Eşim ve altınlar haksızmıyım?

Para kazanıyorsan böyle tiplere zırnık koklatmayacaksın. Madem o kadar erkeksin, madem hep senin dediğin olacak bundan sonra evi de sen geçindireceksin diyeceksin. Hak ediyorlar
Evi geçindiren şuan da o zaten ben çalışmadığım için

Evet konuşmak istemiyormuş az önce konuştuk düşünüyormuş ayrılıp ayrılmıcagımıza
Altın meselesi düşündüğünüzden farklı olabilir. Bu konuyu bir daha açmamanız için üste çıkmaya çalışıyor gibi.

Altınlar eşinin tekelinde olamaz , neden bu kadar pasifsiniz, cabuk kabullenmişsiniz adam istediğine veriyor ve size danışmıyor, evlilik böyle bişey değil...

Bizim kasa da benim üzerime. Eşim anahtarın yerini bile bilmez. En sinir olduğum şey milletin kendi altınını başkasının kasasında tutması,

Bizim kasa da benim üzerime. Eşim anahtarın yerini bile bilmez. En sinir olduğum şey milletin kendi altınını başkasının kasasında tutması,
Kimsenin altinlari bilmesine gerek yok bence. Doguma giderken acil bisey lazim olur diye kasanin anahtarini esime vermistim. Dogumdan sonra geri aldim.

Kendinizde banka kasasi kiralayabilirdiniz. Esinizin ofke kontrolsuzlugunun disinda baska sorunlari var. Sizin varliginiza, karakterinize, kararlariniza saygı duymuyor.
Aynen öyle. Bizim de altınlarımız kasada kiraladık. Üstelik müşterek kasa açabiliyorsunuz.ben eşim bana güven problemi yaşamasın diye ille kendi üstüme yapalım demedim. Biz eşimle ikimiz ortak açtık. Anahtarları direk bana verdi.

Adam sana hediye adı altında kendine almış. Sen söz sahibi bile degilsinki sana versin. Böylelerine acimayacaksin bide yük olur diye kredi karttan harcamiyim diyorsun bırak harca nasıl öderse ödesin. Sinir oldum gece gece

Biraz zaman geçmiş ama siz kendiniz çalışsanız dahi eşiniz sizin ihtiyaçlarınızı gidermekle yükümlü hem dinen hem hukuken buna mecbur benim kendi küçük bir şirketim var eşimden çoğu ay daha çok kazanıyorum fakat eşim maaşını yada yaptığı ek işlerin ücretini getirir elime verir önemli harcamalar hariç birbirimize danışmaya gerek duymayız sıkışacağımız bazı aylar olur birlikte dikkat ederiz altınlarımı kendim kayınpederime verdim ihtiyacı vardı eşime verdim o verdi şimdi geri yapıp direk bana veriyorlar ama bizler için ha ben ha eşim fark etmiyor banka hesaplarımız ortak ve şahsi hesaplar olarak ayrılıyor gibi asla gizli saklı veya karıştırmamak olmamalı eşinizin en önemlisi dini olarak sizden hiç bir şey esirgememeli her ihtiyaç ve eksiğinizi elinden geldiğince karşılamalı umarım hayatınızı düzene sokarsınız birbirinizi daha fazla üzmeden

haklısınız, hiçbir şey olmamış gibi kredi kartına yüklenin... böyle bir konuda fikir sormaması rezalet..demek ki altını istemeseniz söylemeyecek...

Kasa eger kayinpederin üstüneyse kayinpeder ölünce kasadakiler eşit şekilde paylaşılır mirasçılar arasında.Sana ait olan şeyler eger başka cocuk varsa onlara kalır sen çöp bile alamazsın o kasadan bilgin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…