- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
madem tek derdin çocuk, o zaman doktordan randevu alıp bir an önce eşinin tedavisine başlayınO an icin belki dusundu dusunmedi ama dusunseydi gelirdi herhalde sonra cok tovbe etti namaz kildi yaptigi hatanin farkina vardi ama ne cagre
Allah razi olsun canim o hareketten sonra zaten onun uzuntusu pek takmiyodum ama bole evliligim yurumucek ve evlilik denen sey ole kolay bitmiyo biz kadinlarin dogasinda ama icimdeki bu cocuk ozlemini bastiramiyorum yasimi burda solersem millet akil yasta degil bastadir die sacma sapan kendi kisiligi yerine bile oturmamis bu turseyleri hayatlarinda hic yasamamis bazi sansli insanlar var onlara dalasmak istemiyorumYasin kaç,
Yaşadıkların az buz şeyler degil.
Unutulacak cinstende. Kv kp yaptiklarini geçiyorum ama eşinin Bebeğinizi kaybederken mangal yapiyoruz demesi benim affedebilecegim birsey degil.
Suan istedigi kadar üzülsun umrunda olmasın.
Anne olmak isteyebilirsin ama bu sartlarda lutfen düşünme.
Yorum yapmak icin yorum yapiyosun arkadasim aman o guzel parmaklarina yazik etme lafsokmak icin okumussun belli ben cozum ariyorum kendime empati kurabilecek kisilerden laf sokup bilmem kac begeniyle koltuk kapartmak istiyosan burada bi cok konu var onlara bakabilirsin
He canim he anlayan anladi bosver sen takilma bunlara Bak Rabbim ne guzel bi cocuk vermis sana benim icinde op annesi Allah kocanizla mutlu bi evlilik versin insallah benim durumuma dusmezsiniz kocamin harika bi insan oldugunu nie sizden ogrenmeye calisayim ben ya komikmisinizYorum yapmak icin esini tanimama gerek var mi? Dusuk yaparken mangal yapan bir adam iste, hakaretvari cumle kurmadim, aile terapisti falan ne dese bos, siz ayrilmak istemiyorsunuz da bizden kocanizin harika bir adam oldugunu soylememizi bekliyormussunuz pardon ben o noktayi kacirmisim, aynen devam edin insallah hersey gonlunuzce olur
Yorumunuz icin cok tsk ederim bole yorumlara can kurban iste bende bunlari dusundugum icin buraya yazdim ama insanlarin yazdiklari direk suclama teskil etmesi insanin konu actina pisman olmasina sebep veriyor saol arkadsim ne demek istedigimi anlamissin
Allah sana da nasip etsin hayirli bir evlat amaHe canim he anlayan anladi bosver sen takilma bunlara Bak Rabbim ne guzel bi cocuk vermis sana benim icinde op annesi Allah kocanizla mutlu bi evlilik versin insallah benim durumuma dusmezsiniz kocamin harika bi insan oldugunu nie sizden ogrenmeye calisayim ben ya komikmisiniz
Amin insallah keske basta bu sekilde yazsaydiniz bende size ole cvplar vermezdim direk konuyaa bodozlama dalip o sekilde konusunca ister istemez yorumlariniza uzuldum bende bunlari dusunuyorum zaten ama icimdeki bu ozleme bu evlat acisinida nsl bastiracagimi bilmiyorum ben anlatamamis olabilirim konularin en basindan anlatmak istedim sadece Allah ole bi kv.kp dusmanima vermesin cahillikte sınır yok onlardaAllah sana da nasip etsin hayirli bir evlat ama
Esini napacaksin bilmem
Adamin cocugu olmuyor diye psikolojisi bozulmus o nedenle senin arkanda duramiyor, kv ve kp sana laf ustune laf sayarken turlu hakaretlere maruz kalirken seni koruyamiyor, yetmezmis gibi sen dusuk yaparken anasiyla mangal yapiyor kiymetli totisini kaldirip da gelemiyor ( neden gelemedigi belli , anasi demistir kesin karin numara yapiyor oglum diye)
Hadi sen cocugu yaptin bu adamdan sonrasi nolacak?bir kere yapinca bitmiyor bunun sorumlulugu omur boyu, hastaligi var okulu var yemesi icmesi gelisimi var daha ileride evliligi var torunu torbasi var bu olaylarin hepsinde yapayalniz olacaksin yazik gunah sana ben uzuldum de sen kendi haline acimiyorsun
