- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
BEN NEDEN BOYLEYİM ARKADASLAR
tek uğrasım o
BEN HEP MUTSUSUZMNeden böyleyim sorunuza cevabınız işte bu. Böyle kendiniz de mutsuz olursunuz, eşinizi de mutsuz edersiniz. Kendinize uğraş bulun, bir kursa yazılın mesela çalışmıyorsanız, orada arkadaş da edinirsiniz hem. İnsan önce kendi mutlu olmalı, kendi mutlu olunca zaten mutluluk saçar etrafına da.
Öncelikle şunu belirteyim hatalısınız, bunu kabul etmeniz gerek. Hiç bir erkek ailesinin yanında eşinden fırça yemeyi kaldıramaz,kaldırmaz aile içi mesele aile içinde kalmalıdır. Kozunuzu evinize döndüğünüzde payşalmanız gerekirdi. Eşiniz de ayrıca hatalı ne olursa olsun bir kadına el kaldırılmaz. Arkadaşlarına ve dışarı çıkmasına karışmanız hata çünkü kendiniz söylüyorsunuz evde dışarı çıkmaz diye. Sonuçta olan olmuş artık düzeltmeye bakacaksınız. Şimdi yapacağınız şey şu; eşinizin ailesinden eşiniz oraya gitmeden önce özür dileyin böyle bir olaya tanık oldukları için o gün biraz gergin olduğunzu yorgun olduğunuz için asabınızın bozuk olduğunu falan söyleyin bir şekilde özür dileyin işte. Aynı şekilde eşinizden de özür dilemeniz gerek, ama arkadaşlarından pek hoşlanmadığınızı o yüzden bu şekilde davrandığınzı söyleyin yani gerçeği söyleyin, sakince öfkelenmeden konuşun onu sevdiğinizi anlamasını sağlayın. Bu arada "boşanma" kelimesini bir daha kullanmayın evlilik oyuncak değildir. İlk fırtınada batacak bir gemiye bindiyseniz ilerideki fırtınalara hazır değilsinizdir.merhaba arkadaşlar;benim büyük bi sıkıntım var.eşimi cok sıkıyorum asırı derecede boğuyorum dışarı çıkması konusunda.eşimle 1 yıldır evliyiz.eşimin ailesiyle farklı şehirlerde oturuyoruz.eşim benım için memleketini değiştirdi.kayınvalıdemlere gidince de eşim dsarı çıkmak arkdslarıyoa gezmek istiyor.bende arkdslarını pek sevmiyor.çok dısarda olmasını istemiyorum.ama normalde kendı evimizdeyken eşim çok dısarı cıkan biri değil.neyse kayınvalıdemlerdeyken kavga ettık herkesın içinde tabi eşimin tarafının yanında.eşim bana benı sıkıosun bogma benı yeter artık bunaldım tak dedı falan dedı.sonra bende bana bagırma boşanırım falan filan dedım.e tabı sınırlıyken üstüme yürümeler ve bana el kaldırdı.herneyse sonra ben evden çıktım.kendımı dısarı attım.dedım ben bosanıyrm bbmlara gidiyorum otobuse bınıp gtcem deyıp çıktım evden.sonra eşim arkamdan gelmedi.kayınpederim bn gıdınce babamı aradı bunlar anlaşamıyor boşansın dıye.sonra benı de aradı kayınpederim buraya gel nereye gıdıosun,gelmezsen bbnı ararım falan ddı.ama ztn aradı bbmı. herneyse snra bn tekrar gttm oraya.eşimle gene tartıştık.ve kayınpederim bnmle ayrı bı odada konustu.cocugu cok sıkıosun aynı seyı bnm karım bana yapsa boşardım döverdım onu dedı.herneyse sonra konu kapandı.biz ertesi günü kendi evimize döndük.ama eşim bbsı bbmı aradgı ıcın kendı babasına falan hıc kızmadı.normlde de eşim bbsını pek sevmezdi.evlendiğimizden beri hep bn bbsıyla arasını ıyı tuttum.şuan da da eşimin herşeyi bbsına anlattgnı dusunuyrm.ne yapmam lazım.ve kaynanamı aradım telefnlarımı açmadı aynı zmnda kayınpederimde.hanı dedım arıyım ara sıcak olsun.iyi dvranayaım dedım.napmam lazım.lütfen yardım.
Hatalısınızmerhaba arkadaşlar;benim büyük bi sıkıntım var.eşimi cok sıkıyorum asırı derecede boğuyorum dışarı çıkması konusunda.eşimle 1 yıldır evliyiz.eşimin ailesiyle farklı şehirlerde oturuyoruz.eşim benım için memleketini değiştirdi.kayınvalıdemlere gidince de eşim dsarı çıkmak arkdslarıyoa gezmek istiyor.bende arkdslarını pek sevmiyor.çok dısarda olmasını istemiyorum.ama normalde kendı evimizdeyken eşim çok dısarı cıkan biri değil.neyse kayınvalıdemlerdeyken kavga ettık herkesın içinde tabi eşimin tarafının yanında.eşim bana benı sıkıosun bogma benı yeter artık bunaldım tak dedı falan dedı.sonra bende bana bagırma boşanırım falan filan dedım.e tabı sınırlıyken üstüme yürümeler ve bana el kaldırdı.herneyse sonra ben evden çıktım.kendımı dısarı attım.dedım ben bosanıyrm bbmlara gidiyorum otobuse bınıp gtcem deyıp çıktım evden.sonra eşim arkamdan gelmedi.kayınpederim bn gıdınce babamı aradı bunlar anlaşamıyor boşansın dıye.sonra benı de aradı kayınpederim buraya gel nereye gıdıosun,gelmezsen bbnı ararım falan ddı.ama ztn aradı bbmı. herneyse snra bn tekrar gttm oraya.eşimle gene tartıştık.ve kayınpederim bnmle ayrı bı odada konustu.cocugu cok sıkıosun aynı seyı bnm karım bana yapsa boşardım döverdım onu dedı.herneyse sonra konu kapandı.biz ertesi günü kendi evimize döndük.ama eşim bbsı bbmı aradgı ıcın kendı babasına falan hıc kızmadı.normlde de eşim bbsını pek sevmezdi.evlendiğimizden beri hep bn bbsıyla arasını ıyı tuttum.şuan da da eşimin herşeyi bbsına anlattgnı dusunuyrm.ne yapmam lazım.ve kaynanamı aradım telefnlarımı açmadı aynı zmnda kayınpederimde.hanı dedım arıyım ara sıcak olsun.iyi dvranayaım dedım.napmam lazım.lütfen yardım.
ARKADASLAR BANA YARDIMCI OLUNN. EŞİMLE CTESİ AİLESİNİN YANINA GİTTİK ŞEHİR DIŞINA. CTESİ ORDA KALDIK. PAZAR BN DONDUM. CNKU PTESİ İŞE GELİCEKTIM.EŞİM DE PTESİ GECESİ İŞE GİTCEKTİ.KALDI ORDA O. BEN GELDIM DÜN. BNI YANLIZ BIRAKTI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?