kendımı yenılemem lazımNoktalama işaretletlerinden anladığım kadarıyla adamı bayağı boğmuşsunuz, gereksiz şeyleri kendinize dert etmeyin.
Benim düşüncemde aynen böylebosver ya!!! sen hatani anlayip iletisim kurmaya calismissin.onlarinda hatasi var.herkes hatali aslinda.
daha cok ustelersen havaya sokarsin hepsini.
bence bir sure kocan dahil herkesle arana mesafe koy.kiskanclikla basetmeye calis.onlarin adimini bekle.
babana gizlice altinlari vermen cok yanlis.sana guvenerek borc yapmadi heralde. simdide borc sayip o altinlari size odemeli baban.diger turlusu cok yanlis olur.
kazandigin paranida kimseye vermek zorunda degilsin .evin giderleri ve yatirimlari beraber yapmaktir evlilik.aksi halde zaten bu is yurumez
ben zaten eve yardım edıyorum. sorun bunlar degıl.sorun babasının karısması ve esımın bbasına laf soyleyememesiBenim düşüncemde aynen böyle
ben hatama tabıkı bakıyorum farkındayım da hatamın.ama babamı aramaları hoş değillllllldiiii.eşimin engel olması gerekmıyor mu.Ya anlamadım neden yazınızı uyarı aldığınız halde düzeltimiyorsuz.Bunun gibi inatla yaptığınız şeyler yüzünden oluyordur. BİRDE EŞİNİZ MEMLEKETİNDE UUZUN SÜRE GÖRMEDİĞİ ARKADAŞLARINI GÖRSE NE OLUR SEVSEN NE SEVMESEN NE BU KADAR SIKMAYIN SÜREKLİ OLARAK YAPMIYOR NASIL OLSA.Et tırnaktan ayrılmaz hiç bir zaman ki eşinin haberi olmadan altın vermek ne demek. Aynı şeyi o yapsa cıngar çıkardı kendi hatalarınınıza bakın kv kp aramayın.
bencilsin eşini çocuk gibi yönlendiriyorsun ben isteniyorum onunla görüşme, ben istemiyor babanla görüşme bunlar başlı başına bencillik. Sen artistlik yapmıssın istediğin gibi gitmeyince sucunu bastırmak için faturayı kp ve eşine kesiyorsun. Sen egonu bir kenara bırak yaptıgın haksızlıkları bir hazmet sonra özür dile bu şekilde hala kendini suçsuz çıkarmaya çalışırken özür dilesende işe yaramazbencil değilim. biz evlenmeden önce eşime para gönderen insandım ben.
ama babası babamı arıyor. bunu yapan adam.oğluna boşan sana kız mı yok bile diyordur. nasıl görüşmesini isteyebilirim bu durumda?bencilsin eşini çocuk gibi yönlendiriyorsun ben isteniyorum onunla görüşme, ben istemiyor babanla görüşme bunlar başlı başına bencillik
Evet araması hata ama belki eşin yanında degildi sor bakalım ne diyecek balkonda arar oda da arar.Ona haklı demedim zaten.ben hatama tabıkı bakıyorum farkındayım da hatamın.ama babamı aramaları hoş değillllllldiiii.eşimin engel olması gerekmıyor mu.
eşimin yanında aramıs ya yanında adam babamı arıyor. babasına dur demeliydi eşim ama bunu yapmadıEvet araması hata ama belki eşin yanında degildi sor bakalım ne diyecek balkonda arar oda da arar.Ona haklı demedim zaten.
Eğri oturup doğru konusalım biraz empati yap erkek kardeşim var olaki eşi senin gibi yapsa kp yaptıgını yaparım net. Kapıyı çekip boşanıyorum diye çıkan sensin kp durduk yere birşey söylememiş. Belliki eşinde bıkmış inceldiği yerden kopsun demiştir. Bu kadar kapris çekmek zorunda mı eşin sen biraz empati yaparsan zaten konuyu çözersin senin tem eksigin buama babası babamı arıyor. bunu yapan adam.oğluna boşan sana kız mı yok bile diyordur. nasıl görüşmesini isteyebilirim bu durumda?
Ya bak canım benim adam cahil biri belli evet ama durup dururken aramamış ki babanı.ben hatama tabıkı bakıyorum farkındayım da hatamın.ama babamı aramaları hoş değillllllldiiii.eşimin engel olması gerekmıyor mu.
napıcam çok caresızım. kayınpederımle eşimin fazla görüşmesını ıstemıyorum.çunku babası eşime yön veriyor.
mesajlarına bakılırsa eşini koca olarak değil kuklan olarak görüyorsun ve öyle davranıyorsun. babası da onun aklını başına getirir sana asi olur, kocanı yönetemezsin diye ödün kopuyor.bencil değilim. biz evlenmeden önce eşime para gönderen insandım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?