- Konu Sahibi prensesim10
-
aslında konu açmayacaktım ama çok bunaldım artık yardıma ihtiyacım var
eşimle yaklaşık 10 aylık evliyiz çocuk istiyoruz olmuyor
eşimin ailesi biz evlenirken hiçbirşey yapmadı haklarını yemeyeyim düğün yaptılar ama oda millete gösteriş olsun diye
durumlarıda iyi
şimdi kardeşinin 2 yıl sonra olacak düğünü için para biriktirmeye başlamışlar
bana sürekli paramız yok muhabbetleri döndü
şimdi onun eşi en azından o muhabbeti hiç duyamayacak
2 yıl önceden herşeyi hazır
biz herşeyimizi eşyalarımızı falan kendimiz aldık bide sağolsun benim ailem herşeyin yarısını aldı
ama eşim bunları göremiyor için rahatmı diyorum evet diyor
bunları anlatınca ben onları birbirine düşürmeye çalışıyor oldum
benimle evlendiğine güne anet olsunmuş
ya ben hiçbrişeyi istediğim gibi almadım bir bayram birşey alınmadı üstüme paramız yok diye kendilerine acındırmaktan başka birşey yapmadılar
bende hep ucuzunu beğenmiş gibi yaptım
eşimin dahada bana teşekkür etmesi gerekmez mi?
ya ben nişanda takılan paraları bile geri verdim düğün üzeri harcadı
kaç gündür ağlamaktan helak oldum hiç kimsemde yok yaşadığım şehirde eşimlede konuşmuyorum kafayı yicem
ay canım ne desem bilmiyorum valla allah razı olsun ailenden sana yine de sahip çıkmışlar fakat eşine ailenin yardımda bulun duğu sürekli hatırlatmasa mıydın sonuçta erkek gururları var ya hani ondan dedim :) hem bi de evlendiği güne lanet okuması onun terbiyesizliği ... severek mi evlendiniz ?
işte ona göre haksızlık yokmuş onun içi rahatmış ben onları birbirne düşürmeye çalışıyormusum annesiyel arasını bozmaya çalışıyormuşumsen haksızlık yaptığını belirttin ve olaylar buraya kadar geldi demi ? yanlış anlamadım umarım .
o zmn eşin değişik bir yapıya sahip sonuçta sen ona kötü bi niyetle söylememiş sin ki ? :)
işte ona göre haksızlık yokmuş onun içi rahatmış ben onları birbirne düşürmeye çalışıyormusum annesiyel arasını bozmaya çalışıyormuşum
ya haksızmıyım ben?
bilmiyorum artık beni sevdiğinede inanmıyorumne alaka yaa çok saçma sonuçta ailesi ile arası kötü olsa senin eline ne gibi bişey geçebilir ki gerçekten eşin konuyu yanlış tarafa çekmiş ://
için rahat olsun hiç te haksız değilsin sonun kadar haklısın :)
hemde nasıl ikinci plana atılıyor ama farkında değil biz evlenir evlenmez en iyi telefonları aldılarben daha sonra içime dert olmasın diye aileme de hiçbirşey yaptırmadım ne kadar isteseler de
ki eşimin ailesinin durumu gerçekten de iyi değil,
insanlık hali sinir anında olurda laf söylerim yada sonrasında pişman olurum diye hiçbirşey aldırmadım aileme
herşeyi kendimiz yaptık,
eşinin kardeşi için yapılacaklara da sen uzak dur derim senden çok eşinin durumdan rahatsız olması gerekli
o olmuyorsa sende umursama , 2. plana atılan kendisi ,
senin içinde de kırgınlığa sebep oluyorsa bu durum , biraz kendini çekersin ,
eşine ne desen anlamıycak yada alıyorsa bile senin ağzına laf vermemek için türlü bahaneler uydurucak
10 ay oldu evleneli mesele o değil zaten iyi kötü yaptık çok şükürevleneli olmuş 10 sene..
bırak olan olmuş artık geçmiş gitmiş...
yapmadılarsa yapmadılar kendiniz ne güzel yapmışsınız...
yapıpta başına kakılmasından daha iyidir...
