kocaniza evladınız muamelesi yapamazsınız kaldi ki o bile sıkar bir noktada... he yok banane derseniz de haydi baba evine der.. ugrasma artik su adamla ve nolur yorum yazarken harfleri tam yazınGECE DE ARKDSLARIYLA İÇMİŞLER. EVE GEÇ GİTTİ YANİ ANNELERİNE.BNDE KAVGA ETTIM EŞİMLE .ARADIM MSJ ATTIM AÇMADI TELEFNŞARIMI. ARKDSLARIYLA OTURUP İÇMİŞ KAFASINI DAGITMIŞ. TARTISTIK. BUGUN EVE GELICEK. SENI BBANIN EVINE GÖNDERICEM DEDI. YETER ARTIK DEDI.BU ILK DEGIL YAPTIGN DEDI
GECE DE ARKDSLARIYLA İÇMİŞLER. EVE GEÇ GİTTİ YANİ ANNELERİNE.BNDE KAVGA ETTIM EŞİMLE .ARADIM MSJ ATTIM AÇMADI TELEFNŞARIMI. ARKDSLARIYLA OTURUP İÇMİŞ KAFASINI DAGITMIŞ. TARTISTIK. BUGUN EVE GELICEK. SENI BBANIN EVINE GÖNDERICEM DEDI. YETER ARTIK DEDI.BU ILK DEGIL YAPTIGN DEDI
tavırların 5 yaşında cocuk gibi. bende olsam boşardım seniGECE DE ARKDSLARIYLA İÇMİŞLER. EVE GEÇ GİTTİ YANİ ANNELERİNE.BNDE KAVGA ETTIM EŞİMLE .ARADIM MSJ ATTIM AÇMADI TELEFNŞARIMI. ARKDSLARIYLA OTURUP İÇMİŞ KAFASINI DAGITMIŞ. TARTISTIK. BUGUN EVE GELICEK. SENI BBANIN EVINE GÖNDERICEM DEDI. YETER ARTIK DEDI.BU ILK DEGIL YAPTIGN DEDI
eşine danışmadan altın vermedende hattave ben şöyle bişey de yaptım. eşimden habersız altınları kendı bbma verdım borçlar var dıye.bbm çok sıkışmıstı çaresızdı bnde bilezikleri verdim.bunu eşim daha snra öğrendı.ve en basta kendı bbsına dememişti.ama snradan onu da anlatmış. çnku bbm biliyor dedı.
bana göre ickı normal değil icen aıle degılız. ama dışarı cıkması gayet normal.GECE ARKDSLARIYLA OTURUP İÇMESİ NORMAL MI
sacma sapan bir evlilik acıkcasıGECE ARKDSLARIYLA OTURUP İÇMESİ NORMAL MI
eşin nereli ikide bir gidiyor kalıyorçok kıskanıyorum.bugun gıdıyor mesela pazar gelıcek.bnım moralım cok boxuk ya
nabıcam hiç bilmşyorum.aşırı canım sıkkın.Bir laf vardır, hoca gaz çıkarsa cemaat altına yapar diye..
Babadaki ben olsam döverdim lafı çoğu şeyi anlatıyor.. Baba olarak yapıcı olmalıydı..
sevıyorum aamaUf bu ne ya? Okurken beynim dondu Allah yardim etsin Esinede ailesinede. Ne Gecimsiz bi insanmissin ya. Esininde sidete meyili olmasina karsiyim olmuyosa ayril be kardesim ne diye ell kaldiriyosun.....
Sevmen demek karsindakine hayati zehir etmen demek mi ?koskaca adamin nereye girip cikacagina sen karar veremezsin.bencesevıyorum aama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?