eşim ve ailesi

Yiyon, girmiyoz, çalışıyon ay o kadar sinir oluyorum ki şu yazma şekline, konuşma tarzında mı böyle. Konuyu okuyasım gelmedi. Yorumlardan anladığım kadarıyla kardeşleri birbrinden kıskanıyosun heralde. Seviye bana düşük geldi...

Bence çok abartı yorumlar yapıyo arkadaşlar konu sahibi öncelikle yeni evli olduğunu düşünüyorum çünkü insan yeni evliyken gözü hiçbişeyi görmez ve dişi sinekten bile eşini kıskanır tabikide ablayı kıskanmak doğru değil aynı kan ama bunları hepimiz yaşadık kızcağız toy daha abartmayın bunun dışında ablası öper sarılır kardeş bu can ammaaa kucağına oturur yada edep yerlerini açıkta bırakıcak miniklerde şort giyer iç çamaşırsız dolaşırsa ahlaksızlık değil ama dinimizce günah sayılır ne kadarda olsa yaş büyük küçük çocuk değilki muhtemelen siz biraz yanlış anlıyorsunuz ve görümceniz de tipik kıskanç görümce sizin ayarlarınızı daha çok bozmak için yapıyor sonuç olarak görmeyin görmezden gelin o kardeşini öpünce sizde onu öpün bi süre sonra sizin öpmenizden sıkılır siz herkese gül atın bi süre sonra size attıkları dikenlerden inanın kendileri sıkılıcak

Cakmamarliybiiliyoru7052554 .!.:
ben konuyu okumadan yorum yaptım. eşinizin ablasının sutyen takmaması ve ya sort gıymesını mı kıskandınız? ben şok. kardeş onlar.
Kardes olduklarini biiliyorum ama yapilmamasi gerrkir cocugunu babasinin kardesinin yaninda emzirilmez ben ailemden bole gordum

Kardes olduklarini biiliyorum ama yapilmamasi gerrkir cocugunu babasinin kardesinin yaninda emzirilmez ben ailemden bole gordum
aslında sorun bu ben sızıde suçlamıyorum ama oda aılesınden oyle görmüş niye sıze ayak uydurmak zorunda olsun kı? esiniz ve kardesı sapık değilse eğer onlara da bu normal geliyor kı böyle yapıyorlar

B
Bence çok abartı yorumlar yapıyo arkadaşlar konu sahibi öncelikle yeni evli olduğunu düşünüyorum çünkü insan yeni evliyken gözü hiçbişeyi görmez ve dişi sinekten bile eşini kıskanır tabikide ablayı kıskanmak doğru değil aynı kan ama bunları hepimiz yaşadık kızcağız toy daha abartmayın bunun dışında ablası öper sarılır kardeş bu can ammaaa kucağına oturur yada edep yerlerini açıkta bırakıcak miniklerde şort giyer iç çamaşırsız dolaşırsa ahlaksızlık değil ama dinimizce günah sayılır ne kadarda olsa yaş büyük küçük çocuk değilki muhtemelen siz biraz yanlış anlıyorsunuz ve görümceniz de tipik kıskanç görümce sizin ayarlarınızı daha çok bozmak için yapıyor sonuç olarak görmeyin görmezden gelin o kardeşini öpünce sizde onu öpün bi süre sonra sizin öpmenizden sıkılır siz herkese gül atın bi süre sonra size attıkları dikenlerden inanın kendileri sıkılıcak
en Ben 18 yasindayim ve 7 aylik evliyim farkindayim asiriya kaciyorum kiskanclikta ama ablasini takinti haline getirdim ve cozum ariyorum esimle cok konusuyoruz tamam diyom soz acilmiycak bu konu ama ister istemez aciliyo ve bu beni artik cok rahatsiz ediyo esime acik acik ben karini sevmiyorum demis ki allah buyuk ben ona hic bisey yapmadigim halde bana cepe aldi 10 ay boyunca bana yapmadigi kalmadi ablasinin psikolojisi bozuk bunu esimde kabul ediyo cunku bana sariliyo iki dakka sonra laf sokmalara basliyo kiriyo beni hic saygisizlik yapmadim kimseye sustum hep ama dogum gunumde bile bana imalarda bulundu kendisi 32 yasinda bana ablalik yapcagina kotu davraniyo

aslında sorun bu ben sızıde suçlamıyorum ama oda aılesınden oyle görmüş niye sıze ayak uydurmak zorunda olsun kı? esiniz ve kardesı sapık değilse eğer onlara da bu normal geliyor kı böyle yapıyorlar
Haklisiniz bende bi zamanlar ayni durumdaydim benimde bir abim var eside beni kiskaniyodu zayifim diye ve benim yengem cok miymiytidir iyi laf solesen bile kotu anlar bana bagirir kizar ben sesimi bile cikarmam ben ablasiyla ayirmak degil amacim ama ablasi akillanmiyo esim uyardi yine laf soktu beni kiskandigini solemis esimle ablasi cok yakin degillermis zaten esimin dedigine gore ama esim beni kiskandigini ve sevmedigini soledi ablasinin ve hareketleri cok sacma esimi yanaklarindan operken sarilirken bana bakip gulumsemesi sonra benim kardesik onu yapmaz bunu yapmaz diye bana kotuluyo ben onunla abla kardes gibi olmak icin cok cabaladim ve karsiligini alamadigim icin cok ofkeliyim ve kizginim ablasina

