Eşim ve ailesi

valla kimse kusura bakmasın kendi abimin çocuğu bile olsa böyle birşey yapmasına izin vermem ne düşüncesiz insanlar bunlar ya
adı üstünde "yeni gelin evi"

ne mutlu sana.eminim onlarda senden çok memnundur.okullar kapanınca kardeşim geldi yeğenimle.ev alt üst oldu.doğru dürüst iş bile yapamadık 10 gün boyunca.onlar gidince temizledim her tarafı.

yanı ben annemden boyle gordum sıkı sıkı tembıhledı benı bak ıyı karsıla hos karsıla dıe
sen kazanırsın kızım dedı aynen de dedıgı gıbı oluo

canım ben evlendiğimde eşyalarım yerinden oynasa kıyamet kopardı çocuk olunca öle olmuyor ben 2, 3 yaş dönemlerinde her yeri karıştırma olayı olduğundan kimseye gitmiyordum hem ben rahatsızlık duyardım hem ev sahibi şimdi daha yeni yeni biyere gidiyoruz oğlum 4 yaşında ama gittiğim yerde de oturmam kontrolümü yaparım bana evde rahatsızlık vericek şeyi başkasının evinde çocuğuma yaptırmam

Son düzenleme:

bu benim başıma geldi.üstelik ben yaptım.bir ablamıza ev görmeye gitmiştik.çayımı masa üstüne koydu rahat iç diye.masada da çok güzel bir örtü.elimmi titrdi ne oldu hala anlamadım.bardak ters döndü o güzelim masa örtüsüne.ben çok mahçup oldum.ablamız kalktı hemen örtüyü topladı.beni rahatlatmaya çalıştı.hatta getirip başka örtüde örttü,ben kocaman kadındım

valla kimse kusura bakmasın kendi abimin çocuğu bile olsa böyle birşey yapmasına izin vermem ne düşüncesiz insanlar bunlar ya
adı üstünde "yeni gelin evi"

al işte "yeni gelin evi" ama eşiyle kavga etmiş "huzurlu ev" olamamış

bunun içinde bazı şeyleri görmezden gelmek gerekir

eşinin yerinde olsam bende kızardım sürekli olan birşey değil ki bu

ilk kez ailemi yemeğe çağırmışım ablam çocuğunu kaptığı gibi evden gitmiş hoş değil bence

doğrusun ben de aldırmam....yani ben sadece madde kavramına önem vermediğim için aldırmam..bunu laf etmeye değmeyeceğini düşündüğüm için aldırmam..ya da telafisi yıkanarak vs olacak şeyler olduğu için aldırmam....ama anneler de parka salıyor gibi davranmaması lazım... ben aldırmam ama başkasının evine gittiğim zaman sakınırım nedense..iç güdüsel olarak sanırım bu verdiğim refleks..

olabilir pek tabi ki.. benim orada o soruyu sorma amacım; herkes konuyu yatak odasında yoğunlaştırmış olduğu içindi. yani mahrem bölgeye girilme olayına dönüyordu konu. ben niteliğini anlamak için sordum bunu.

yatak oadsına pat diye dalınmasına karşıyım,ayrıca çocuğu eğlendirmek için ille yatakta zıplatmak gerekmez..3 yaşındaki çocuk daha başka yollarla da eğlendirilebilir..görümceniz çocuğu ile ilgilenmemekte hatalı bence,onu oyalayacak daha zararsız şeyler bulabilrdi.ne gerek var yatak odasında bu hengameye..ama sizde de hata var,çocuğu oradan indirecek kişi siz değil eşiniz olmalıymış.

ayrıca konu sahibi arkadaşım "çocuğu gütmek" ne demek..benim bildiğim güdülen şey çocuklar değildir...

ya bu konuda haklısın ama ben ce konu sahıbı o kısmını abartıo yatakta zıplaması onu rahatsız etmıs evının kırlenmesı yanı ben zannetmıorm kı anne cocuuna bakmasın genelde zaten kucuk cocuk annelerı gıttıgı yerde tedırgın olurlar aman bısı yapmasın dıe gozlerler

ben konu sahibi yeni evli olduğu için ve eşyalarını önemsediği için böyle bir tepki verdiğini düşünüyorum. aslında gelen de kayınvalidesi yatak odasına girmiş olmayı yakınlıktan dolayı yanlış görmemiş olabilir. ha çocuk yatakta zıplamalı mı? tabi hayır ama benim kayınvalidem de yatak odama izin alarak girmez yani.izin de almamalı benim fıtratımca birinci dereceden yakın olduğundan.

geçen bende kuzenımın evındeyım gelınımız orda
yardım edım derken tabak kırdım hemde takımdan kırdım
ayy dedım kırıldı bu kız bana dondu dedı kı
olsun canım kırılsın bosver
budur ya
bu kadar

seni çocuğu yataktan indirmen hariç haklı buluyorum
kimsenin çocuğunun kirini temizlemek zorunda değilsin
kazara olsa amenna ama odada tempo tutmak ne alaka
ben çok kadın biliyorum kendi evinde çocuğu muma çevirip elalemin evinde çayıra salar gibi salan:)
kendi çocuğun olduğunda anlarsın diyenler olmuş
evet kendi çocuğu kendi eşyası
başkasının çocuğunun peşinde niye koşsun ki
tamam misafir ama herkes de çocuğuna sahip çıksın

Siz cocuk musunuz? Kazara kırmışsınız, eminim kuzeniniz epey üzülmüştür takımın kırılmasına.

arkadaslar huzur dıorm baska bısı demıorm
huzur yerınde olsun
bundan daha onemlı hııııııc bısı yok
konu sahıbı arkadasım anlıorm senı yenı evın nasıl ozendısını tahmın edebılıorm ama mumkun oldugunca esının senınle gurur duymasını sagla
benım karım ıste desın
yatagımızın tepesınde cocuklar zıpladı ama benım bırıcık karım agzını acıp bısı demedı benım aılemı hos tutmak ıcın desın
huzurunu bozma

olay budur ancak burada konu biraz daha dağınık..çok özel bir örneklem olmuş bu.. tabi herkes de bu tepkiyi veremez o başka. kırılan tabaktan dolayı kalp kıran da var yani..

Siz cocuk musunuz? Kazara kırmışsınız, eminim kuzeniniz epey üzülmüştür takımın kırılmasına.

ya ıste kazayla cocuk arasında fark yok kı uzulse bıle benı uzmedı kocasının kuzenını uzmedı
bu nasıl guzel bısı bılırmısın
ve ben bu kızı o kadar cok sevıorm kı gercekten bızı aılesı olarak benımsedıgı ıcın
aynı sekılde hepımız
yanı evlımısınız bılmıorm ama sızınle yasamak zor olsa gerek

"yatakta zıpladı benim biricik karım bir şey demedi" bir övünme konusu değildir bence. burada belki bunları mesele yapmayarak alttan aldı bravo demek daha doğru olur bence..

ticker i var canım. 2 yıl +2 aylık evli bak aşağıya

"yatakta zıpladı benim biricik karım bir şey demedi" bir övünme konusu değildir bence. burada belki bunları mesele yapmayarak alttan aldı bravo demek daha doğru olur bence..

yanı benımde kasdettıgım buydu zaten esıne kıymet vermesı aılesının yanında onu mahcup edıcek bısı yapmaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…