- Konu Sahibi gelinciK8787
-
Ne münasebet kadın yeni örtüsünü yıkasın. Cocuk dedin akıllı akıllı oynar elindeki şekeri sağa sola sacmaz.
Çocuk kendi evlerinide ahıra çeviriyor.. Kadın hergün o evi baştan sona süpürüp duruyor, onların felsefesi çocuk ne yaparsa yapsın ona kızılmaz, vurulmaz... İyi de çocuk terbiyesi nerde kalıyor bu durumda?
Benim çocuğumda yaramaz olacak belki, belki de evimi talan edecek. Ama o kendi canım, ciğerim oalcağı için belki tahammül gücüm artacak.. Gezmeye gitme olayına gelince ben çocuğumu güderim, hele yeni gelin evine gittiysem daha da özen gösterirrim.
Bende ıkı cocuk annesıyıkm bırı 4 yasında bırı 4 aylık ıkı oglum var..
bende yenı evlenmışken evıme cocuklu ınsanlar gelıp cocuklarına sahıp cıkmayıp zarar verınce cok uzulurdum
sımdı mısafırlıge gıdınce bırı kucagımda buyuk oğlumun peşindeyım ev sahıbı rahat olun dese bıle benım içim rahat etmıyor eşyalar yenı kadın yenı evlı ....ınsan bıraz dusunur
Cocuk mu onemlı halımı.
Madem cocugunu bu kadar dusunuyor oturup onunla oynasın evın eşyalarına zarar vermesın cocuklara asla kızmam annelerıne sınırlenırıp
Bu yuzden de evıme gelmeyeceksede kendı bılır.....
Yenı evlısınız tavrınızı koyun gerekırsede yatak odanızı onlar gelınce kıtleyın
ne demek yenı gelının yatak odasına gıdıp yataga cıkmasına ızın vermek cocugun annesı ıcın soylıyorum
birde saçma birşey söylüycem;geçen gün yeni evli bir arkadaşın evine gittim yanımda kızı olan bir arkadaşımla yeni evli çiftin yatağında ilk hangi cinsiyetli çocuk zıplarsa evli çiftin doğacak çocuğu o cinsiyetten olurmuş falan filann kıza sorduı arkdaş oda zıplatın dedi öyle saçma bir düşünceylemi odana girip zıplattılar acaba tabi her ne düşünceyle olursa olsun önce sana sormaları gerekirdi o ayrı, annenin düşüncesizliği ayrıı
bılmıorm kızlar ama bu konuda uyusmuyoruz sanırım
ben takmam bole seylerı misafirim rahat etsin hoş gitsinler evimden yeter
mal esya ortu halı cok muhım degıl benım ıcın
bılmıorm kızlar ama bu konuda uyusmuyoruz sanırım
ben takmam bole seylerı misafirim rahat etsin hoş gitsinler evimden yeter
mal esya ortu halı cok muhım degıl benım ıcın
cocuk dedıgın ne anlar kı tadını cıkarır bulundugu anın yenı olsa ne olur eskımıcek mı kalp kırmak daha mı ıyı yıkamaktan bence degıl kucuk seyler ıcın kımsenın kalbını kırmamak lazım bence
benım kuzenlerımın mınık cocukları var 4 yasında bırı gecen kustu geldı bana dıo kı ama ben senın halına kustum
senden kıymetlı degıl dedım sıldım halımı...kızsamıydım annesıne cocuun kustu dıe
yatak ortusu kırlense ne olur valla hıcbır cocuk ole kenarda uslu uslu oynamaz cocuk cocukluunu yasasın
ev kırlenır kırlensın misafirimi iyi asğırlamamdan daha mühim değil...onlar gıdınce yaparım temızlıgımı olur bıter
bende öyleyimdir canım.çocuklarla özel ilgilenirim.onlara özel menüler hazırlarım.evde oyuncaklar bulundururum.yerine göre bir oda tahsis ederim.misafirler gidince derler toparlar,temizlerim
çocuklarda bana gelmeyi çok sever.
ben de katılıyorum sana canım. ancak ve ancak anneler de biraz bakınmalı etrafına.. ha kadın biraz sakınır da kırılan kırılan dökülen dökülür oluversin nolacak. ancak bir tanıdığım var.. kendi evine gidince bir kırıntı dökülse suratlar düşer ben de rahat edemem o kadının evinde diken üstündeyimdir..ancak o başkasına gidiverse çocuğu salıverir kahveler mi dökülür koltuklara vazolar mı kırılır gel gör artık. en azından karşından ne bekliyorsan aynı hassasiyeti başkasının evinde göstermeli bu karakterler de...
yanı bende yenı evlıyım 1.5 yıllık 26 yasındayım benımde gelenım gıdenım cok olur ozellıkle kendı aılemden
ne olmus ya kalp kırmaya deger mı
bu hafta bende esımın aılesı var uzak yerden geldıler ve ben calısıorm onlar sımdı evdelr ve gunlerdır yemek bulasık temızlık ugrasıorm ama bu durumdan rahatsızlık duymuorm eşimin aılesi evimden memnun gitsin buna deger bence...
eşim mutlu olsun buna değer
anlamıorm yanı kapı kılıtlemek falan ne cırkın bısey ozel esyalarını kaldır her yer acık kalsın
onlar gıdıncede guzel bır temızlık yaparımmm ooohhhh herkes mutlu
kalp kırılmaz hele kı esımızn aılesının hıc gerek yok esımı mahcup etmeye bence
eee kadın lafa dalmıstr gormemıstrKusmak, elindekini yanlışlıkla dökmek, altına çişini yapmak başka birşey, elindeki şekeri savurmak baska birsey. Cocuğun elinde olmayan seyler icin de anneye kızılmamalı. Anne oturup laklak ediyorsa, cocuk da elindeki cayı sağa sola savuruyorsa orda bir sıkıntı var demektir.
yanı bende yenı evlıyım 1.5 yıllık 26 yasındayım benımde gelenım gıdenım cok olur ozellıkle kendı aılemden
bu hafta bende esımın aılesı var uzak yerden geldıler ve ben calısıorm onlar sımdı evdelr ve gunlerdır yemek bulasık temızlık ugrasıorm ama bu durumdan rahatsızlık duymuorm eşimin aılesi evimden memnun gitsin buna deger bence...
anlamıorm yanı kapı kılıtlemek falan ne cırkın bısey ozel esyalarını kaldır her yer acık kalsın
genel çerçevede doğru söylüyorsun.ancak özelde incelendiği zaman olay benim belirttiğim karakterdeki insanlar da baya çok..yoksa çocuk çocuktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?