• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ailesi ?

Esinizin beklentisi tum gün kendi sahsi hayatinizin olmamasi, kayinvalidenizin evini temizlemeniz, missfirlerini agirlamaniz vs vs. Ki acikcasi bu kayinvalide kölesi gelin rolünü kabjl etmeyecek olan da aile apartmaninda oturmasin zaten. Cunku boyle olmadiginiz surece size surekli benimsemiyorsun vs derler. Bunun aile apartmanına oyururke merhaba dusunecektiniz

Eski konularınıza baktım. Sanırım biraz naif bir insansınız, kayınvalidem soğuk biri bana karşı demişsiniz, şurda hamilelik haberine sevinmediler demişsiniz .

Eşiniz zaten aynı apartmanda oturduğunuz yetmiyor gibi bir de babasıyla ortak çalışıyormuş, kendine ait maaşı bile yokmuş. Eşinizin hiçbir konuda göbek bağı kesilmemiş ki ailesinden , bence eşinizi dolduruyorlar size karşı ve çok üzülerek söylüyorum ama istenen bir gelin de değilsiniz onlar için.

O yüZden alttan almayın artık, sizin dişli olduğunuzu anlarlarsa kocanız da dahil sizi rahat bırakır ve saygı duyarlar. Kendi değerinizi bilin ve insanların da bilmesini sağlayın.
Boyle adamlarla neden evleniyor bu kadinlar, neden bu muameleyi kendilerine reva goruyorlar. Yazik ya. En bastan belliymis yasanacaklar zatrn. Babasinin elinden harclik alan aile apartmaninda oturan adamin bir birey olip karısı ve çocuğuna sahip cikma vasfi olabilir mi?? Keyfine gore bir esya alamazsin, tatile gidemezsin, her sey icin hesap vermek bir nevi izin istemek zorundasin. Keyfine gore cikip gezemezsin, evine istedigini davet edemezsin, istedigin saatte cikamazsin cunku her seyden haberleri vardir. Kocanla istedigin gibi kavga edemez, keydine gore bir muzik acip eglenemez, seks yaparken bile duyarlar mi diye dusunursun. Yani bu hayat mi??? Ayrica asgari ucret kazanan bagimsiz bir erkek > babasiyla calsitigi sirkette milyonluk ciro yapan erkek

Benimsemekten kastı sabah gidip akşama kadar hizmetçilik yapmanız kısaca. Haftada üç gün oradaymışsınız zaten taviz vermeyin.

Kesinlikle yetmez biliyorum. Ben zaten mesafe koymaya çalışıyorum . Hic gitmeyelim demiyorum ama surekli de istemiyorum ama orada anlaşamıyoruz o zaman sen istemiyorsun diyo.
Evet istemiyorum diyeceksiniz. Her gün görüşmek işlerini yapmak zorunda değilim diyeceksiniz.

“ senin annen baban saygı duyuyorum , elimden geldiğince de gidiyorum. Daha ne yapayım ayağına paspas mi olayım “ de

Kendi annen baban gibi sahiplenmeni istiyor galiba

O senin anne babana kaç senede bir gidiyor

Yeter ya bu konuları okuyunca ben deliriyorum. Neden alt üst oturuyorsunuz. Hamile kadını saçma nedenlerle üzen eş kişisi tam ağzının ortasına ıslak odunla vurmalık. Kadınlardan kulübünden öğrendiğim en iyi şey eş ailesinden arkana bakmadan kaçmak.

Ailesinin doldurusa getirdigini düşünmüyorum acikcasi. Oyle birileri degiller. Olay eşimde. Evlenmeden asla tahmin etmezdim bu kadar ana kuzusu oldugunu. Her gun onlara gidelim desen gider. Ee bazen benim de canim gitmek istemeyebilir bu normal degil mi.
Tabiki normal aynı yerde oturuyorsunuz diye gitmek zorunda da değilsin herkesin evi var işi gücü var her dk orda olmak zorunda değilsin fakat gelde bunu eşlere anlat

Back
X