eşim ve ailesi

Benim düşüncemde aynen böyle

Ya anlamadım neden yazınızı uyarı aldığınız halde düzeltimiyorsuz.Bunun gibi inatla yaptığınız şeyler yüzünden oluyordur. BİRDE EŞİNİZ MEMLEKETİNDE UUZUN SÜRE GÖRMEDİĞİ ARKADAŞLARINI GÖRSE NE OLUR SEVSEN NE SEVMESEN NE BU KADAR SIKMAYIN SÜREKLİ OLARAK YAPMIYOR NASIL OLSA.Et tırnaktan ayrılmaz hiç bir zaman ki eşinin haberi olmadan altın vermek ne demek. Aynı şeyi o yapsa cıngar çıkardı kendi hatalarınınıza bakın kv kp aramayın.

ben hatama tabıkı bakıyorum farkındayım da hatamın.ama babamı aramaları hoş değillllllldiiii.eşimin engel olması gerekmıyor mu.

bencil değilim. biz evlenmeden önce eşime para gönderen insandım ben.
bencilsin eşini çocuk gibi yönlendiriyorsun ben isteniyorum onunla görüşme, ben istemiyor babanla görüşme bunlar başlı başına bencillik. Sen artistlik yapmıssın istediğin gibi gitmeyince sucunu bastırmak için faturayı kp ve eşine kesiyorsun. Sen egonu bir kenara bırak yaptıgın haksızlıkları bir hazmet sonra özür dile bu şekilde hala kendini suçsuz çıkarmaya çalışırken özür dilesende işe yaramaz

bencilsin eşini çocuk gibi yönlendiriyorsun ben isteniyorum onunla görüşme, ben istemiyor babanla görüşme bunlar başlı başına bencillik
ama babası babamı arıyor. bunu yapan adam.oğluna boşan sana kız mı yok bile diyordur. nasıl görüşmesini isteyebilirim bu durumda?

ben hatama tabıkı bakıyorum farkındayım da hatamın.ama babamı aramaları hoş değillllllldiiii.eşimin engel olması gerekmıyor mu.
Evet araması hata ama belki eşin yanında degildi sor bakalım ne diyecek balkonda arar oda da arar.Ona haklı demedim zaten.

ama babası babamı arıyor. bunu yapan adam.oğluna boşan sana kız mı yok bile diyordur. nasıl görüşmesini isteyebilirim bu durumda?
Eğri oturup doğru konusalım biraz empati yap erkek kardeşim var olaki eşi senin gibi yapsa kp yaptıgını yaparım net. Kapıyı çekip boşanıyorum diye çıkan sensin kp durduk yere birşey söylememiş. Belliki eşinde bıkmış inceldiği yerden kopsun demiştir. Bu kadar kapris çekmek zorunda mı eşin sen biraz empati yaparsan zaten konuyu çözersin senin tem eksigin bu

Evlisiniz ama maşallah hic evlilik olgunluğu göremedim sizde eşinizin ailesinin yanında tartışmamız cok yanlış yarın bigun başınıza kakılacağını hic düşünmediniz mi ulu orta tartışmak yerine. Eşinizi bi kenara çekip sorununuzu halledebilirdiniz ayrıca esiniz normalde dısarı çıkmayan bir insanmış arkadaşlarıyla gorusmek istemiş bu da onun en buyuk hakkı. Ne kadar evli olsanız da herkesin kendi ozel alanı Olmalı. Siz bastan sona haksızsınız .kayınpedederiniz de babanızı aradığı icin haksız oldugunu düşünüyorum

Hatalar hatalar hatalar... Belki hatalarınız karşılıklı ama sen öyle yanlış zamanlamalarla hata yapmışsınki haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini.

Bundan sonra düzelir mi? Evet bence düzelebilir ama eşinle oturup adam gb konuşacaksınız herşeye sünger çekip sıfırdan denemeyi teklif edeceksin, gerekirse terapiste gideceksiniz. Kp kv yi aramayı bırak, bunca olan şeyden sonra telefonla falan arayı sıcak tutamazsın. Fiilen değişmeli ve zaman içinde hareketlerinle göstermelisin anca o zaman tekrar arayı ısıtabilirsin.

Öncelik eşinle aranı düzeltmek olmalı

Ya bak canım benim adam cahil biri belli evet ama durup dururken aramamış ki babanı.
Kavgayı çıkaran sensin kocayı bunaltan sensin altınları hırsız gibi veren sensin bir de üstüne boşanırım diye tehdit eden ve evden giden de sensin.
Üstelik adam aramış 10dk içinde gel babanı ararım demiş sen aradığında ılımlı konuştun mu kp ile mesela?
Baba tamam sakinleşip geri dönücem özür dilerim falan dedin mi yoksa iyice mi ateşi körükledin??
Şimdi ters cevap verdiysen babanı araması da çok normal.
Eşim neden babasına engel olmadı diyorsun??
Bi düşün bakalım neden olmadı?
Belki ailesi önünde onu küçük düşürmen çok zoruna gitti belki o anki sinirle gerçekten boşanmak istedi senden.
Ki adam senin için memleket değiştirmiş altınlar için bir şey dememiş .
Bak her şeyi geçtim altınlar için bile boşansa senden haklı.
Eşini suçlamayı bırak hatalarını kabullen ve ders çıkar.

Biraz sakin ve sessiz kal. Zamanla düzelir sen bir şeyler için üsteler ısrar edersen daha da kötüye gider. Bırak insanlar unutsun, içleri soğusun.

napıcam çok caresızım. kayınpederımle eşimin fazla görüşmesını ıstemıyorum.çunku babası eşime yön veriyor.

bencil değilim. biz evlenmeden önce eşime para gönderen insandım ben.
mesajlarına bakılırsa eşini koca olarak değil kuklan olarak görüyorsun ve öyle davranıyorsun. babası da onun aklını başına getirir sana asi olur, kocanı yönetemezsin diye ödün kopuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…