Eşim ve ailesi

o zaman dıorm kı daha anlayıslı hosgorulu olalım hepımız kımsenın kalbını kırmayalım
yanı kayınvalıde es gorumce annemız babamız eve gelen misafirimiz eşya mal halı ortu
kıymet verılecek seyler degıl

cnmm bırak uzak dursunlar onlar... eşine gelince de sürekli konuları açma ama asıl meselenin büyüklerde olduğunu düşüyorum ayrıca eğer eşiniz derseki yine bir çocuk kalbinden önemli mi diye 1.si eminim annesi böyle evde yaptırtmıyordur annesinde de 2. si küçücük çocuğun şımarıklığı yüzünden ben evimi kirletip de diğer (başka gelecek) misafirlerime mahçup düşemem kaldı ki yeni gelin evi, zaten almak istesek alamayız durumumuz yok de... ama böyle şeyleri eşine aktarma bence. kız çocuğa yaptırtma küssünler ama eşine şikayetlenme erkek milleti anlamaz çünkü.. ama eğer o sana boşver yapsın dersede binbir zorlukla aldığım eşyalarım kaldı ki normal değil bu yaptıkları her çocuklu kadın çocuğuna misafirliğe gittiğinde sahip çıkar ama onlar takmıyor çünkü el evi ama birşey olsa oğlumun evi derler.... ama yok dersen ki neyse ben temizlerim temizlenmezse alırım yapsın...
birde yatak odasına sokma cnm onları kim olursa olsun ben illet olurum yatak odasına ev sahibi olmadan girilmesine

gelen çocuklar bizimde yatağımızda zıplıyor, ben de indiriyorum tabi indirirken tatlı sözler söyleyerek. böyle yaparsanız kimse alınmaz

Siz hayal aleminde yaşıyorsunuz :) Yok biricik karım bişi demedi, kuzenimin bütün takımını dağıttım ama bana sarılıp öptü :)

Çocuk, kaza ve anneden bahsediyoruz. Kazara olan şeylerden. Rahat annelerden, canavar gibi cocuk yetiştiren annelerde.

Off cok yordunuz beni.

Evliyim, eşime obsesiflik derecesinde aşığım ama sırf onu mutlu etmek icin şımarık cocuk yetiştirmiş bir anneye göz yumamam.

Benimle yaşamanın zor olduğu kanısına nereden vardınız? İdrardan karakter tahlili yapmak gibi birşey olsa gerek.

ticker i var canım. 2 yıl +2 aylık evli bak aşağıya

Mersi.

Bence de sahip çıkamıyosan çocuğuna gitmeyeceksin misafirliğe,kimse senin çocuğunun arkasından dolaşmak zorunda değil.Kadın hem yeni evli,hem çalışıyo olduuuu hem kaç kişiyi ağırlayacak yedirecek içirecek,hizmet edecek,hem çocuğun arkasından dolaşacak,misafir gittikten sonra da halıyı kuru temizlemeye verecek,yatak örtüsünü yıkayacak...

Biz küçükken akraba ya da komşu misafirliğe gittik mi koltuktan kalkamazdık valla annemiz tembihledi diye.Özgürlükse kendi evinde özgür olsun,herkesin kendine ait düzeni,işi gücü,zamanı yada sabrı var..

sinir oluyorum ya bizede geliyolar anca çene çene çene,çocukları evi darmadağın ediyo,girmedikleri oda,açmadıkları dolap kalmıyo sadece uyduruktan oğlum yapma etme,sonra yıne çeneye devam...
sahip çıkacaksın çocuğuna ve alınganlık ta yapmayacaksın bide üstüne..

kusura bakmayın ben sizin üslubunuz ile konuşamam

Alice harikalar diyarında... ben neden sevgi pıtırcığı değilim nedenn bu yazdıklarınızı yapsam evi yıkarlar

kusura bakmayın ben sizin üslubunuz ile konuşamam

Ben bozuk bir cümle kurmadım. Hakaret de etmedim. Yazı stilimden benim zor bir insan olduğum kanısına siz vardınız.

Konuları saptırıyorsunuz. Konu başka siz başka şeyler yazıyorsunuz sayfalardır. Evet küçücük bir cocuk icin insanların kalbi kırılmasın, güzel güzel ağırlansın diyoruz siz kustu kırdı güldüm gectim diyorsunuz. Aksini düşünen insanları da zor olarak nitelendiriyorsunuz.

Bence de konuşmayın.

Alice harikalar diyarında... ben neden sevgi pıtırcığı değilim nedenn bu yazdıklarınızı yapsam evi yıkarlar

yıkmazlar buna gonulden ınanıorm yanı sen bırılerıne ıyı nıyetlı hosgorulu guleryuzlu davrandıgın an karsındakı ınsanlarda sana ole davranır..yanı gelen misafirimi uzemem ben ne olursa olsun anlatmaya calıstıgım bu

dedım ya bu uslup benım tarzım degıl ne zaman nerede konusacagımı bılecek olgunluktayım

o zaman eve gelen çocuklara tüm eşyalarımızı verelim kırsınlar
bizde eşimizle karşıda oturp gülümseyelim
ohhh huzur bulduk diye
çok yapmacık geliyo bunlar bana

canım yeni evliyken sanırım bunlar oluyor. eşinin ailesi ayıp etmiş, biz olsak çocuğumuzu zıplatmaktan vs. geçtim, mum tuttururuz hele ki yeni gelin eviyse. ama sen de bunlara sabırlı olmalısın, boşver yıkılsın dökülsün, senle yaşamayacak, bunun için eşinle kötü olmaya değmez. canınız sağolsun, eskiden ben de kızardım eşimin yeğenlerine ama baktım ben kötü olcam, amaaaaan banne dedim çıktım. şu an da zaten benim kızım herşeyimi mahvediyor, başkasının çoocuğuna ne diyim. bunlar ufak mevzular, eşinle kötü olma. görümce eltinle de aranı bozmaya değmez. en kötü ihtimal halı yıkamaya verirsin, dandellerin de azcık yıpranır, politik ol,canını sıkma durduk yere.

Biz de misafiri üzmüyoruz, üzmemeliyiz. Kadın şımarık bir cocuk yetiştirdiyse bu onun sorunu. Cocuğu boğacak, annesini azarlayacak değiliz.

Geçenlerde kuzenimin cocuğu cd kalemiyle bembeyaz deri sandalyelerime cin ali resmi yapmış. Ben farketmedim sesi duydum sadece, annesi "yapma eylül" diyo. Salona girdim Allah'ım, benim taksitlerini aylarca ödediğim sandalyeye sırıta sırıta desen ciziyodu eylül annesi de elinde cay sırıtarak bana bakıyordu. Yanlarına gidip, yapma bebeğim, ben sana defter vereyim dedim. Annesi hala gülüyordu. E ben tabi ki sesimi cıkarmadım ama onlar gidince arkasından epey sövdüm. Cocuğunun sandalyeden alsa, benden de defter kağıt bişi istese kötü mü olur?

Siz evinize gelen cocuklara "ciz tatlım ciz" mi diyorsunuz çok merak ediyorum?

Son düzenleme:
dedım ya bu uslup benım tarzım degıl ne zaman nerede konusacagımı bılecek olgunluktayım

Ben de herkesi kendim gibi bilip aynı sevecenlikle yaklaşacak samimiyetteyim.

Kusura bakmayın. Alıntılarımı siliyorum, zira yeterince gerginsiniz daha fazla germeyeyim :)

bugün ne içtiniz kafanız çok güzel. bana da söyleyin ben de içeceğim taviz tavizi doğurur benim de anlatmaya çalıştığım bu

ben üzüyorum öyleyse. napim onlar da dur desin çocuğuna

çocuk yatakta zıplıyor diğerleri de tempo mu tutuyoreşinin ailesi çok düşüncesizmiş.bu ne rahatlıkçocuk da suç yok asıl büyüklerin tutumu çok yanlış ama maalesef seni eşin bile anlamamış.bence bu insanlar evine geldiğinde yatak odanı kitle biblo gibi kırılacak eşyaları topla kendi çapında önlem al canım yoksa sen iyilikle de konuşsan bu insanlar alınacak tipler belli bu sebepten dolayı eşinle aran bozulmasın

benim komşu gelir oğlu benim kadar olacak nerdeyse
ne diyosa yapsında başımızı şişirmesin rahat rahat oturalım der
kendi evinde terlkiler havada uçar ,çocuk odasından çıkınca
neymiş evi yeni silmiş
ee benim ev ahırmı
şey der bide benim evde tabi ''çocuğun isteklerine hayır deyince pısırık olur diye korkuyorum''
yahu oğlan beni susuz getirir ne pısırığı
git kendi evinde terbiyesini ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…