Esim ve ankara

Dejavu gibi oldu aynı şeyi ablamda yaşadı.Şimdi eşi çok yüksek baya bi yüksek mevkide gidiiiiiin .Hayattta bazı riskleri göze alırsanız başarı gelir.Çooook başarılar .kolaylıklar.Ablamda Ankara da ve kimsesi yok.

Doğduğun yer değil doyduğun yer demişler. Geleceğinizi, kızınızın geleceğini düşünün. Bunları göz önüne alınca çok düşünmeye gerek yok bence. İmkanlarınız daha iyi olacaksa her türlü düzen kurulur. Çok endişe edecek bir durum yok. Hem eşinizin önünü bu sebeplerden tıkamanız çok doğru gelmedi bana.

Anladığım kadarıyla aynı şirket içinde yer değiştirecek eşiniz. O yüzden yeni yönetmeliğe, üç seneye falan takılmazsınız. Hem ankara bir çok açıdan istanbuldan iyidir. Yine kızınızla ilgili olacak, eğitim konusunda ankaradaki okullar kadar iyisini bulmak zordur. Muhit konusunda da istanbuldakinden çok uygun harcamalarla çok daha iyi yerlerde yaşayabilirsiniz.

Bizi geçen yıl mısıra göndermeye kalkmıştı eşimin şirketi. Ona bile olur demiştim ben. Bu kadar korkmayın yer değişikliğinden. Hem belki çok daha iyi gelir size değişiklik.

Ben ist yasiorm ankarama gitmek icin can atiyorum ailem orda cnku..hayat daha ucuz

İnşallah kalbinden geçtiği gibi olur cok iyi anlıyorum seni. Bir tek hayat mi ucuz kargasa yok mesafeler kisa genelde memur kesim duzenli bir şehir. Ben huzurlu yaşıyorum bu sehirde tum cevremiz burda. Kışını bile seviyorum. Ne bileyim :)

eşim kesin gidecekse ben hiç düşünmeden giderdim bir erkeği uzun süre değil kısa süre bile yalnız bırakmaya gelmez sonuçta senin ailen eşin ve cocuğun. annen bir şekilde başının çaresine bakabilir annesinden ayrılıp başka ülkelere gelin gidenler var. düzen diyorsan ordada aynı düzen kurulur. Ankarada 5 yıl yaşadım her ne kadar istanbul gibi olmasada yaşanılacak güzel bir yer

Yorumunuz icimi Yorumunuz icimi rahatlatti tesekkur ederm fakat ablaniz zorlanmadi mi. Calisiyor muydu. Ne kadar zamanda alisti yabanci bi sehire

kesinlikle esimi yalniz gonderme taraftari degilim ben de.

Burada okudugum konular geliyor aklima. "gurbete geldim cok yalnizim" yazan basliklar. Ben de mi oyle olacagim. Bi de biz cocuktan sonra cok zor surecler gecirdik esimle birkac aydir iyiyiz duzen oturttuk. Simdi her seyi bozup gitmek.. Bilemiyorum..

ben öğretmenim eşim mühendis
eeşimin çalıştığı fabrika istanbul ayağında eşimden faydalanmak istedi
maaşı da sizin dediğiniz gibi 2 kat falan artıyordu
biz göze alamadık, ailelerle aynı şehirdeyiz
bebek oldu vs
nihayetinde gitmedik, şimdi iyi ki gitmemişiz diyoruz
ama bizde ikimizde de çekimserlik vardı, eşim de çok hevesli değildi
2 ay kadar ölçtük, tarttık ve eşim kabul etmedi
hakkınızda hayırlısı

Yorumunuz icimi
Yorumunuz icimi rahatlatti tesekkur ederm fakat ablaniz zorlanmadi mi. Calisiyor muydu. Ne kadar zamanda alisti yabanci bi sehire
Çalışıyor.Ama getirisi çok oldu Eşinizle birbirinizi iyi tamamlıyorsanız sorun olmaz.Birçok insan var hem Ankarayı iyi bilirim memur şehridir zor olacağını sanmam .Istanbul gibi çok karışık değildir.Tebdili mekanda ferahlık vardır.

