Esim ve Ailesi

Yasin kaç,
Yaşadıkların az buz şeyler degil.
Unutulacak cinstende. Kv kp yaptiklarini geçiyorum ama eşinin Bebeğinizi kaybederken mangal yapiyoruz demesi benim affedebilecegim birsey degil.

Suan istedigi kadar üzülsun umrunda olmasın.
Anne olmak isteyebilirsin ama bu sartlarda lutfen düşünme.

yetiskin, evlilik cagina gelmis insanlarin neden ailelerini bu denli islerin icine soktuklarini anlamiyorum. evlenirken her seyiniz eksik olsun da olanlar sadece sizin olsun, hesabiniz olmasin... olan olmus, biten bitmis. bunlari unutun artik.

fakat sunu bir dusunun, siz boyle bir aileye torun vermek istediginizden emin misiniz? yarin da cocugum icin boyle - soyle diyorlar - yapiyorlar diye dert yanacaksiniz. anne olmak tabii ki hakkiniz ancak hala ortada yerine oturtulamamis bir evlilik, haddini belirleyememis insanlar var.

diger taraftan esiniz boyle zor haller icinde hamile kalip da bu bebegi kaybetme riski olan karisinin yaninda olmuyorsa, siz yarin cocugunuzu dunyaya getirdiginizde de yaninizda olmayacaktir. sonrasi ne olacak ayni hikayeler sil bastan.

lutfen bir nebze akli selim bakin konuya. cocuk nasip isi, nasipte varsa her soz bos ancak biraz cocuk disindaki konulari halletmeye, halledemiyorsaniz da ya kabullenip susmaya - ya da yol verip ilerlemeye bakin.

Bebeğiniz düşerken ve düştükten sonra eşinizinin yaptıkları bir insan evladının yapacağı şey değil. Siz affettmişsiniz üstüne tekrar çocuk istiyorsunuz. Pes

Hadi o çocuğu dünyaya getirdin diyelim, sonrasında yine sen hastayken o adam anasına gidip mangal tüttürdüğünde, yine eşya mevzusu yaptığında o minik masumu da yine beraberinde sürüklüyecek misin?
Sen düşük yaparken mangaldayım akşam uğrarım diyen birne hala çocuk vermeyi düşünüyorsun.

Cocugunun dusmesini umursamayan bir adam var karsinizda..
1 kizim var benim de.2.si yolda. Benim kizlarim secimini boyle bir adamdan yana yapsaydi kahrolurdum. Verdigim emege acirdim. Insan evladinin kotu durumda olmasini hazmedemez. Anlatmak istedigim bu yani.

biz eşimle memuruz.... evlenirken 40.000 düğün için kredi çektik .davetiyesi, düğün salonunu beyaz eşya perde halı vs vs vs....hatta kendi bileziğimi kendimiz aldık. 2 sene kadar borç ödedik ama 5 tl nin hesabını yaparak..
eşimin tarafı sadece gelinğimi ve düğün yemneğini yaptılar.durumları o zman gerçekten kötüydü.
kendi ailem de ne kadar istemesem de gene ütü, tost makinesidir,katı meyve sıkacağı, falan filan gene birşeyler almışlar. canım annem:)
Allah razı olsun herkesten.ÇOK şükür okutmuşlar bizi gene de..
zaten biz yapalım dedik sonra lafıyla uğraşamam..kayınvalidemler,n de şimdi hakkını yemiyim bi kötülüğünü görmüş değilim maşaAllah...
hatta çok şükür şimdi ev almaya bile niyetlendik.dişimizden tırnağımızdan arttırdıklarımızla...ne kendi ailemden ne eşiminkinden birşey bekliyorum.
haa eşimler 2 erkek 1 kız kardeş kız kardeş kendi evine geçti, erkek kardeş k.v . lerin şehir merkezindeki evde oturuyorlar..
geçmiş aylarda " kızım ev alcaksınız size biraz pay düşer o evden 30-40.000 falan dediler. onu bile kabul edip etmemekte kararsızım ama o hakkımız olduğıu için düşünüyoruz nasipse.
ama daha o ev satılmadan biz ev almayı planlıyoruz zaten birikmişlerimizle. arada o para gelirse biz de kredimizi kapatırız inşallah..şimdi de TAPU parasını da biz verelim diyolar ama 10-000 verilir sonra evi k.v ler almış olur diye korkuyorum..onu kabul etmeyi hiç düşünmüyoruz.....

EN İYİSİ KENDİ YAĞINDA KAVRULMAKKKKK gibi geliyor bana hakkın olanı almak dışında..

