- 25 Ağustos 2014
- 21.213
- 50.819
- 798
- Konu Sahibi ozgurruzgar
iste tam da bunu kastediyordum.. hosunuza gitmeyen cevaplari duyunca 'ama soyle de oldu, boyle oldu, bi de su vardi' diye baska seyleri katip hakli cikmaya calisiyosunuz.. biz nerden bilelim bunlari? yazdiginiza gore yorum yapiyoruz.. kaldi ki, bu yazdiklarinizi hala o cocuga baglayamadim ben, gidin esinize kizin o halde, cocuga 'arsiz' demek yerine.. ben onceki sayfalarda da soyledim, nefsinize agir gelebilir, icinize sinmeyebilir, sizi yargilayacak degilim.. ama celiskileriniz yuzunden, yaptiginiz iyiligi dillendirmenizde iyi niyet goremedim.. uzgunum..İlk olarak konu başlığı ağır oldu haklısınız çünkü cok sinirliydim neden mi benim ablam ve 2ufak yiyenim buraya gelmişlerdi yiyenleride burdaydı ufak diyorum cünkü biri 4 biri 6 yasındaydı ablamın parası kalmamıştı 4yasındaki yiyenim hastalandı ve özelde tedawi olmak zornda kaldı eşim eşim çok az miktar para verdi borç istedi ablam ama ablam geri ödedinde parayı Eşim kabul etti bubeniçok üzdü hanmefendi.ayrıca cok büyük bi para hiç değil.ve ben eşimle evlenirken bir iğne bile istemedim hiç bişekilde 6yıl bekledim ailesini bırakın akrabaları bile beni istemedi neden biliyomusun akrabağları olmadım için açık oldum için eşim için hersey yaptım açıkken namaz kılıyodum zaten kapanayımda istesinler dedim çok zor istediler zaten herşeylerimi verdim kendi düğünümüzü yaptık altınlarımızla onların borclarını ödedik.siz şimdi diceksiniz eee anlattınız ne anlamı kaldı niye anlattınız ki niye söylüyonuzki iyilik söylenirmi ki diceksiniz siz burda benim kişilimi yaşadıklarımı bilmeden nasıl eş oldumu yargılayamazsınız kötüniinsanmısım etiketi yapıstıramazsınız.