eşim ve ailesi

Kıskançlık en tahammül edemediğim şey, o yüzden yazma gereği duydum.
Kadına şiddete her şekilde karşıyım ama eşini de anlıyorum şu an. Kocan bu senin yularlı hayvanın değil, arkadaşları ile buluşacak diye izin mi alacak ya. Altı üstü evlenmişsiniz sanki adamın tapusunu almışsın ve milletin içinde boşanmakla tehdit ediyorsun. Suçu neymiş, insanlar gibi arkadaşları ile görüşüp sosyalleşip nefes oluyordu o yüzden boşanıyorum mu diyeceksin.
Senin hiç arkadaşın sosyal çevren, görüştüğün insan yok mu ailenden başka? Varsa empati yap, yoksa bir an önce edin.
5 ay sonra kocam beni boşadı veya aldattı konusu açmamak için kendine çeki düzen versen iyi olur.

Kendi evinizdeyken dışarı çıkmadığını söylemişsiniz, ailesinin yanına gidince de siz de rahat bıraksanız daha hayırlı olurdu sizin için. Kendiniz de sürekli diyorsunuz, eşimi çok boğuyorum, e boğmayın madem. Küçük çocuk değil ki karşınızdaki, dışarı çıkmasını yasaklayacaksınız. Ayrıca özelinizi kavgalarınızı kendi aranızda yaşayın, boşanma lafını ailesinin yanında kullanmanız hiç hoş değil, empati kurun biraz, aynısı sizin ailenizin yanında olsa.
Kayınpederiniz ve eşinizin davranışlarına hiç girmiyorum, zaten denmiş burada yeterince.

Ikiside evlilik konusunda cahil suanda o yuzden suc suan yatistirici olmayan erkek tarafinda..
Cunki ben kizcagizin karisma hakki yok diye dusunmuyorum..
Egerki hoslanmiyorsa arkadas cevresinden pek tabi mudahil olabilir bence..
Birde kizin su uzgun halinde "turkcede turkce" "al bu harfleri kullan" bilmem ne gibi bilmislikleri bi kesin ya az zorlayin okur anlarsiniz..

Neden böyleyim sorunuza cevabınız işte bu. Böyle kendiniz de mutsuz olursunuz, eşinizi de mutsuz edersiniz. Kendinize uğraş bulun, bir kursa yazılın mesela çalışmıyorsanız, orada arkadaş da edinirsiniz hem. İnsan önce kendi mutlu olmalı, kendi mutlu olunca zaten mutluluk saçar etrafına da.

kelime kelime yazmak yerine bir cümle yazsaydın keşke
eşin seni aldattı mı?

BEN HEP MUTSUSUZM

Öncelikle şunu belirteyim hatalısınız, bunu kabul etmeniz gerek. Hiç bir erkek ailesinin yanında eşinden fırça yemeyi kaldıramaz,kaldırmaz aile içi mesele aile içinde kalmalıdır. Kozunuzu evinize döndüğünüzde payşalmanız gerekirdi. Eşiniz de ayrıca hatalı ne olursa olsun bir kadına el kaldırılmaz. Arkadaşlarına ve dışarı çıkmasına karışmanız hata çünkü kendiniz söylüyorsunuz evde dışarı çıkmaz diye. Sonuçta olan olmuş artık düzeltmeye bakacaksınız. Şimdi yapacağınız şey şu; eşinizin ailesinden eşiniz oraya gitmeden önce özür dileyin böyle bir olaya tanık oldukları için o gün biraz gergin olduğunzu yorgun olduğunuz için asabınızın bozuk olduğunu falan söyleyin bir şekilde özür dileyin işte. Aynı şekilde eşinizden de özür dilemeniz gerek, ama arkadaşlarından pek hoşlanmadığınızı o yüzden bu şekilde davrandığınzı söyleyin yani gerçeği söyleyin, sakince öfkelenmeden konuşun onu sevdiğinizi anlamasını sağlayın. Bu arada "boşanma" kelimesini bir daha kullanmayın evlilik oyuncak değildir. İlk fırtınada batacak bir gemiye bindiyseniz ilerideki fırtınalara hazır değilsinizdir.

ARKADASLAR BANA YARDIMCI OLUNN. EŞİMLE CTESİ AİLESİNİN YANINA GİTTİK ŞEHİR DIŞINA. CTESİ ORDA KALDIK. PAZAR BN DONDUM. CNKU PTESİ İŞE GELİCEKTIM.EŞİM DE PTESİ GECESİ İŞE GİTCEKTİ.KALDI ORDA O. BEN GELDIM DÜN. BNI YANLIZ BIRAKTI

GECE DE ARKDSLARIYLA İÇMİŞLER. EVE GEÇ GİTTİ YANİ ANNELERİNE.BNDE KAVGA ETTIM EŞİMLE .ARADIM MSJ ATTIM AÇMADI TELEFNŞARIMI. ARKDSLARIYLA OTURUP İÇMİŞ KAFASINI DAGITMIŞ. TARTISTIK. BUGUN EVE GELICEK. SENI BBANIN EVINE GÖNDERICEM DEDI. YETER ARTIK DEDI.BU ILK DEGIL YAPTIGN DEDI

Hatalısınız
Eşiniz eski arkadasları ile görüşmek ister tabiki dr bundan doğal ne var?
Sizin için sehir değişmiş
Yanınıza gelmiş
Hatalısınız

ARKADASLAR BANA YARDIMCI OLUNN. EŞİMLE CTESİ AİLESİNİN YANINA GİTTİK ŞEHİR DIŞINA. CTESİ ORDA KALDIK. PAZAR BN DONDUM. CNKU PTESİ İŞE GELİCEKTIM.EŞİM DE PTESİ GECESİ İŞE GİTCEKTİ.KALDI ORDA O. BEN GELDIM DÜN. BNI YANLIZ BIRAKTI

Öncelikle lütfen büyük yazmayın. Göz yoruyor ve yazı dilinde bağırmak demek.
Sonra siz onun orda kalmasını istemiyor muydunuz? Eşinizin pzt işi yok mu? Sizin için ailesinde kalması mı arkadaşları ile çıkması mı alkol alması mı esas sorun? Orda kalmasının gerekçesi ne idi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…