• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve alkol

Can sagligi

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
80
19
8
29
Arkadaşlar ilk konum sizlere danışmak istedim.Esim alkol alıyor nasıl sogutabilirim eskiden günlük icermisti ama evlendikten sonra haftada üç güne düşürdü sadece üç gün içiyor ama iyice tiskinmesini istiyorum bı çözüm varmı inşallah yardımcı olursunuz kizlar

Evde asla alkol almıyor eve sokmaz imkansız onu yapmam ama yinede tesekkurler
Peki desen ki sen içince senden uzaklasıyorum soguyorum gibisinden nasıl olur ? Erkekler böyle şeyleri çok takar ve yapmamaya çalısır bence yani nasıl bir insan tanımadıgım için..

Peki desen ki sen içince senden uzaklasıyorum soguyorum gibisinden nasıl olur ? Erkekler böyle şeyleri çok takar ve yapmamaya çalısır bence yani nasıl bir insan tanımadıgım için..
Söyle deym size bekarken günlük icermis evlenince başlarda öyleydi sonra dediginiz gibi konuştuk sonra üç güne indirdi ama bırakmasını istiyorum zor ama işte nabcam bilemiyorum

Evlenirken alkol kullandığını bilmiyor muydunuz?

Eğer o kadar istiyorsa bırakmak, tedavi olabilir. Ama sizin tek başınıza yapacağınız bir şey yok. Bağımlı olmuş.
Biliyordum tabiki söyledim ama tedavi kabl etmiyor bı ilaç var diye duymuştum ama hatırlamıyorum onu içince tiskinirmis ama bilemiyorum

Siz esinize destek olun. Alkol alacagi o 3 günde onu biseylerle oyalayin derim. Yuruyuse cikin, o ortami ona birakmayin derim ben. Bunlar gecici cozumler ne yazikki. Saglam cozumler bulmak gerekir

Siz esinize destek olun. Alkol alacagi o 3 günde onu biseylerle oyalayin derim. Yuruyuse cikin, o ortami ona birakmayin derim ben. Bunlar gecici cozumler ne yazikki. Saglam cozumler bulmak gerekir
Aynen bende öyle bir çözüm arıyorum bende dedm destek olcam gezeriz sinemaya gideriz gezerz dedm sklmazsin ama işte bı tanede olsa vücut istiyor dio

3 gun ne kadar iciyor? Sarhos oluyor mu? Size karsi kotu davranislari ya da ise gitmemek gibi durumları oluyor mu? Bir de ne içiyor?

Aslında erkekler için günde 4, haftada 14 içkiye kadar, alkolizm açısından düşük riskli tüketim kabul ediliyor. Ama eşiniz bırakmak istediğim halde bırakamıyorum diyormuş gerçekten doğruysa, sizinle tartışmaktan kaçınmak için böyle söylemiyorsa orası sıkıntı.
Anlamadm nasl sknti yanı başından salmak için dio gibi mi düşünüyorsunuz

Back
X