Allah bagislasin insallah Cocugun varsa bu durumu anlaman imkansiz baba olmaya deger bulup bulmamakta ne sizin nede benim elimde Rabbim ol derse olacak millet o kadar korunuo edio neerkekler baba oluo Rabbim verdiken sonra kullari deger bulsa ne bulmasa ne ayrica esimi ne kadar taniyosunda onla yasamakan ona benzemissin gibi yine seviyesizce yorum yapiyosun ben esim beni aldatiyo beni dovuyo ac birakiyo yalan atiyor hirsizlik yapioyo demedim farkindamisiniz evet dusugum basladiginda ailesiyle mangal yapiyodu bunu yazdim bu cumleden yola cikip nsl bole hakaretivari cumle kurdunuz anlayamadim yukarida atlamisim uzun olucak die bu olaydan sonra affedemedim ve aileterapistine gidip durumu anlattimizda birden cocugu idrak edip neyapicani bilememis dedi ve bu hatasi icin gunlerce tovbe etti sizlerden yardim istedim sıkıntimı paylastim tabiki cocuk esya degil toplayip goturemem zaten olmuyor ve esim bu konuda bunalimda ayrilsam nolcak sanki

bir de anladım ki maddi sıkıntılar gelir geçer ..yeter ki hayat arkadaşın sağlam olsun...
sen de buna göre karar ver istersen ..
hakkında hayırlısını olmasını diliyorum...

Yorum yapmak icin esini tanimama gerek var mi? Dusuk yaparken mangal yapan bir adam iste, hakaretvari cumle kurmadim, aile terapisti falan ne dese bos, siz ayrilmak istemiyorsunuz da bizden kocanizin harika bir adam oldugunu soylememizi bekliyormussunuz pardon ben o noktayi kacirmisim, aynen devam edin insallah hersey gonlunuzce olur

Ben suraya cok takildim: sen dusuk yaparken adam mangalina devam etnis, yemis, icmis oyle gelmis yanina. Bu olay gelecegide gosteriyor sana. 7 el yabancini arayıp dusuk yapıyorum hastanedeyim yanimda olur musun desen dusunmez gelir.

cocugum olmasini cok istiyorum herseyi gectim bu aci bitiriyor beni dunde gorumcemin hamile oldunu ogrendi iyice coktu ben artik nasil davranicami bilmiyorum

sanırım sizin buraya konu açma nedeniniz yukarıdaki cümle...
yani siz eşinizin rahatsızlığı yüzünden çocuğunuz olmaması sonucunda eşinizin girdiği bunalımı dert edinmişsiniz ve bu durumda ona nasıl davranmanız gerektiğini düşünüyorsunuz.
yoksa şu anda bu konu dışında evliliğinizle ilgili dert edindiğiniz hiçbişey yok aslında.

Evet digerlerini artik dert etmiyorum onlari yazma sebebimde suan yasadigim bunalimda onlarinda payi oldugunu anlatmak istedim esim bunalimda ama bende ailesinin yaptiklarini ve kendisinin yapmis oldugu o hareketi yediremedigim icin bu kadar uzattim

Kocaniz muhtesem bir adam.
Siz dusuk yaparken annesiyle mangal yapiyor, k.valide ameliyat olmadan once size tokat atinca susuyor bilmem ne bilmem ne ama bunlar elbette mukemmelligine toz konduracak seyler degiller.
Yapar yapar aglar ne de olsa.
Kiyamayiz minnosumuza.

Yorumunuz icin cok tsk ederim bole yorumlara can kurban iste bende bunlari dusundugum icin buraya yazdim ama insanlarin yazdiklari direk suclama teskil etmesi insanin konu actina pisman olmasina sebep veriyor saol arkadsim ne demek istedigimi anlamissin

Evet digerlerini artik dert etmiyorum onlari yazma sebebimde suan yasadigim bunalimda onlarinda payi oldugunu anlatmak istedim esim bunalimda ama bende ailesinin yaptiklarini ve kendisinin yapmis oldugu o hareketi yediremedigim icin bu kadar uzattim
uzatılmayacak cinsten değilki
peki eşiniz siz düşük yaparken sizi bu kadar düşündü mü acaba?

Yorum yapmak icin yorum yapiyosun arkadasim aman o guzel parmaklarina yazik etme lafsokmak icin okumussun belli ben cozum ariyorum kendime empati kurabilecek kisilerden laf sokup bilmem kac begeniyle koltuk kapartmak istiyosan burada bi cok konu var onlara bakabilirsin

uzatılmayacak cinsten değilki
peki eşiniz siz düşük yaparken sizi bu kadar düşündü mü acaba?
O an icin belki dusundu dusunmedi ama dusunseydi gelirdi herhalde sonra cok tovbe etti namaz kildi yaptigi hatanin farkina vardi ama ne cagre

O an icin belki dusundu dusunmedi ama dusunseydi gelirdi herhalde sonra cok tovbe etti namaz kildi yaptigi hatanin farkina vardi ama ne cagre
ailesinin aklıyla hareket etmekle meşguldü sanırım o aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…