- 20 Haziran 2016
- 7
- 5
- 1
bakın benim sorum görümcemle anlaşamıyoruz eşim bana aylarca yalan sölemiş nişanlandıgımız gün eylenceye gittik benim 3 kardeşim var ablamla abim kuzenlerim falan hp beraber gittik oraya giderken abilerimden ve nişanlımdan yani eşimden izil alarak 2 bardak bira içtim ve bi anda görümcem bana ezercesine sen alkolmü için kullanıcımısın diye konustu çok şaşırdım sonra nikahımda sakasına sarılarak kardeşini aldım dedim oda ciddi bi sekilde sen kimsin ki dedi böle başladı sorunlarımız giderek daha çok üstüme geldi ben sustum eşime anlatmaya basladım artık eşim bana ben konuştum bidaha yapmıycak dedikce devam etti sonradan görümcem bana sen benim kardeşimin parasınımı yiyon dediğinde ögrendim ki aslında eşim yalan sölemiş aslında hiç ablasıyla konusmuyomus bu konuları sonunda eşim ablasıyla konustu konuşmasının sebebide ablasıyla kavga etmişmlerdi ve ben eşime aranız nasıl oldu özür dileseydin ablandan diyince bana bagırdı bende görümcemi aradım ona sordum oda bana gezceginize siz yapsaydınız dedi bi konu hakkında eşimde bunları duydu o yuzden konustu ablasıyla sonra devam ettik gittik geldik falan hatta benim aram kaynanamla çok iyidir beni çok sever ama kızı yani görümcem her gün gitmiş aglamış ben naptım onlara diye bu sefer kaynanam bana düşman oldu sanki herşeyi ben yapmışım gibi kaynanam bana laf sölemeye basladı ben burdanda gelin alırdım ama neyse gibi çekmek zorundasın ablasını gibi ben hiç sesimi çıkarmadım eşim yüzünden eşimin yaptıklarını benim sebebiymiş gibi görmeye basladı kı biz evlenirkene eşimin ayakkabılıgı eksik kalmıştı ve ben babama aldırtmıstım evlendıkten sonra eşim ablasıyla ilgili içini dökünce duydum ki ablasından istemiş begersem sen al ben sana ödeyim diye ama ablası banane beni ilgilendirmez diyip dönmüş arkasını böle bi abla bu çoçuguna bakmıyo ilgilenmiyo kaynanam bakıyo torununa çoçuk hasta oldugunda koşturmuyo bile ki ben ablasını eşimden kıskanmıyorum aslındaa onun bana yaptıklarını anlamasını bekliyorum ama anlamıyo ve ben kaynanamı haklı buluyorum ona hiç kızmıyorum bile cünkü onun kızı
bana görümcem sarılıyo ıkı dakka sonra kalbimi kırıyo çözemedim napmaya calıştıgının eşimin yanında bal börek tekkene laf sokuyo hep

Son düzenleme: