalık geçirdim ya çocuk oluncada daha fenası olur

E eşiniz bilmiyor mu hamile oldugunuz için agrılarınız oldugunu? Bunu ona söylemediniz mi? Üstelik hamilesiniz rahat etmek istersiniz sürekli böyle sizi zorlaması valla bana yapsalar fenalık geçiririk ki yazdıklarınızı okurken o baskıyı hissettim ya yapmayın haftada 3 gün ne ? Her gün gidip oturmak nedir taviz tavizi dogurur siz dedigini yaparsanız faha fazlasını isticek çekin karşına eşini ciddi bir şekilde söyleyin herkesin evi farklı düzeni farklı zorla birşeyler taptıramazsın rahat etmek istiyorum diyin böyle olmaz cidden ben okurken fenalık geçirdim ya çocuk oluncada daha fenası olur
Her gun inmiyorum zaten tartismamiz bundan cikti bazi gunler hic inmiyorsun diye. Bu hafta pek gitmedik iste derdi odur büyük ihtimal gecen de inelim dedi inmek istemiyorum dedim. Ona bozuldu. Ben zaten o boyle yaptikca daha uzaklasiyorum asagida isim oluyor mesela halledip direkt evime giriyorum . Ugruyorum da arada alt katim zaten ne kadar gormuycem

Ben seninle evlendim ananla değil. Anneni görünce saygılı davranmak dışında da hiçbir sorumluluğum yok. Birinin yardım etmesi gerekiyorsa onlar sen ve kardeşlerin. Ben kendi annemi her gün görmezden yeri geliyor konuşasim gelmezken neden senin anneni her gün ziyaret edeyim ki? Bu şekilde çata çata yüzüne vuracaksınız.

Her gun inmiyorum zaten tartismamiz bundan cikti bazi gunler hic inmiyorsun diye. Bu hafta pek gitmedik iste derdi odur büyük ihtimal gecen de inelim dedi inmek istemiyorum dedim. Ona bozuldu. Ben zaten o boyle yaptikca daha uzaklasiyorum asagida isim oluyor mesela halledip direkt evime giriyorum . Ugruyorum da arada alt katim zaten ne kadar gormuycem
Her gün inmek zorundada degilsin sen yaparsan daha fazlasını ister bu sefer yemeklerde birlikte yenir her gün

Merhaba biz eşimin ailesiyle alt -üst oturuyoruz. Allah var kötü insanlar değiller. Büyük bir sıkıntı yaşamadım onlardan . Ama eşim sürekli baskı kuruyor bana . Işte annemleri benimsemiyorsun soguksun istemeyerek gidiyosun onlara( her gün 5 dk da olsa görüyorum onun dışında haftada en az 3 kez onlardayız) ben daha ne yapabilirim ki daha ne kadar görüşeyim istiyor ki heralde tüm güb orada olayim hatta orda yatayım. Dün yine bu yüzden tartistik . Benimsemiyorsun yardim etmiyorsun falan. Bir de bir elestri yorum yapayim ailesine hemen savunmada. Beni böyle kötü gormesinden de bu psikolojik baskidan da yoruldum sıkıldım. Bu arada 4 aylık hamileyim ve bebeğimi etkilemek uzmek istemiyorum sürekli. Ben ne yapacağımi nasıl bir tavır nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum artık.
İş eşiniz de bitiyor. Sizin kendi evinizin olduğunu anlamalı

Eski konularınıza baktım. Sanırım biraz naif bir insansınız, kayınvalidem soğuk biri bana karşı demişsiniz, şurda hamilelik haberine sevinmediler demişsiniz .
Ben 5 haftalik hamileyim. Yeni ögrendik heyecanliyiz mutluyuz eşimle. Ilk bebeğimiz . Gecen hastaneden cikinca benim anne babama söyledik cok sevindiler duygulandilar biz de mutlu olduk tabi öyle paylaşınca. Bu aksam da esimin ailesine soyledik. Gorseniz nasil heyecanla falan gittik söyleyecegiz diye. Ama kimse sevinmedi. Hic tepki yok. Ne bileyim insan az da olsa sevinmez mi , öz oglun öz torunun ya. Bi sarilinir falan .bu kadar soguk bir tepki beklemiyordum hic. Baskalarinda görüyorum nasil sevinip duygulaniyolar falan. Ya bunu elaleme desem sevinir. Ben hamileligimi burada paylasmistim tanimadigim insanlar bile daha çok sevindi . Sizce bana mi garip geliyor, siz ne düşündünüz,
?
Eşiniz zaten aynı apartmanda oturduğunuz yetmiyor gibi bir de babasıyla ortak çalışıyormuş, kendine ait maaşı bile yokmuş. Eşinizin hiçbir konuda göbek bağı kesilmemiş ki ailesinden , bence eşinizi dolduruyorlar size karşı ve çok üzülerek söylüyorum ama istenen bir gelin de değilsiniz onlar için.

O yüZden alttan almayın artık, sizin dişli olduğunuzu anlarlarsa kocanız da dahil sizi rahat bırakır ve saygı duyarlar. Kendi değerinizi bilin ve insanların da bilmesini sağlayın.

Son düzenleme:
Iste ben de inmiyorum zaten bu sefer de sen söylesin sen böylesin başlıyor.kulagimi kapamaya caliscam mecbur.
Desin, senin söylemenle ben böyle şöyle olmuyorum deyin, neden kulağınızı kapayasiniz ? Bugün kapadiginiz o kulakla yarın sizin ve Allah'ın izni ile doğacak evladinizin başı agriyacak, taviz vermeyin, şuan bile susayım kavga çıkmasın modundasiniz sanki, evet susmayın güzelce konusun, siz sustukça üstünüze gelecekler bir ömür böyle gecmeyecek. kendinizi savunun ezdirmeyin ve kendinize gelin,
İlk başlarda sancılı bir süreç olur ama kendinizi bırakmaz ve devam ederseniz artık onlar geri çekilir

Desin, senin söylemenle ben böyle şöyle olmuyorum deyin, neden kulağınızı kapayasiniz ? Bugün kapadiginiz o kulakla yarın sizin ve Allah'ın izni ile doğacak evladinizin başı agriyacak, taviz vermeyin, şuan bile susayım kavga çıkmasın modundasiniz sanki, evet susmayın güzelce konusun, siz sustukça üstünüze gelecekler bir ömür böyle gecmeyecek. kendinizi savunun ezdirmeyin ve kendinize gelin,
İlk başlarda sancılı bir süreç olur ama kendinizi bırakmaz ve devam ederseniz artık onlar geri çekilir
Ailesiyle bir sikintim gercekten yok ama esim üzerime geliyor ona kalsa sana bisey denmiyor dedi dun biraz tartistik aglayinca. Onun beni tanımamis anlamamıs gibi olmasi rahatsiz ediyor. Ben mesafeli olmaya gayret edicem.

Back
X