Kimsenin evliligi dort dortluk degildir, benimki de dahil,ama onemli olan affedilmeyecek seyler olmamasidir
Allah selamet versin
Ah keske annemin hastaligi babamin hastaligi kv.kp koca bide ustune bu cocuk ozlemi olunca cekilmez oluyor herseyi dusunuyorum cocuma ii bi gelecek verebilirmiyim die de dusunuyorum ama bastirilmiyor gercekten cocugu olanlar bu ozlemi anlayabilirler mi bilmiyorum kafam cok karisikkeşke tek sorunun çocuk olsaydı arkadaşım
benim çocuğum yok, 15 ay oldu korunmayalı ama daha kısmet olmadı ben de isterim bir çocuğum olsun ama eşim seninki gibi olsaydı, inan bana gözüm çocuk falan görmezdi.Ah keske annemin hastaligi babamin hastaligi kv.kp koca bide ustune bu cocuk ozlemi olunca cekilmez oluyor herseyi dusunuyorum cocuma ii bi gelecek verebilirmiyim die de dusunuyorum ama bastirilmiyor gercekten cocugu olanlar bu ozlemi anlayabilirler mi bilmiyorum kafam cok karisik
Aman arkadasim buyuk konusma sakin be zamaninda ne kadar buyuk konustuysam hepsini cekiyorum iste bi arkadasimin kp sortla gezio evde die agliyodu ben olsam laf solerim ayip bisey diyodum benimki donla geziyo laf soluyorum sert dille gulup gecio adam esim defalarca uyardi nolcakmis diyo hayatta hic bi zaman buyuk konusmaya yer yok aynisi hatta beteri karsina cikio Gozum gormezdi deme aman canim ole bi goruyo ki o gozler sagir dilsiz oluyosunbenim çocuğum yok, 15 ay oldu korunmayalı ama daha kısmet olmadı ben de isterim bir çocuğum olsun ama eşim seninki gibi olsaydı, inan bana gözüm çocuk falan görmezdi.
ben böyle bir adamla çocuk büyütebilir miyim acaba diye kara kara düşünürdüm herhalde...
çocuk takıntım yok ki benimAman arkadasim buyuk konusma sakin be zamaninda ne kadar buyuk konustuysam hepsini cekiyorum iste bi arkadasimin kp sortla gezio evde die agliyodu ben olsam laf solerim ayip bisey diyodum benimki donla geziyo laf soluyorum sert dille gulup gecio adam esim defalarca uyardi nolcakmis diyo hayatta hic bi zaman buyuk konusmaya yer yok aynisi hatta beteri karsina cikio Gozum gormezdi deme aman canim ole bi goruyo ki o gozler sagir dilsiz oluyosun
Insallah Rabbim herkese gonlundekini versin insallah hic takintin olmaz ilk 2 yil benimde yoktu ama sonra bole oldu iste insallah sana bole olmazçocuk takıntım yok ki benim
hayırlısıyla ve sağlıkla olacaksa olsun
Insallah Rabbim herkese gonlundekini versin insallah hic takintin olmaz ilk 2 yil benimde yoktu ama sonra bole oldu iste insallah sana bole olmaz
Mazoşist misiniz?
Neden ısrarla bu adamı baba yapmaya çalışıyorsunuz? Bebeğinize yazık değil mi?
Cocugumun olmasini kocam evine baglansin yada bana asik sadik olsun die bi dusunceyle bu stresi yasamiyorum konuyu anlamadan laf ittirmeye calismissin arkadasim evet esim annesinin agzina bakarak belki yanima gelmemis olabilir ama su soledigin lafi aldatilan dayak yiyen bi kadin olup hala benim kocam yapmaz diyen bi kadin olsaydim solerdin bu cumlenin yeri burasi degilÖyle deme GelenKutusu
Çocuk evliliği kurtarır
Ana kuzusu pislikleri evine bağlı karısına aşık sadık birer erkeğe dönüştürür
Hiç mi duymadın ?
Evet haklisiniz bende zten bu icimdeki evlat acisini ve ozlemini nsl bastirayim die dusunuyorum kirmadan insanca yorum yaptiginiz icin ayrica tsk ederimBir çocuk için sağlıklı bir aile ortamının olmadı çok önemli. Her ne kadar eski mevzuları takmıyorum desenizde yaşanılan şeyler unutulmaz. Bence ince eleyip sık düşünün. Bakın çocuğunuz kayınvalideniz ve kayınpederinizin torunu olcak. Yanı akrabalık perçinleşecek. Aile daha içli dışlı mırç mırç olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?