eşim ve ailesi

Artisligin alasini yapmisin cok bencilsin bosarim diosun aile yaninda arkadas yanina gitmeyeceksin diosun hem aileye hem esine saygij yok simdide takmissin esim babasiyla gorusmesin beyin error yapmis allah esine sabir versin kendinide esinide rezil etmissin cocuk gibisin sakin cocuk yapma yazik olur
 
Ama seni haksız buldum bir konuda. Bak ne güzel evlendikten sonra senin semtine gelmiş eşin. O da insan sonuçta kendi doğduğu yerlere gidince de bırak 2 3 çıksın dolansın gelsin bunda abartılacak bişey göremedim ben. Senin için nasıl bir fedakarlık yapmış bu çok değerli birşey. Bak ben eşimi kıpırdatıp kendi şehrime getirememiştim evlenince. Boşu boşuna sıkmışsın eşini. Benim olayım biraz farklı seninkinden. Biraz daha sakin olmalısın
 
HAKLISIN. İNSANLAR COK ACIMASIZ
 
İNŞALLAH SAKİN OLABİLİRM :/(
 
"eşimi çok sıkıyorum, dışarı çıkınca sorun yaratıyorum vs.." nasıl bir laftır allah aşkına ya... pardon da siz naptığınızın aslında farkındasınız da bunu marifet sanıyorsunuz galiba. kimse dayanmaz böyle bir evliliğe. üstelik de adam memleketine gittiğimizde oradaki arkadaşlarıyla çıkınca kavga ediyoruz, yoksa sorunumuz yok falan demişsin. bir insan harika akıllı olmayabilir ama annesi babası da mı yok akıl verecek... bu nasıl kafa arkadaş...

ayrıca pardon da eşin babasına neden kızacakmış? sen durduk yere, gayet haksız sebepten kavga çıkar, eşinin annesinn babasının yanında kavga et, seni boşuycam de, evden çıkıp babamın evine gidiyorum de... herkesin moralini boz, huzurunu kaçır... senin annenin babanın hiçbir şeyden haberi olmasın, canı sıkılmasın, senin yaptıklarını bilmesin... çok iyi yapmış kp, tabi ki de yapacak. siz evliliği evcilik sanmayın, boşanma lafını eşin arkadşlarıyla görüşüyr diye ağzına alabiliyorsan evlilik gerçktn size göre değil bence.
 
tek ben mı suçluyum
 
sıkma sende boğma biraz özgür bırak eşimle geçende aram olmadığı halde ailemin yanında hiç belli etmedi kavga edilir mi öyle çok yanlış olmuş o arkadaşlarıylayken sende başka şeyler yap evde durmak istemiyorsan çık gez yani
 
Fazla Türk filmi mi izliyorsunuz, her tartışmada boşanmak kelimesini ağza almak ne demek, kavga etmeninde adabı var. Herkesin özellikle de kendi ailesinin yanında küçük düşürüyorsunuz. Aynısını ailenizin yanında o size yapmış olsa ne hissedersiniz? Boşanmak kelimesini bile kullanmanın şaka bile olsa dini nikahinizi zedelediginin hatta dusurebileceginden haberiniz yok galiba?
 
GERÇEKTEN MI.
 
arkadaslar kocalarınız size süpriz yapar mı. benımkısı pek yapmaz.evleneli 1 buçuk sene oluyor hemen hemen. çok nadirdir yaptıgı
 
eşimi cok boguyorum. eşimin aılesıyle farklı sehırlerde oturuyoruz.kayınvalıdem ve kayın pederımle konuşmuyoruz.eşimin beynını yıkamalarından korkuyorum.eşim orya gıdıcek 3 gun kalıcak :/ aılesı benımle konuşmuyor.cunku byramda gıttıgımızde orda esımle kavga etmıstim herkesın ıcınde.
 
Yani hakkinizda hayirlisi olsun
 
Arkadaşlarıyla görüşmesini neden istemiyorsun? Babasıyla arasını neden açmak istiyorsun ? Elalemin yanında kocanla neden tartışıp boşanma blofu yapıyorsun? Ve altınları neden habersiz babana veriyorsun? Eşinin el kaldırması babasının babanı arayıp boşansınlar demesi evet cok kötü. Ama sende bu hareketlerinle hakliyken haksız duruma düşmüşsün.
 
evet haksız duruma düştüm. şimdi de eşim hftasonu aılesının yanına gıtcek kalmaya ben gıtmıcem. beynını yıkamalarından korkuyorum.bir de ben orda ccevresıne fazla güvenmıyorum eşimin.
 
Bence de adamı çok sıkmmışsın. Her kavgada bosanıcam diye basıp gidersen adam seni boşar. Kimse vazgeçilmez değildir unutma.
 
evet haksız duruma düştüm. şimdi de eşim hftasonu aılesının yanına gıtcek kalmaya ben gıtmıcem. beynını yıkamalarından korkuyorum.bir de ben orda ccevresıne fazla güvenmıyorum eşimin.
Beyin yikama ne ya isteseler telefonda da yikayabilirler. Yapacagin sey sakin olmak usteleme karsidaki insanlara korktugunu belli etme. Ilk is esinle otur arkadaslari konusunda yanlis yaptigini bundan sonra ne zaman isterse gorusebilecegini soyle. Ve karisma sadece sana haber vermesini iste ki bir sure sonra senin istedigin gibi olaylar gelisir. Ya bizde esimin ailesine gidince esim arkd ile cikiyor gec geliyor asla sorun etmem. 15 gun takilsin arkd ile gunduz benimle ilgileniyor. Kyv ve kyp arayip durma onlardan care bekleme. Sen duzelt her seyi esinle arani.
 
Bu nasil iliski ?
Esin ailesinin yaninda havayami girmis.
Sen hatalisin bosanmak agza sakiz olmamali cok yanlis. bide buyuklerin yaninda susmayi bilmeniz lazim.
Esin senden de beter el kaldirmalar falan cocuk gibisiniz.

Esinin babasi zaten allah akil fikir versin hepinizee
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…