Eşim ve anlayamadigim tavrı?

Yalniz dertli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
750
177
103
Mrb bayanlar .hemen konuya gireceğim.esimle biz 1 yıldır evliyiz , cogunlukla da tartismali aramiz , yani biz dusunce farkliyiz .ve yaklaşık 6 aydır cinsel hayatımız yok .Ve eşim bunu takmıyor ya da onemsemz davranıyor.neyse bir akşam yine tartismali iken ,anamız babamız diyerek aslında kendi ailesinin torun beklediğini ifade etti felan . Bende tek sorun bu mu dedim . Aklımda hep.bu cinsel.sorunu esimi kirmadan nasıl.konusurum diye dusunurken adamin tek derdi cocuk cıktı.alttan almaya çalıştım ilk başta fakat hala senin yüzünden çocuk olmadı al.iste , en azindan cocuk bari olaydi diye beni suçlamasın mi ? Iyice delirdim . Tek sorun o mu dedim . Biz karikoca olamıyoruz farkında mısın dedim ? Farkındayım ama ben dr a gidip.diyemem dedi üstünkörü, herşey cinselik mi dedi .Yanı bu adam neden böyle, ben mi abartıyorum. Iyice kafam.karisti ??? Nolur fikir verin

Hayır onun nasıl olacağının farkında. Fakat cinsel hayatımız onun bakışına göre iyiniken ,hazır fırsat varken neden çocuk yapmamışım itiraz etmişim de, şimdi yapamıyoruz diye çocuk felan da olmazmış. Neden sadece çocuk derdi , hali hazire abir sorun yok mu sizce ? Ya da bir erkek neden bunu sorun olarak girmez ? Bende sen beni arzulamıyor musun dedim

Hayır onun nasıl olacağının farkında. Fakat cinsel hayatımız onun bakışına göre iyiniken ,hazır fırsat varken neden çocuk yapmamışım itiraz etmişim de, şimdi yapamıyoruz diye çocuk felan da olmazmış. Neden sadece çocuk derdi , hali hazire abir sorun yok mu sizce ? Ya da bir erkek neden bunu sorun olarak girmez ? Bende sen beni arzulamıyor musun dedim
Cevabı ne oldu pekı

Çok haklısın canım ama sanki eşin problemin farkında ve odağı çocuğa çekmeye çalışarak halihazırda duran bir sorunu kapatmaya çalışıyor gibi. O da durumun farkında bence ki cinsellik konusunun üstüne hiç gitmemiş ve okun yönünü sana çeviriyor bir nevi suç bastırma gibi. Bilemiyorum bu durum evlendiğinizden beri az mıydı da son 6 ay bitti yoksa evliliğin başında çok iyiydi de birden mi bitti bunu ancak oturup sakinlikle konuşarak anlar ve beraber aşarsınız. Aranızın iyi olduğu bir günü bu konuşmaya ayırın bence ve yapıcı bir konuşma ve sakinlikle sorunun kaynağına inmeye çalışın.

Ya bir erkek böyle mi olmalı daha doğrusu karı-koca ilişkisi bu kadar uzak mi olmali , seven insan boyle mi olur

Saçmalama ne alakası var arzulamama diye bisey yok diye kekeledi , bende bisey mi var anlamadım bende kendimi önce böyle değildim dedi .Yanı bu konuyu bile geçiştirdi. Ya ben eşimin karısının olduğunun bile farkında değil ,o ruha o bilince bile sahir değil, hissetmiyor .adam

Ya inanır misiniz , be bu konuya çok ılımlı yaklaştım, konuşmayı yapmak için ve eşim tamamen yine dediginiz gibi bana cvirmeye çalıştı . Ben farkındayım bunu bilerek yaptiginin . Ve benim esimle sakin konusmaya gelmez , hemen olayi vurdum duymazliga getirir. Dikate almaz . Hakli olursam da sesiniz yükseltir ve saçmalaya başlar.

Suc bastırma derler buna suclu oldugunu bıle bıle seno susturmak ıcın bagırma kızma asagılama allah korusun bı dayaga kadar gider. Sen bu konuda tavrını koymalısın herseyi goze alarak

Suc bastırma derler buna suclu oldugunu bıle bıle seno susturmak ıcın bagırma kızma asagılama allah korusun bı dayaga kadar gider. Sen bu konuda tavrını koymalısın herseyi goze alarak
Nasıl bir tavır koymalıyım? Niye uzaksın dediğimde bende bilmiyorum diyor üzülüyor gibi davranıyor, çocuğa bağlıyor olayı . Nasıl tavır koymalıyım???

Benim ilk aklima gelen bu adam nasil 6 ay sevismeden duruyor 2 haftada bir rüya görür onlar.. kendini tatmin ediyor olabilirmiki? Yoksa nasil bukadar uzun sürebilir... yani bizde esimle cok farkliyiz cokta tartisiriz ama ilk zamanlar tartisirken yine bi sekilde barismaya ugrasip isterdi yani hatta söylemisti rüyamda seni hep görüyom fln.. yani ya baskasiyla oluyor yada kendini tatmin ediyor sizinki gereksiz geliyor.. siz onun yerine gitseniz bir dr a anlatsaniz durumu olamazmi?

Biz de bazen 3-5 gün uzaklasiyoruz ama 1 hafta bile dayandigimiz olmadı esinizin size soylemedigi bir sorun bir şey olmali bence 6ay çok fazla

Benim ilk aklima gelen bu adam nasil 6 ay sevismeden duruyor 2 haftada bir rüya görür onlar.. kendini tatmin ediyor olabilirmiki? Yoksa nasil bukadar uzun sürebilir... yani bizde esimle cok farkliyiz cokta tartisiriz ama ilk zamanlar tartisirken yine bi sekilde barismaya ugrasip isterdi yani hatta söylemisti rüyamda seni hep görüyom fln.. yani ya baskasiyla oluyor yada kendini tatmin ediyor sizinki gereksiz geliyor.. siz onun yerine gitseniz bir dr a anlatsaniz durumu olamazmi?
Kadın doğum uzmanına anlatsam eşimi ister muayene için, ürolog da eşimi isteyecek, kendini tatmin ediyorsa bile bu da sıkıntı değil mi . Eşim cinsellik adına bakay konuşmuyor kaçıyor görmezden geliyor , sarılıp öpüp uyuyor, bu kadar yani .bu mu evlilik sizce

Back
X