Vallaha bi Ankaralı ve ankara da yaşayan biri olarak şunu söyleyebilirim Ankara rahattır sakindir istanbul gibi curcuna değildir tam bi memur kenti aşırı pahalı değil çok rahat bi şehir tabi sizin düzeniniz de kurulu orda ama çoluk çocuk büyüyo ihtiyaç artıyo iyi bi teklifse kesinlikle düşünün bence

Iste sorun o asiri istekli. Bu firsat elime bi daha gecmez diyo
O zaman deneyin derim, eşiniz ve çocuğunuz yanınızda nasıl olsa.Aşırı istekliyse ikna edilmesi zor olur,mutsuz olur. Mantıklı sebepler de söylüyordur eminim o sizi ikna etsin bence :)

O zaman deneyin derim, eşiniz ve çocuğunuz yanınızda nasıl olsa.Aşırı istekliyse ikna edilmesi zor olur,mutsuz olur. Mantıklı sebepler de söylüyordur
eminim o sizi ikna etsin bence :)
Mantiken hakli biliyorum. Maddi olarak rahat edecegiz. Belki evimizi aliriz rahatca kizimiza daha rahat bi gelecek sunabiliriz. Peki ya aileler. Tamamistanbulda da cok gorusemiyoruz. Anca ayda bi esimin ailesine,yine ayda bi benim aileme gidiyoruz. O kadar zamanda bi ankaradan istanbula da gelinebilir. Hadi oraya gittigimizde ucretsiz izin aldim kizim iki yasina geldi. Ya sonra kime emanet edecegim. Nerden bakici bulacagim.. Iz bilmem yol bilmem.. Off daral geldi..

Sizin mesleğiniz 1 yıl kadar ara verilip tekrar dönme şansı olan bir meslek mi? Eğer öyleyse kızınız 3 yaşına gelince kreşe verirsiniz,zaten o yaştan sonra biz bile yeterli gelemiyoruz,yaşıtlarıyla sosyalleşmek istiyorlar. Ailelerle de sık sık görüşürsünüz,yol uzun değil. İstanbuldan bir yakadan diğer yakaya geçmek bile 2 saat sürüyor.Promosyon biletleri takip edersiniz. Ben şuan bunları kendi ailemi düşünerek söylüyorum tabi, yani sizin durumu bilemiyorum.

Eşim de tercih aşamasında kpssden. Başka illeri de yazdı, bakalım biz ne yapacağız atama olursa

İstanbul evet çok güzel bir şehir ama suç oranı çok yüksek, trafik çok büyük bir sorun, çok pahalı, güvenli değil. Ankara daha sakin, daha güvenli, daha düzenli ve daha az trafik olan bir şehir. Evet denizimiz yok ama pek çok İstanbullu da denizi göremeden yaşıyor.
Ankara'da mutlu yaşayabilirsiniz, kiralar da daha uygun. Üstelik İstanbulda aldığı maaştan iki kat fazla alacaksa çocuğunuzun geleceğini daha iyi kurabilirsiniz bence.
Bir süre sonra arkadaş grubunuz olacaktır zaten, çevrenin olmamasını çok takmayın bence.
Ailelerinizden uzakta kalmak sorun olabilir bu aşamada. O bir sorun gerçekten.
Eşiniz çok istiyorsa deneyin bence. Arkadaş bulunur, elinizde daha çok para kalır, çocuğunuza daha iyi bir gelecek kurarsınız, daha güvenli sakin bir şehirde yaşarsınız. Tek sorun anneniz ve ailenizden uzak kalmak sanırım. Bunu da göze alabiliyorsanız deneyin bence

Aslinda tam olarak duygularima tercuman olmussunz. Ben hala kararsizim bi ay suremiz var cevap iicn. Bakalim aileler ne diyecek bu duruma. Henuz haberleri yok

Bence azıcık aşım, dertsiz başım diyip, hiç girişmeyin o işe.
Huzurunuz olmadıktan sonra paranız olsa ne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…