- Konu Sahibi gelinciK8787
-
buna katılıyorum resmen gelen kişilere sen hırsızsın bende önlemimi böyle aldım demektir çok yanlış hele ki eşinin ailesine karşı
ne için çocuk yatakta zıpladı diye
ne mutlu sana.eminim onlarda senden çok memnundur.okullar kapanınca kardeşim geldi yeğenimle.ev alt üst oldu.doğru dürüst iş bile yapamadık 10 gün boyunca.onlar gidince temizledim her tarafı.
ana soruyu soruyorummmmmmmmmmmmmmmmmm..
şimdi burada konu yatak odasında olmuş olması mı olayın özel bölge olduğu için.. diyelim ki annenin el emeği bir masa örtüsüne meyve suyu döktü çocuklar tepki nasıl olur.. annelerinin tavrı yine rahat olarak düşün..
valla kimse kusura bakmasın kendi abimin çocuğu bile olsa böyle birşey yapmasına izin vermem ne düşüncesiz insanlar bunlar ya
adı üstünde "yeni gelin evi"
bılmıorm dogrudur belkı ama o ıhtımallerı dusuncek olursak ısın ıcınden cıkamayız ortada gercekten yanlıs bısıler varsa oda bellı olur zaten zamanla
cocuk ya 3 yasında bebıs
ooo cıksın benım yatagıma tepınsın ne olmus mıs gıbı bebış kokutsun yatagımı
hıııııc aldırmam ben
bu benim başıma geldi.üstelik ben yaptım.bir ablamıza ev görmeye gitmiştik.çayımı masa üstüne koydu rahat iç diye.masada da çok güzel bir örtü.elimmi titrdi ne oldu hala anlamadım.bardak ters döndü o güzelim masa örtüsüne.ben çok mahçup oldum.ablamız kalktı hemen örtüyü topladı.beni rahatlatmaya çalıştı.hatta getirip başka örtüde örttü,ben kocaman kadındım
doğrusun ben de aldırmam....yani ben sadece madde kavramına önem vermediğim için aldırmam..bunu laf etmeye değmeyeceğini düşündüğüm için aldırmam..ya da telafisi yıkanarak vs olacak şeyler olduğu için aldırmam....ama anneler de parka salıyor gibi davranmaması lazım... ben aldırmam ama başkasının evine gittiğim zaman sakınırım nedense..iç güdüsel olarak sanırım bu verdiğim refleks..
ya bu konuda haklısın ama ben ce konu sahıbı o kısmını abartıo yatakta zıplaması onu rahatsız etmıs evının kırlenmesı yanı ben zannetmıorm kı anne cocuuna bakmasın genelde zaten kucuk cocuk annelerı gıttıgı yerde tedırgın olurlar aman bısı yapmasın dıe gozlerler
geçen bende kuzenımın evındeyım gelınımız orda
yardım edım derken tabak kırdım hemde takımdan kırdım
ayy dedım kırıldı bu kız bana dondu dedı kı
olsun canım kırılsın bosver
budur ya
bu kadar
geçen bende kuzenımın evındeyım gelınımız orda
yardım edım derken tabak kırdım hemde takımdan kırdım
ayy dedım kırıldı bu kız bana dondu dedı kı
olsun canım kırılsın bosver
budur ya
bu kadar
Siz cocuk musunuz? Kazara kırmışsınız, eminim kuzeniniz epey üzülmüştür takımın kırılmasına.
arkadaslar huzur dıorm baska bısı demıorm
huzur yerınde olsun
bundan daha onemlı hııııııc bısı yok
konu sahıbı arkadasım anlıorm senı yenı evın nasıl ozendısını tahmın edebılıorm ama mumkun oldugunca esının senınle gurur duymasını sagla
benım karım ıste desın
yatagımızın tepesınde cocuklar zıpladı ama benım bırıcık karım agzını acıp bısı demedı benım aılemı hos tutmak ıcın desın
huzurunu bozma
ya ıste kazayla cocuk arasında fark yok kı uzulse bıle benı uzmedı kocasının kuzenını uzmedı
bu nasıl guzel bısı bılırmısın
ve ben bu kızı o kadar cok sevıorm kı gercekten bızı aılesı olarak benımsedıgı ıcın
aynı sekılde hepımız
yanı evlımısınız bılmıorm ama sızınle yasamak zor olsa gerek
"yatakta zıpladı benim biricik karım bir şey demedi" bir övünme konusu değildir bence. burada belki bunları mesele yapmayarak alttan aldı bravo demek daha doğru olur bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?