esim ve ailesi

leylam123

Ey GônüL, Ses Etm£, BeKL£
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
776
6
46
- Yurtdışı
Merhaba kizlar,
Ben kayinimla ve hanimiyla kusum uzun suredir sebebi budur: eltim cocugumla beraber onun evine her gitmemde tabi esi olmadigi zaman bize surat asmasi bu hareketi cok kez yapti tabi ne benim esimin ne kendi esinin yaninda bi kere evime telefon acti kaynanami istedi ve ona demiski halam gelecek seni gormeye leyla nin evine gelsin !!! ya ev benim bana danismasi gerekmiyor mu musait olurum olmam bi cocukla evin isi gucu yemegi felan zor yetistiriliyor haksizmiyim ? kaynanamda dediki olmaz senin halan sen misafir et evine sonra kaynanam cocugumla beraber onun evine gitti kapidan bizi gorur gormez surati asildi temizlik yapiyordu selam bile vermedi bende gittim sonra cocugumu almaya tekrar gittim evine . oturuyorlarmis halasi annesi kaynanam .... herkez cay iciyordu sirtini bana dondu surati asik seslenmedi aradan 15 dakika gecti onumde bi cay bardagi yok kaynanam israr etti ic diye utancimdan yok icmem dedim daha sonra kalktim kendim bardak aldim ve cayimi ictim sirf kimse bunlar ne bicim elti birbirlerini hesaba almiyolar demesinler diye bisey yokmus gibi davrandim ne bana ne cocuguma seslenmedi bu hareketi cok kez yapti ben onu hep misafir ettim evimde onu hep iyi davrandim ama o sirf temizlik yapamadim diye bana hep oyle hareketler sergiledi cocugum onun evini batirmadi ki biseyini kirmadi dokmedi ....
benim sabrim tasti ona iyi davrandikca o bize ters davrandi kaynanama dedim ki anne geliine soyle duzgun davransin yoksa evime gelmesin oda dedi ki o gelmezse kayininda gelmesin bende tamam gelmesinler cunku eltime tahamul edemiyorum dedim kaynanama daha sonra eltimin evine gittim ve dedim ki evime gelme ne sen ne esin tabi oda esine bunu demis ama benim neden dolayi istemedigimi soylemis.
Kayinimin biseyden haberi yok beni suclu zannediyor esi durumu anlatmamis bende bisey anlatmadim ona aralari acilmasin diye ama eltimin cocugumu grunce ona yaklasmasi kucagina almasi beni delirtiyor cocuguma dokunmamasi icin her seferinde onu aliyorum kucagima ne yapmam gerekiyor esimin bunlardan haberi var ben kardesime bisey diyemem hanimiyla onun arasina giremem diyor arada suclu olan ben oluyorum !!!!
nolur bana akil verin

Son düzenleyen: Moderatör:
eltin neysede kaynina niye küstün adamin birseyden haberi yok...karisinin anlattiklarini biliyor sende anlatsaydin ya durumu suclu durumuna dusmezdin...iyi cesaret walla gidipte evime gelmeyin demek...kayninin kardesinin evi yani esiniz bisey demiyormu?

eltin neysede kaynina niye küstün adamin birseyden haberi yok...karisinin anlattiklarini biliyor sende anlatsaydin ya durumu suclu durumuna dusmezdin...iyi cesaret walla gidipte evime gelmeyin demek...kayninin kardesinin evi yani esiniz bisey demiyormu?
hayir esim bisey demiyor cunku cocuguma surat asanin evimde isi olamaz diyor

Back
X