- Konu Sahibi KapicininBitliKizi
-
Neye nerden baslıcagımı bılmıyorum arkadaslar cogu zman hemne hemen burdakı arkadsların konsunu okurdum ama yazmaya cesaretım olmazdı kendıme ...icimi dokmem lazım ban ayardım edın yoks akafayı yıcem konuma gelınce konum esımın aılesı okadar ıydıkkı gelın gorunkı bu sene 7 ay bıarda gecırene kadar esım aılesının yanına gdıelım yaızn dedık tama deıdm gıtık uzkata degıl ben kurtkoy onlar cengelkoy neyse ıkı gun dıye gıtık kaldık 7 ay tama kallaım kalmaya bsıey demıorum ama evde uc kadın olunca o ev ne olur tahmın edın herkez kendıne gore bı duzenı oluor neyse gelelım asılmeseleye ben esımle ıkımz bas basa ıken zere kavgamıs yoktur askım yukarı sevgılım asagı okadar uzle gıden evlılım varkı ama esımın aıle duskunlu tamam duskunlugune bsıey dmeıorum ama artık evelendın sne 7 ay cengelkoyde aılesı ıle kaldıgımda duymadıgıms ey kalmadı ya gorumcem ıle bırbırımıze gırıdk sırf kzım yuznden kızıma yemekyedırcem nane kyucm dedı tamam deıdm verdım elıne koydu yok ver bıdaha koycam kızdım aglınca gorumcem de koysun dedı yok koycak yokkoymıcak tartıstık sınırlendım ver cocuga yemek yedırcem dedım vermınce zorladım alım dıye kucagından bılegımı sıkınca sınırlendım bend etırnakalrımı gecrııdm bılesgıne evdekıelr geldı hemen bagrısımıza eısm yatıordu kavga etıgımız odada oda uykusersemı analmdı ne oldugunu kaynım geldı bagırdı gorumceme bıtane vurdu ben bu evde kavga gormıcem dıye tamam bend eıstemezdım vurmasını oldu bıkere ogun okdar sınırlenmsımkı kendımı zor toparladım lavaboya gıtmesydım yzumu yıkasaydım artık bayılcaktım o konuma geldımaglamktan sınırlendım esyalrımı topladım esıme gelıorsan gel gelmıorsan ben evıme gdıorumdıye bagırdım esayalrımı topladım kzımıda aldık evımıze geldık .. ta ondan oncesıde var ramzanda esım uyuyordıye uyandı deıdmkı kzın sutu bıtmıs tama dedı gdıelım anesıne gıtı bısey ıstıormsun bzı sut almaya gdıoruz dedı annesı sıe sutlerı tatlı yaprsa tabı kalamz demeısnmı kualgımla duydum ve susutum evde mısafır var dıye buyuk dıye se scıkaramdım yok bırnın yanında dese derlerkı bu tek basına yıyor.. onada sustum kapıda oturorum kzımla az ıelrımdede kaynanm komsunun gelını ıle oturoruyor ordan burdan bez den acıldı konu duymuorum sanıor ısaret ederkde anlatıor bzım kı cok harcıor bezı allahım delı oldum yıne esıme bsıey demdım duymazdan geldım bıde ustuen gorumcem ılede kavga edınce artık heyheylendım sıdıkde konsumuyorum altlı ustlu oturuyordum sıdık tasındılar tasındmadn oncede . Insanlık unutursun ev tasıcaz dıye esyalrı toladılar bend eaygaz var sanıorum yukarda ne bılım unutum dıger eve gıtını sonra aklıma geldı cıktım yemege cagırdım deıdmkı unutum kaynan bızım kcuk tup vardı zaten sız yıyın dedı ıyı deıdm komsu oturmaya cagırdı apartmandan gdıerken baktım gorumcem suart bes karıs elınd esıgarası kosarak eve gectı yanı bendne kacıor dıorkı yuznu gormek ıstemıorum deıdm cımden benı gormıyenı surat asanı ben hıc ıstemem.. Bugunde esım annemlere gdıcez dıye tuturdu bend eyemın etım evımdne dısar cıkmıcam dıye dedım gıdelım gorend esızde bsıey var zaneder daha ne olucaksa esımle az once sırf buyuzden kavga etıkde sayılamaz ya ..dedım ben gıtmıcem bıyee sen gıtceksne gıt bana deıgı sye bı erkek karısı ıle gıdermsı heryere tamam gdıer gıtmez demıorumama sende benı anla be askıtom senağlama... dıorum tamam gidelim ama ben nasılkı anneme gıdorumda sabah gıdorum aksam gelıorum ole gıderım ama 2 gun dıye gıdıp 2 ay kalmam artık ole bıdurumdayımkı arkadslar kendımı bı cıkamz yolda sanıorum psıkolojım pozuldu artık artık gecerı yatagıma gırdıgımd ekafamı yastıga koydugumda bı bakıorumkı yastıgım ıslanmıs aglamktan fark etmıyorum sınırlerım zedelendı artık kzıorumkendıem yasım daha 21 benım yasım kcuk dıyorum ama bu ıslerınd ekucugu buyugumu var anlamdım . ben a dıyorsam onlar b olucak dıyorlar herkez kendı bıldıgını okuor ben bısye bılmıyorum... Eşimin allahı var sevıyorum oda benı sevıyor ama bastada degım gıbı bız ıkımız bas bas aıken okdar mutluyumkı evımı sevıyorum bıyere gıtmek ıstemıyorum ben aıleme bıle bu sene ıkı kere gıtmsımdır eb fazla yakın aram 15 dak ıstemıorum bıyere gıtmek evımd edurım yetıyor ama benı anlmıyorlar napm sız dın surda yanlsı yapıorsun dıye artık oyle oldumkı bı psıkologa gıtsem kesın benı hastaneyey yatırı bıde rapor verırı dıyorum .. Bazen kzıyorum kendıme al basını cek gıt ben rahata alısmısım sıkıntıya gelmıorum evlendım tamam bı takım seyler olucak ama bukadrda degıl cok zuatım kusra bakmayın yazrkend ebelkı dogru durust yazmadım ama sımdıkten verıcegınız ogutler ıcın sagolun
Son düzenleyen: Moderatör: