Eşim ve ailesi

Ne münasebet kadın yeni örtüsünü yıkasın. Cocuk dedin akıllı akıllı oynar elindeki şekeri sağa sola sacmaz.

cocuk dedıgın ne anlar kı tadını cıkarır bulundugu anın yenı olsa ne olur eskımıcek mı kalp kırmak daha mı ıyı yıkamaktan bence degıl kucuk seyler ıcın kımsenın kalbını kırmamak lazım bence
benım kuzenlerımın mınık cocukları var 4 yasında bırı gecen kustu geldı bana dıo kı ama ben senın halına kustum
senden kıymetlı degıl dedım sıldım halımı...kızsamıydım annesıne cocuun kustu dıe
yatak ortusu kırlense ne olur valla hıcbır cocuk ole kenarda uslu uslu oynamaz cocuk cocukluunu yasasın
ev kırlenır kırlensın misafirimi iyi asğırlamamdan daha mühim değil...onlar gıdınce yaparım temızlıgımı olur bıter

Kendi evınde yapabılır ama gittiği misafirlikte evi yıkamaz baslarına .Terbıye nerde mı? oda ne onlar için:)))herkes kendı felsefesını kendı alanları ıcınde yasasın..

tabi ki haklısın...yani ne ekersek o çıkar demi? hiç çilek ekip de kayısı alan olmamıştır değil mi? yalnız çocuk olduktan sonra yeniden ele almakta fayda var bu konuları. benim de çocuğum yokken dışarıda avazı çıkana kadar bağıran çocukları,yerde tepinen çocukları ve çaresiz kalan anneleri kınardım. "nasıl çocuk terbisiyesi" bu diye. ammaaa çocuk olunca pratiktekiler teoriye benzemiyormuş...sonra bir panik, uzmanlar mı kalır sormadık, kitaplar mı kalır okunmadık....bu çocuk neden parktan çıkarken ağlıyor tepeleniyor diye......

Örnek bir annesiniz düşüncelisiniz

valla kendınıze dert aramayın esınızı de dusunun ılk defa aılesı evınıze gelıor ve sız kalplerını kırıosunuz esınız cok uzulmustr emınım bu duruma...gonullerını alın bence

ayy yok artık yaaa....
iyi yapmıssın, cocuga denmez tabi birsey.
senın yatak odana gırmek ne demek???
bu ne sacmalık yaa... orası mahrem bır yer... 3 haftalık da evlı olsan 30 yıllık da evlı olsan girilmemeli !!!

bende olsam aynısını yapardım.. eve ilk defa gelsin son defa gelsin kimseye o kadar tavız vermem. ilk geldiler dıye bısey demeseydın bı sonrakı gelıslerınde belkı ıyıce salıcaktı cocuk bakma olayını gorumcenler..

sahıp cıksın tabı cocuguna. 3 yasındakı cocuk kucuk degıl ki. benım kızım 21 aylık bı bakısımla oturuyor yerıne.

iyi yapmıssın. tavrını bılsınler.

bu bizde de var.kaynanamlar bana yaptıklara yatağın üstünde akrabalarının bir oğlunu zıplatmış.annemlerde komşumuzun oğlunu zıplattılar.şimdi 2 oğlum var

ana soruyu soruyorummmmmmmmmmmmmmmmmm..

şimdi burada konu yatak odasında olmuş olması mı olayın özel bölge olduğu için.. diyelim ki annenin el emeği bir masa örtüsüne meyve suyu döktü çocuklar tepki nasıl olur.. annelerinin tavrı yine rahat olarak düşün..

bılmıorm kızlar ama bu konuda uyusmuyoruz sanırım
ben takmam bole seylerı misafirim rahat etsin hoş gitsinler evimden yeter
mal esya ortu halı cok muhım degıl benım ıcın

bende öyleyimdir canım.çocuklarla özel ilgilenirim.onlara özel menüler hazırlarım.evde oyuncaklar bulundururum.yerine göre bir oda tahsis ederim.misafirler gidince derler toparlar,temizlerim
çocuklarda bana gelmeyi çok sever.

Son düzenleme:

ben de katılıyorum sana canım. ancak ve ancak anneler de biraz bakınmalı etrafına.. ha kadın biraz sakınır da kırılan kırılan dökülen dökülür oluversin nolacak. ancak bir tanıdığım var.. kendi evine gidince bir kırıntı dökülse suratlar düşer ben de rahat edemem o kadının evinde diken üstündeyimdir..ancak o başkasına gidiverse çocuğu salıverir kahveler mi dökülür koltuklara vazolar mı kırılır gel gör artık. en azından karşından ne bekliyorsan aynı hassasiyeti başkasının evinde göstermeli bu karakterler de...

Kusmak, elindekini yanlışlıkla dökmek, altına çişini yapmak başka birşey, elindeki şekeri savurmak baska birsey. Cocuğun elinde olmayan seyler icin de anneye kızılmamalı. Anne oturup laklak ediyorsa, cocuk da elindeki cayı sağa sola savuruyorsa orda bir sıkıntı var demektir.

yanı bende yenı evlıyım 1.5 yıllık 26 yasındayım benımde gelenım gıdenım cok olur ozellıkle kendı aılemden
ne olmus ya kalp kırmaya deger mı
bu hafta bende esımın aılesı var uzak yerden geldıler ve ben calısıorm onlar sımdı evdelr ve gunlerdır yemek bulasık temızlık ugrasıorm ama bu durumdan rahatsızlık duymuorm eşimin aılesi evimden memnun gitsin buna deger bence...
eşim mutlu olsun buna değer
anlamıorm yanı kapı kılıtlemek falan ne cırkın bısey ozel esyalarını kaldır her yer acık kalsın
onlar gıdıncede guzel bır temızlık yaparımmm ooohhhh herkes mutlu
kalp kırılmaz hele kı esımızn aılesının hıc gerek yok esımı mahcup etmeye bence

tabii böyle insanlar da çok.bu durumda anne umarsızsa ev sahibi çocukları yönlendirecek

çocuğu yataktan indirerek yanlış yapmışsın
ilk kez gelmişler sonuçta yeni evlisin eşin ve ailesi tarafından yanlış anlaşılmıssın
"benim annemin el emeği göz nuru ördüğü dantelli örtülü yeni gelin yatağına" demissiniz yeni evli olduğunuz için bu şekilde düşünüyor
olabilirsiniz ama eşyanın çokta fazla önemi yok huzur çok daha önemli bence
burada ne konular okuyoruz ne yaramazlık yapan çocuklar var
çocuk çokta fazla birşey yapmamış bence annesi çocuğu alıp gittiğine göre demek ki baya surat asmıssınız
not çokta çiçeği burnunda gelin olmasamda 2 senelik evliyim eşyalarımızı da kendimiz aldık
ama değil görümcem arkadaşım bile gelse çok fazla umursamam
sürekli gelen birisi olsa ve annesi her geldiğinde bi köşeye oturup çocuğu ortalığa salsa haklısınız derdim ama bu seferlik görmezden gelebilirdiniz

genel çerçevede doğru söylüyorsun.ancak özelde incelendiği zaman olay benim belirttiğim karakterdeki insanlar da baya çok..yoksa çocuk çocuktur..

eee kadın lafa dalmıstr gormemıstr
yanı bılınclı olarak yapmaz sanırım

ne mutlu sana.eminim onlarda senden çok memnundur.okullar kapanınca kardeşim geldi yeğenimle.ev alt üst oldu.doğru dürüst iş bile yapamadık 10 gün boyunca.onlar gidince temizledim her tarafı.

buna katılıyorum resmen gelen kişilere sen hırsızsın bende önlemimi böyle aldım demektir çok yanlış hele ki eşinin ailesine karşı

ne için çocuk yatakta zıpladı diye

genel çerçevede doğru söylüyorsun.ancak özelde incelendiği zaman olay benim belirttiğim karakterdeki insanlar da baya çok..yoksa çocuk çocuktur..

bılmıorm dogrudur belkı ama o ıhtımallerı dusuncek olursak ısın ıcınden cıkamayız ortada gercekten yanlıs bısıler varsa oda bellı olur zaten zamanla
cocuk ya 3 yasında bebıs
ooo cıksın benım yatagıma tepınsın ne olmus mıs gıbı bebış kokutsun yatagımı
hıııııc aldırmam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…