Her işine koşup da kendini o evde söz sahibi sanıyor kız anneleri. Ya ne demek damata agza alınmayacak laf etmek. .Annelere cok uzuluyorum.
Kizinin isine kosturmaktan hayati boyunca kafasi yerden kalkmiyor. Sonra kizi gidip abuk sabuk biri ile evleniyor, anne dayanamiyor mudahale ediyor.
Sonra eve bile alinmamasi tartisiliyor.
Konu sahibi kendinize gelin. Belli ki adam sizi uzmus daha once, yani pembe bir ask hikayesi yok ortada. Siz lohusayken de sizinle kavga ettiginde annenizin sinirlenmesinden dogal bir sey olamaz. Esinizin taklidine yorum bile yapmayacagim.
Arada kalirsaniz elbette uzulursunuz. Ortada arada kalinacak bir durum yok. Hem esiniz haksiz hem size rest cekiyor.
Her işine koşup da kendini o evde söz sahibi sanıyor kız anneleri. Ya ne demek damata agza alınmayacak laf etmek. .
Annedir diye her lafı söylemeye hakkı yok
Sinirlenmesi hiç de doğal değil. Yukarida bi arkadaşın dedigi gibi ben kocamla barışırım ama annemle kocam tartısırsa bu barışma yıllar sürebilir.Kimin annesi kimin amcasi hic farketmez.
Eve yardima gittiyseniz o evde kavga edilmez.
Lohusa kiziyla kavga eden damadina, ki daha once de uzmus konu sahibi de soyluyor, sinirlenmesi gayet dogal.
Kocislerinize laf soylensin istemiyorsaniz her isinizi kendiniz halledeceksiniz. Temizlikci, bakici degil o kadinlar.
Sinirlenmesi hiç de doğal değil. Yukarida bi arkadaşın dedigi gibi ben kocamla barışırım ama annemle kocam tartısırsa bu barışma yıllar sürebilir.
"Kociş" diyerek beni sanki kocasına tapan kadınların konumuna koymak istemissiniz fakat ben objektif yaklaşıyorum.
Burada aynı yorumu evde tartışma çıkartan geline laf atan kaynana hakkında da yapıyoruz
Çok haklısınız tabi tartışmanın boyutunu bilmiyoruz. Ayrıca her kim olursa olsun eş ile başkasının yanında tartışmak hiç hoş değilKocasini tam da tarif ettiginiz gibi goren insanlara yonelik yazdigimi anlamissiniz, siz oyle degilseniz degilsinizdir. Ben konu sahibini kastediyorum.
Tutarli olmaniz ne hos, ben de ayni sekilde erkeklerin annesi evdeyken de kavga edilmesini yanlis buluyorum. Daha dogrusu eve is yapmak icin cagirilan annelerin hem kavgaya maruz kalmasini, hem de islerine gelmeyince sanki parali calisan gibi eve alinmamasindan bahsedilmesini yanlis buluyorum.
Anneler eve sadece is icin gelmiyor, konu sahibi ise is yapamayacak kendisi lohusa diye uzuluyor.
Kocasiyla surekli devam eden sorunlarini da bilmiyoruz. Mesela kizi siddet gorse, aldatilsa damadina aralari bozulmasin diye duzgun davranan insan anne degildir bence.
Çok haklısınız tabi tartışmanın boyutunu bilmiyoruz. Ayrıca her kim olursa olsun eş ile başkasının yanında tartışmak hiç hoş değil
Bunu sakın kabullenme arkanda ailen olmayınca daha çok üzerine geliniyorHerkese merhaba.. Bu basligi bulmam cok iyi oldu cunku icimi dokecek kimsem yok.. Simdiden yorumlariniz icin tesekkur ederim..
20 gunluk dpgum yaptim ve 10 gundur hayatim zindan oldu. Esimle kavga ettik ve bu sirada annemde bizde oldugundan olaya dahil oldu. Annem aslinda damadini severdi ama benim evliligimde mutsuz oldugumu dusundugumden biraz onuargiliydi hep biseyler seziuordu. Ben severek evlendim ama evlendim
Evleneli kavgalarimiz bitmedi dogal olarak annem bunlari hep anladi yuz ifadelerimden.. Ama
Nolursa olsn esimle birbirimzii cok severiz hele dogum yaptktan sonra kavga gunune kadar sanki ccicim
Aylarimizi bastan yasadik okadar iyiydik. Annem benj oyle yzgun aglarken gorunce birde aklina eski mutsuzluklarim gelince ve esimin ailesinin yaptigi bazi sacmaliklar gelince kendini tutamadi esime agza alınmayacak laflar soledi. Esim de saygi cercevesinde cevap verdi ama en son annemin elini beline koyusunhn taklidini yapinca annemde ipler koptu.. Annem aslinda cok merhametli dunya iyisidr ama sinirlenince gozu hic
Bise gormuyo. Ona da kizamiom ana yuregi kizini uzgun gormeye dayanamio. Ama eskmde hakli kendi ailesine minnet etmeyen bir insan esinin ailesinden cok cirkin laflar duydu. Sonuc olarak konusmamalarina raziydim ama esim eger benle mutlu olmak istiyorsan annen evime gelmesin diyor. Ben bunu anneme nasil soylerim? Annem
Benim canim, elim, ayagim...zaten yeni sogum yaptim lohusayim hicbisi yapamiorm annem hep yanimda olmak torununu sevmek istiyor.. Ama esim istemiyor.. Ne yapacagim kafayi yemek uzereyim lutfen akil verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?