Haklisiniz bende bi zamanlar ayni durumdaydim benimde bir abim var eside beni kiskaniyodu zayifim diye ve benim yengem cok miymiytidir iyi laf solesen bile kotu anlar bana bagirir kizar ben sesimi bile cikarmam ben ablasiyla ayirmak degil amacim ama ablasi akillanmiyo esim uyardi yine laf soktu beni kiskandigini solemis esimle ablasi cok yakin degillermis zaten esimin dedigine gore ama esim beni kiskandigini ve sevmedigini soledi ablasinin ve hareketleri cok sacma esimi yanaklarindan operken sarilirken bana bakip gulumsemesi sonra benim kardesik onu yapmaz bunu yapmaz diye bana kotuluyo ben onunla abla kardes gibi olmak icin cok cabaladim ve karsiligini alamadigim icin cok ofkeliyim ve kizginim ablasina

Koyun nesafenizi herseyi cözer. Cok kafaya takcak bişey yok gibi geldi bana

sorunum eşim ablası ve annesi biz eşimle nişanlandıgımız günden beri ablası benimle ugrası laf sokuyo küçümsüyo falan en son lafıda benim kardeşim çalışıyo sende parasınımı yiyon demişti ve eşim en sonunda ablasıyla konustu ama ablası degişmedi suanda pek aynı ortama girmiyoz aslında girmiyoduk ama kaynanam beni savunurkene bi anda kızını savunmaya banla laf sölemeye basladı en son gittiğimde kaynanama ben burdanda kız almasını bilirdim ama neyse benim kızımla sorunun ne benim kızım sana ne yaptı gibi çekmek zorundasın kızımı onlar ıkı kardeş sadece gibi gibi işte ben eşime anlatmamıştım taki düne kadar ama eşim bana ablam bitti annemimi kötü etmeye calısıyon demi diye laf soledı bende annesinin dediklerini sölemek zorunda kaldım ve bana hak verdi aslında kaynanam cok iyidir ama kızı her gün gidip aglayınca oda dayanamadı sanırım suanda butun suçlu ben görünüyorum sanki ben yapmışım herşeyi gibi eşimle ablasının konuşmasını bile istemiyorum artık ve bunu dile getirdim çünkü eşimi kıskanmamı saglıycak seyler yaptı eşime sarılıp göz atmalar gülümsemeler içine südyen takmamalar mini sort giymesi falan filan sunada esimle sürekli tartışıyoz ablası yüzünden bi türlü tatmin olamıyorum annesiyle benim hakkımda konussalar bile konusmadık diyo bana yalan sölemeye basladı napcagımı bilmiyorum eşim cok bunaldı bu konudan bende !!!
Pesssss.... Yazdıklarını neler çekmiş kızcağız diye okudum ta ki görümcenin sütyen takmaması kısmına gelene kadar. Ciddi ciddi aklından böyle bir düşünce geçtiyse acil bir doktora görün. Onlar kardeş biliyorsun değil mi? Sen adamın hayatına girmeden önce onlar bütün hayatlarını bir arada geçirdi. Şimdi evlendin diye kadın kardeşine sarılamayacak çünkü kıskanıyorsun. Sütyen takmak zorunda çünkü kıskanıyorsun. Mini şort giymeyecek çünkü kıskanıyorsun. Acayip bir durum. Ciddi ciddi doktora görün. Ya senin hiç erkek kardeşin, ağabeyin, baban falan yok mu? Bu nasıl bir hastalıklı düşünce tarzı. Yazık eşine de, kayınvalidene de, görümcene de senin gibi birine düşmüşler.

B

en Ben 18 yasindayim ve 7 aylik evliyim farkindayim asiriya kaciyorum kiskanclikta ama ablasini takinti haline getirdim ve cozum ariyorum esimle cok konusuyoruz tamam diyom soz acilmiycak bu konu ama ister istemez aciliyo ve bu beni artik cok rahatsiz ediyo esime acik acik ben karini sevmiyorum demis ki allah buyuk ben ona hic bisey yapmadigim halde bana cepe aldi 10 ay boyunca bana yapmadigi kalmadi ablasinin psikolojisi bozuk bunu esimde kabul ediyo cunku bana sariliyo iki dakka sonra laf sokmalara basliyo kiriyo beni hic saygisizlik yapmadim kimseye sustum hep ama dogum gunumde bile bana imalarda bulundu kendisi 32 yasinda bana ablalik yapcagina kotu davraniyo

Bu yazdıklarınla konuyu ilk açarken yazdığın şeyler çok başka.
Seni sevmemesi, seni kötülemesi, sana karşı cephe alması başka, bunlardan dolayı sevmeyebilirsin ama çok yakınlar vs vs deyip kıskanmaya hakkın yok. Seni sevmiyorsa da sen görüşme, eşinle ikisi görüşsünler o kadar.
Ayrıca benim kardeşim de evlenmeden önce bir sosyal medya hesabında profil resmi olarak ikimizin resmini koymuştu sonra şimdiki eşi, o Zamanlar sevgiliydiler, rahatsız olduğunu söylemiş fotoğrafı kaldırmasını istemiş ve bayağı söylenmişti kardeşime, o zaman ben de kardeşime "ben bu kızı sevmiyorum, dana yaptıklarına bak." demiştim. Yani aranızda benzer olaylar yaşandıysa sevmemesi de saygıyla karşılanabilir ama dediğim gibi size karşı saygısızlığı varsa, siz görüşmeyin olsun bitsin.

Bi nokta virgul falan kullanin ya. Ne konu butunlugu var ne baska bir sey. Ne ara gorumcenin ogluna gectin ne ara ayakkabiliktan bahsettin vs vs

B

ozgesoy ozgesoy 18 yaşında bi kız için yazdıkların ve düşüncelerin normal burdaki arkadaşlara bakma onlar hiç 18 yaşında cahilce düşüncelere girmemişlerdir eminim ablacım 10 senen var yaşının oturması için sana yapacağım tavsiye bi aileye girdiysen sevmesende saygı duy çünkü sen kızgınlık anında ufacık bi kelime söylersin o yıllarca söyledin diye söylenir daha çok tecrübesizsin sana önerim görme duyma olurmu bırak öpsün kardeşini nasıl davranmak istiyosa davransın sende çalışmıyosan gir bi işe çalış bu arada çocuk sahibi olma hemen biraz evliliği hayatı yaşa mutlu olmaya çalış bu günlern geri gelmeyecek bu konuyu ve üyeliğini kapatma bi 5 sene sonra aç oku ben ne saçmalamışım diye gülüceksin yazdıklarına

niktalama isareti kullanin lutfen bir de eylence degil eglence... Allah yardimciniz olsun...

Esim yuzunden sesimi cikarmadima kadar okudum. O ses cikacak arkadasim gostereceksin dislerini kocanada anasina da ablasina da

ozgesoy ozgesoy 18 yaşında bi kız için yazdıkların ve düşüncelerin normal burdaki arkadaşlara bakma onlar hiç 18 yaşında cahilce düşüncelere girmemişlerdir eminim ablacım 10 senen var yaşının oturması için sana yapacağım tavsiye bi aileye girdiysen sevmesende saygı duy çünkü sen kızgınlık anında ufacık bi kelime söylersin o yıllarca söyledin diye söylenir daha çok tecrübesizsin sana önerim görme duyma olurmu bırak öpsün kardeşini nasıl davranmak istiyosa davransın sende çalışmıyosan gir bi işe çalış bu arada çocuk sahibi olma hemen biraz evliliği hayatı yaşa mutlu olmaya çalış bu günlern geri gelmeyecek bu konuyu ve üyeliğini kapatma bi 5 sene sonra aç oku ben ne saçmalamışım diye gülüceksin yazdıklarına
Tesekkur ederim ablacim bana yardimci oldugun icin esimi aradim bu gun ve konustum yaptiklarimin abartili oldugunu soledim hatta ablani arayimmi diye sordum bi adim atayim belki duzelmistir diye dusunuyorum cunku nerdeyse bir aydir muhattap olmuyoruz acikcasi kendisi 32 yasinda benimde bir ablam var ve bende gorumcemle abla kardes gibi olmak istiyorum yaptiklari yanlis ama bende fazla abarttigimi dusunuyorum acikcasi ablasiyla yakinlik kurmaya caliscagim :)

Tesekkur ederim ablacim bana yardimci oldugun icin esimi aradim bu gun ve konustum yaptiklarimin abartili oldugunu soledim hatta ablani arayimmi diye sordum bi adim atayim belki duzelmistir diye dusunuyorum cunku nerdeyse bir aydir muhattap olmuyoruz acikcasi kendisi 32 yasinda benimde bir ablam var ve bende gorumcemle abla kardes gibi olmak istiyorum yaptiklari yanlis ama bende fazla abarttigimi dusunuyorum acikcasi ablasiyla yakinlik kurmaya caliscagim :)
ozgesoy ozgesoy çok samimi de olma fazla muhabbet tez ayrılık getirir saygılı ol yeter sen saygılı olursan onlar sana söyleyecek laf bulamazlar bu arada rica ederim istediğin zaman yaz özelden yardımcı olabilirsem ne alaaa

O degilde.
damatlikla ayakabiyi zaten siz almiyomuydunuz bende takilmamam gereken noktaya takildim sanirim :D

Back
X