Maasi iki kati olacak nerdeyse. Evet sonrasinda ist.a donme sansi var ama esim tekrar donmek istemeyecektir bi aksilik olmazsa. Onu acilmis oluyir dogru ama. Biz duzenimizi oturtana kadar zor sureclerden gectik. Simdi her sey sil bastan olacak korkuyorum1) eşinizin maaşı ne kadar artacak? para önemli bişey
2) sonrasında istanbula dönme şansınız var mı?
3) eşiniz teklifi kabul ettiği taktirde ilerlemek için önü açılacak mı yoksa birşey farketmeyecek mi?
ben olsam bu şartları kabul edip sil baştan düzen kurardım ama karar sizin tabiMaasi iki kati olacak nerdeyse. Evet sonrasinda ist.a donme sansi var ama esim tekrar donmek istemeyecektir bi aksilik olmazsa. Onu acilmis oluyir dogru ama. Biz duzenimizi oturtana kadar zor sureclerden gectik. Simdi her sey sil bastan olacak korkuyorum
Ben de niyetim o yonde ama ilerde pisman olur muyum esimin onunu kapadim diye korkuyorum. Ayrica esimi nasil ikna edecegim.. Off kafamda bi suru soru isaretiBen olsam duzenimi bozmak istemezdim...
Esiniz gitmekte ısrarcı mı?Ben de niyetim o yonde ama ilerde pisman olur muyum esimin onunu kapadim diye korkuyorum. Ayrica esimi nasil ikna edecegim.. Off kafamda bi suru soru isareti
Merhaba biz esimle istanbulda yasiyoruz ailelerimiz de burda. Ben iyi.bir ilcede ogretmenlik yapiyorum. Sorun su ki esim calistigi sirketten cok iyi bi teklif aldi. Iyi bi maasla yonetici olacak eger kabul edersek. Ama bu durumda ankaraya tasinmamiz gerekiyor. Oysa ki bizim ankarada kimsemiz yok. Burda bi duzenimiz var. Kizima bakan bakicidan memnunum. Oturdugumuz muhit guzel. Ihtiya duydugumuzda ailelerimiz var. Ayrica babam vefat ettigi icin annem yalniz yasiyor. Kardesimin de istanbuka gelmesine en az bi yil var. Hem ankara ya gittigimizde ben kademem dusk oldugu icin ancak koylerde ogreenlik yapabilirim.. Yerimde olsaniz ne dersiniz bu teklifi kabul eder misiniz..[/QUOTE
Herseyden once annenı bırakma derım.ıst buyuk ve guzel bır sehır ayrıca ailelerinizın orada olması kadar guzel bır sey yok.ben kesinlikle gıtmezdim.
Malesef cok istiyor gitmek. Tek engel benimEsiniz gitmekte ısrarcı mı?
Ben ist yasiorm ankarama gitmek icin can atiyorum ailem orda cnku..hayat daha ucuzTam tersini biz esimle yasadik Ankaradaki kurulu duzenimizi birakip Istanbula tasindik daha doğrusu tasindirildik. Ustelik yeni evlenmistik tuttugumuz eve gore yillarca yasariz hayaliyle yerlesmistik.
Neyse Istanbula tasindik sartlar daha da iyilestirildi ancak bir buçuk yil zor dayandik. Güzel bir sehir ancak bizim alışmış oldugumuz düzeni cok aradik ve geri Ankaraya döndük esim istifa etti baska bir işte calisiyor suan sartlari eski isi gibi super degil ama cok mutluyuz iyi ki donmusuz diyoruz.
Bir de genel bir kanı var Istanbullular Ankarada yaşayamaz diye eger cok seviyorsaniz yapamayabilirsiniz. Bir de hersey sartlar iyi olunca güzel olmayabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?