bebeğinide al git o zaman ne aklı kıt kocan varmış,bu neyin inadı utanmıyor birde ağzından çıkanlara,hem suçlu hem zeytinyağı ıyyyyy en gıcık olduğum erkekimsiiiEvet tek suclu benim. Salak gibi buyuttum aramizda halledebilirdik olayi ama bende sanirim lohsualiktan farkli psikolojiler icerisindeyim.
Ben sana yardim ederim dedi dun gece napcaksnji dedim. Bu sabah kalktm bulasiklari yerlestrmis camasirlari makinaya atmis bana kahvalti hazirlamis ole cikmis evden. Temizlik icinde haftada bir gelir temizlikci dedi. Herkes ceremesini cekcek sen de ben de dedi. Yapamam ben dedim sen gidersin annene ama bebegimi goturme dedi. Bendiz duramaz emmesi lazin diorm bir saat durur ben annemi cagiririm dior. Annen bu evde tek basina duramaz rahatsix oluorm diorm ama baska sansin yok dior. Bebegim varken nasil rest cekekrim? Bebegim olmasa alir basimi giderdim ama suan cok zor
Biraz zaman ver canım.Bana bir akil verin ne olur
sen olayı annene yansıtarak hata etmişssin.Evet haklisiniz tek suclu benim ama burda azar yemek icin degil akil almak icin varim. Bundan sonrasi icin tamam ama su durjmda ne yapabilirim?
şu an konuşmuyorlar mı peki?Esim zamaninda ailesiyle bile konusmamis sert yapida bir insan benim anneme hic minnet edio barismasini beklemiorm. Hakli da cnku annem agir konustu. Annem de suan farkinda bile degil konsuurum onla yine bisey olmaz dior. Diyemiyorum da boyle boyle. Zamana birakiyim diorum ama esimle aybi evde yabanci gibi yasayaniyorum anneme de bana gelme diyeniyorjn. Esim isteyken annem gelir gider diyorun ama bu seferde arkasindan is cevirmis gibi olacak. Ne kadar aci bi durum hayal bile edemezsiniz kizlar..(
benim esimde annen soyle dedi boyle dedi diye konustugu zaman hayatim kac yasinda insanlar idare ediver bu yastan sonra degismek isteseler de degisemezler onlar buyugumuz bizler kucuguz idare etmek bize yakisir sende haklisin derim..Esimin annesi de hicbiseye jarismaayn bir insan. Esim o yuzden hep annesini ornek verdi bana. Bi benim anneme bak hir de senin dior. Ki hakli hic agzini acip bise demez kv ama annemin yapisi bu her seye karismak ister huyy bu kac senelik annem degistiremem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?