Eşim ve Annem çıkmazdayım

Selam kızlar, aslında bana göre ufak ama eşime göre büyük bir sorun gibi gösteriyor. Eşim çok inatçıdır, olay şu şekilde gelişti: Annem ve babam şehir dışındalar ve babamın bir iş vardı bize geldiler işini halletti ve hafta sonuda kalın dedik ama kalmadılar, eşim buna çok bozuldu ki çünkü bu annemlerin bize gelip 2 günden fazla kalmama durumu sadece bu olayla sınırlı değildi hep yapıyorlardı. Ben öğretmenim malum yaz tatili ve 2 3 haftalığına annemlere gidim dedim çünkü çok özledim onları, eşime söyledim kıyamet koptu, annenler gelip 2 gün zor kalıyor sen gidip haftalarca kalacaksın, onlar seni özlese gelir vakit geçirir ama gelip hemen gidiyorlar, sen beni burda yalnız bırakıp annenlere gidiyorsun vs vs bir sürü şey söyledi çok çıkmazda kaldım eşim tavır koyuyor annemde ses çıkarmıyor o da farkında olayların ne yapacağımı bilemedim
Canım eşin haklı biraz sanki Ailen işleri düsünce gelip kalıyor gibi bi izlenim bırakmış.. Annene babana söyle deyin yani bak işiniz olduğunda gelip kalıyorsunuz. İşin olmadanda bi kaç gün gelip kalın de eşine yüklenme demek oda ailenin gelmesini istiyor.. Annenizle konusun bence

Kendi yatağımda yatmayacaksam anca otelde kalabiliyorum. Çünkü başka evde rahat etmem. Gece uyanırım, ışık açarım, sifon cekerim, su alırım v.s. Birini uykusunda rahatsız etme ihtimali bile geriyor beni. Belki anne ve babanizda benim gibi düşünüyor ☺️

belki onlarda sizi düşünüyordur rahatsızlık vermek istemiyorlardır.

Bence eşiniz evde siz olmadan yalnız kalmak istemiyor. Bütün tepkisi bundandır.Anne babanız şehir dışından gelip, neden sadece iki gün kalıyorlar ki? Damatlarından çekiniyor olabilirler mi?

Annenler sizi rahatsız etmemek için kalmıyor .doğrusuda budur
Esin çok saçma yere takılmış
Bazısı der niye bu kadar kalıyor ilk defa neden az kaliyorlar diyeni duydum🙄

Valla eşiniz aslında seviyor demek ki onları, ne güzel. Ama bazı insan fazla kalamaz bir yerde evi haricinde, bu kızının evi olsa bile.

Aileniz olmasi gerektigi gibi davraniyor. Herkes kendi ana babasinin evinde uzun kalabilir ama o ana baba damat/gelin evinde uzun sure kalamaz,misafirlik dediginiz 2 gundur,yeter. Esinizin cok kp kv goresi varsa gidip kendi evlerinde gormesi icap eder.

Selam kızlar, aslında bana göre ufak ama eşime göre büyük bir sorun gibi gösteriyor. Eşim çok inatçıdır, olay şu şekilde gelişti: Annem ve babam şehir dışındalar ve babamın bir iş vardı bize geldiler işini halletti ve hafta sonuda kalın dedik ama kalmadılar, eşim buna çok bozuldu ki çünkü bu annemlerin bize gelip 2 günden fazla kalmama durumu sadece bu olayla sınırlı değildi hep yapıyorlardı. Ben öğretmenim malum yaz tatili ve 2 3 haftalığına annemlere gidim dedim çünkü çok özledim onları, eşime söyledim kıyamet koptu, annenler gelip 2 gün zor kalıyor sen gidip haftalarca kalacaksın, onlar seni özlese gelir vakit geçirir ama gelip hemen gidiyorlar, sen beni burda yalnız bırakıp annenlere gidiyorsun vs vs bir sürü şey söyledi çok çıkmazda kaldım eşim tavır koyuyor annemde ses çıkarmıyor o da farkında olayların ne yapacağımı bilemedim

eşiniz haksız. yaşlı insanlar genelde evlatlarinin evinde rahat edemiyorlar fazla kalmak istemiyorlar. siz tabikide gidip ailenizde kalacaksınız. öğretmensiniz aileniz 4 gözle gelmenizi bekliyordur tatillerde. Umarım gidip kalmışsınızdır

ben de kızımın evinde kalamıyorum...onları görüp torunu sevip gidiyorum kendi evime...kalsan kaldı derler kalmasan sevmiyor derler...bahane çok huzursuzluk çıkarmak isteyene...

Back
X