- Konu Sahibi gelinciK8787
-
ya ıste kazayla cocuk arasında fark yok kı uzulse bıle benı uzmedı kocasının kuzenını uzmedı
bu nasıl guzel bısı bılırmısın
ve ben bu kızı o kadar cok sevıorm kı gercekten bızı aılesı olarak benımsedıgı ıcın
aynı sekılde hepımız
yanı evlımısınız bılmıorm ama sızınle yasamak zor olsa gerek
ticker i var canım. 2 yıl +2 aylık evli bak aşağıya
Siz hayal aleminde yaşıyorsunuz :) Yok biricik karım bişi demedi, kuzenimin bütün takımını dağıttım ama bana sarılıp öptü :)
Çocuk, kaza ve anneden bahsediyoruz. Kazara olan şeylerden. Rahat annelerden, canavar gibi cocuk yetiştiren annelerde.
Off cok yordunuz beni.
Evliyim, eşime obsesiflik derecesinde aşığım ama sırf onu mutlu etmek icin şımarık cocuk yetiştirmiş bir anneye göz yumamam.
Benimle yaşamanın zor olduğu kanısına nereden vardınız? İdrardan karakter tahlili yapmak gibi birşey olsa gerek.
Mersi.
o zaman dıorm kı daha anlayıslı hosgorulu olalım hepımız kımsenın kalbını kırmayalım
yanı kayınvalıde es gorumce annemız babamız eve gelen misafirimiz eşya mal halı ortu
kıymet verılecek seyler degıl
kusura bakmayın ben sizin üslubunuz ile konuşamam
Alice harikalar diyarında... ben neden sevgi pıtırcığı değilim nedennbu yazdıklarınızı yapsam evi yıkarlar
Ben bozuk bir cümle kurmadım. Hakaret de etmedim. Yazı stilimden benim zor bir insan olduğum kanısına siz vardınız.
Konuları saptırıyorsunuz. Konu başka siz başka şeyler yazıyorsunuz sayfalardır. Evet küçücük bir cocuk icin insanların kalbi kırılmasın, güzel güzel ağırlansın diyoruz siz kustu kırdı güldüm gectim diyorsunuz. Aksini düşünen insanları da zor olarak nitelendiriyorsunuz.
Bence de konuşmayın.
arkadaslar huzur dıorm baska bısı demıorm
huzur yerınde olsun
bundan daha onemlı hııııııc bısı yok
konu sahıbı arkadasım anlıorm senı yenı evın nasıl ozendısını tahmın edebılıorm ama mumkun oldugunca esının senınle gurur duymasını sagla
benım karım ıste desın
yatagımızın tepesınde cocuklar zıpladı ama benım bırıcık karım agzını acıp bısı demedı benım aılemı hos tutmak ıcın desın
huzurunu bozma
dedım ya bu uslup benım tarzım degıl ne zaman nerede konusacagımı bılecek olgunluktayım
yıkmazlar buna gonulden ınanıorm yanı sen bırılerıne ıyı nıyetlı hosgorulu guleryuzlu davrandıgın an karsındakı ınsanlarda sana ole davranır..yanı gelen misafirimi uzemem ben ne olursa olsun anlatmaya calıstıgım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?