Eşim ve altınlar haksızmıyım?

Yapmayin ama diger konulari halletmis olsaniz boyle bir sorun yasar miydiniz? Siz boyle bir evlilikte mutlu olabilirsiniz ona lafim yok ama sorunlarinizi hali altina supurmeyin olur mu. Bizler en fazla sizin mutsuzlugunuza ve gormus oldugunuz muameleye uzuluruz ama butun bunlarin sonucunu yine siz yasarsiniz yarari ve zarari sadece size dokunur.

Çalışıyorsunuz sanırım. Kendi maaşınızda söz hakkınız yok mu?

Hahahahahaa canım sen iyi misin ya? Halası yardım etmişse etmiş senden habersiz nasıl o altınları ona verir bu ne saflık? İste altınlarını ya da kredi kartından hep borç yap. Sanane ödesin, bırak zora düşsün.

Ne şanslısınız ki bu siteye üye olup fikir alma şansı elde etmişsiniz!!!!

Lütfen gözünüzü açın. Uyanın uykudan. Size yapılanların farkına varın. Kendinizi kandırmaktan gerçekleri görmek istememekten vazgeçin.

Burada çok iyi şekilde fikir veren gerçekten empati kuran sizin geçtiğiniz yollardan geçen binlerce bayan var. Birşey diyorlarsa bir bildikleri vardır. Dikkate alın derim.

Yolunda gitmeyen sürekli raydan çıkan bir evlilik var ortada. Sabır sizin. Ne demek eşine sormadan altınları verdim demek. Siz buna konuşarak birşey anlatamamışsınız kaç sefer konu açmışsınız. İlk konu açtığınız günden bu güne kadar size zaman ayırıp yazılan yazıları lütfen çok dikkatli okuyun. Anlamaya çalışın, biliyorum kabul etmesi çok zor ama karşınızda sizi hiçe sayan bir eş kişisi var. Bu insan düzelmez. Son olarak lütfen hala devam edeceğim diyorsanız bile çocuk asla yapmayın. Sonra burada kendinizi yeni konular açarken bulursunuz.

Bir de size küstu mü. Sizde durmayan altin sizin degil belli. Kendinin olarak gorüyor

Bunalmaniza sasirmadim. Esinizin davrsnislarina da sasirmadim cünkü mutsuz oldugunuza o sebep oluyor. Siz calisiyormusunuz? Calismiyorsaniz ilk onu degistirin derim.

Eşinizin size saygı duymamasini geçtim, psikolojik şiddetiyle hasta etmiş ama hala bir çözüm yolu arıyorsunuz. Malesef o adamdan hiçbirşey olmaz. Sizi saymıyor, sevmiyor, değer vermiyor, düşüncelerinizi umursamıyor. Kavga edince çocuk gibi ceza verip azarliyor. Kendinize niye bu kötülüğü yapıyorsunuz? Ayrılın kendinize yeni bir hayat kurun lütfen biraz değer verin kendinize, sizin yaşadığınız şey evlilik değil

Bu kadar tepki verdiğine göre altınlar yok. Sizi oyalama taktiği gibi geldi sizin kendi altınlarınızı görmek istediğinizi söyleyin.

İpin ucunu haşında boş bırakmıssınız bu saatten sonra alamazsınız üzgünüm.

Eşiniz size karşı cimri.
Hadi altın bozulsun istemiyor anladım ama diyemedi mi kredi kartıni kullan öderiz diye.
Adam akrabasına ortak altinlarınızı sizden habersiz verirken sorun yok ama siz isteyince mi sorun?

Altınları ailesine vermiş büyük ihtimalle. Konu sahibi oradan altın isteyince artık ailesinin olduğu için vermez.

Kocanızın yaptığı şeyin adı ‘ mala çökme’ . Ne demek sizin altınlarınıza el koymak kafasına göre harcamak, size vermemek?

Şöyle erkeklere eşinizde olsa ağzının payını verin, mehirine çökemez kimse, böyle erkekleri koca diye nasıl yanınızda tutuyorsunuz? Nasıl karı koca hayatı yaşıyorsunuz elini süremez insan

Para kazanıyorsan böyle tiplere zırnık koklatmayacaksın. Madem o kadar erkeksin, madem hep senin dediğin olacak bundan sonra evi de sen geçindireceksin diyeceksin. Hak ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…