Arkadaşlar insanlar şey der ya “elalem yüzünden yuvanı yıkma diye” sizce ben eşimin ailesi yüzünden mi yuvamı yıkıyorum? Ailesini boşver ne yapacaksın falan der insanlar ama ben buna katılmıyorum eş kadar aile ve eşin tutumu da önemli geliyor bana. Eşim çık sevgisiz duruyor ayrıca düğün albümlerimiz geldi kapağını açıp kapattı birlikte bile bakmadık asla düğün fotoğrafımızı paylaşmadı bunları söyleyince kilolu görünüyorum kendimi beğenmiyorum o yüzden diyor. Bazen sanki yüzüme tiksinerek bakıyor gibi, sürekli kendimi beni seviyor mu diye sorguluyorum. Doğum günümü ve önemli günlerimi kutlamadığı oldu ve sürekli tartıştık, ona çok güzel hediyeler almış playstationlar almış planlar yapmıştım, sonra artık sevgililer gününe hediye aldı ama o kadar belliydi ki kavga çıkarmayayım diye aldığı ama ben tabii akıllanıp bir şey almadım ama gerçi bu ay benden ona ayakkabı almamı istedi iki tane onları almıştım

olaylar olunca iptal ettim. Dışarı çıkarız kahve içeriz sürekli elinde telefon sosyal medya sürekli gizli saklı telefonu ilginç bilmiyorum.