hemde nasıl ikinci plana atılıyor ama farkında değil biz evlenir evlenmez en iyi telefonları aldılar
eşim krediyle okudu kardeşi rahatlık içinde okudu birsürü şey ama eşimin içi rahatmış
sürekli bana paramız yok dediler ki çok iyi işleyen bir dükkanları var bana bir bayramlık bile alınmadı
kendim alıp onlar almış gibi yaptım
benim suçum neydi peki?eşim gerçekten acayip derecede saf benim
evet aynen başkası yaşamış gibi anlatsam saydırırdı ama okadar kör iştesaf değil de işine öyle geliyor diyelim bence ,
sende farketmişsindir kendi aileleriyle ilgili bi konu olunca onalr iyi niyetli art niyet yok ortada
ama aynı konu başkasında yaşansa demediğin i bırakmaz
sende diyeceğini demişsin çok söyleme derim , boşuna huzurunuzu etkilemesin bu durum ,
en azından için rahat onlara eyvallahın yok paşa paşa kendi çabalarınla kurdun yuvanı ,
hiçbi hak iddia edemezler ,
sende çok yaşamışsın ama senin eşin yanındaymış o konuda çok şanslısın şükret eşineCanım buraya sayfalarcada yazsak bu insanları düzeltemeyiz. Benimde eşimin ailesinin 1 kuruşu geçmemiştir bana. Nişanda takacaklarında düğünde takacakları bileziklere kadar eşimle biz aldık. Bir allah razı olsun demediler. Yanlarına taşındık karnım burnumda beni evden kovdu. Eşim yalvar yakar geri döndürdü. Doğum yaptım 2 aylık kızımla aralığın ortasında yine evden kovdu.kızım oldu hemde ilk torun ve oğlunun çocuğu mevlütünü yapmam dedi annemin evinde yaptım komşu kadın gibi bir tulum alıp geldi. Hiç birşeye karışmadı etmedi ama bu ne taktı şu ne taktı diye sordu beğenmediğine laf etti. Kızını evlendireceği zaman bilezik aldı şimdi kızı hamile çocuğa daha şimdiden düzmeye başlamış benim suçum neydi. Ben allaha havale ettim... Hala yüzsüz yüzsüz evime gelir gider tek kelime konuşmam hala oturur. Benimtek ve en büyük şansım bu olaylarda eşim hep yanımdaydı halada yanımda.
Canım buraya sayfalarcada yazsak bu insanları düzeltemeyiz. Benimde eşimin ailesinin 1 kuruşu geçmemiştir bana. Nişanda takacaklarında düğünde takacakları bileziklere kadar eşimle biz aldık. Bir allah razı olsun demediler. Yanlarına taşındık karnım burnumda beni evden kovdu. Eşim yalvar yakar geri döndürdü. Doğum yaptım 2 aylık kızımla aralığın ortasında yine evden kovdu.kızım oldu hemde ilk torun ve oğlunun çocuğu mevlütünü yapmam dedi annemin evinde yaptım komşu kadın gibi bir tulum alıp geldi. Hiç birşeye karışmadı etmedi ama bu ne taktı şu ne taktı diye sordu beğenmediğine laf etti. Kızını evlendireceği zaman bilezik aldı şimdi kızı hamile çocuğa daha şimdiden düzmeye başlamış benim suçum neydi. Ben allaha havale ettim... Hala yüzsüz yüzsüz evime gelir gider tek kelime konuşmam hala oturur. Benimtek ve en büyük şansım bu olaylarda eşim hep yanımdaydı halada yanımda.
aslında konu açmayacaktım ama çok bunaldım artık yardıma ihtiyacım var
eşimle yaklaşık 10 aylık evliyiz çocuk istiyoruz olmuyor
eşimin ailesi biz evlenirken hiçbirşey yapmadı haklarını yemeyeyim düğün yaptılar ama oda millete gösteriş olsun diye
durumlarıda iyi
şimdi kardeşinin 2 yıl sonra olacak düğünü için para biriktirmeye başlamışlar
bana sürekli paramız yok muhabbetleri döndü
şimdi onun eşi en azından o muhabbeti hiç duyamayacak
2 yıl önceden herşeyi hazır
biz herşeyimizi eşyalarımızı falan kendimiz aldık bide sağolsun benim ailem herşeyin yarısını aldı
ama eşim bunları göremiyor için rahatmı diyorum evet diyor
bunları anlatınca ben onları birbirine düşürmeye çalışıyor oldum
benimle evlendiğine güne anet olsunmuş
ya ben hiçbrişeyi istediğim gibi almadım bir bayram birşey alınmadı üstüme paramız yok diye kendilerine acındırmaktan başka birşey yapmadılar
bende hep ucuzunu beğenmiş gibi yaptım
eşimin dahada bana teşekkür etmesi gerekmez mi?
ya ben nişanda takılan paraları bile geri verdim düğün üzeri harcadı
kaç gündür ağlamaktan helak oldum hiç kimsemde yok yaşadığım şehirde eşimlede konuşmuyorum kafayı yicem
arkadaşım eşinde de suç var evet ama bence sende de var.
senin hanen ayrı değil mi onlardan ne bayramlığı bekliyorsun ki?!!!
onların alacağı şeye mi kaldın? kv ile bir mi oturuyorsun..
bir laf vardır zengin ekmeği zehir ekmeği diye..
az olsun senin olsun.
eşine sürekli bu yapılanları ve ayrımcılığı söylersen eşeğin aklına karpuzu sokmuş olup onu daha da kendinden uzaklaştırıp ailesinin yanında olmasına neden olacaksın.
her ne olursa olsun onun ailesi.
bir kere oturup konuşun baktınız olmuyor eşiniz kendi görür zaten. sürekli dile getirirsen kaybeden sen olursun.[/QUOT
mesele bayramlık değilki zaten alalım deseler aldırmazdım ama bizim oralarda adettir evet hanem ayrı sadece diyorumki eşim görsün zaten 1 kez söyledim ondada böyle oldu işte
deseki bana evet haklısın sen herşeyinden kıstın tamam dicem sadece görüsn benim yaptığımı beni kötü bellemesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?