esim ve annem....

korlumerve

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
159
8
11
İstanbul
4 yillik evliyim esim fena kiskanc tek cikamam sokaga ...cama cikamam ama seviyo eminim ve bebek istyoruz...gecenlerde annem geldi ve beni iyi gormedigini surekli korkarak esimin gozune baktgimi farketmis....esim eskiden siddet uyguluyordu artik yok cok sukur ama korkum var ne yalan soyleyim pek de sinirli annem esimin babanesini arayip eger hala kizimi dovuyorsa kizimi alir memlekete gonderirim ruhu bile duymaz demis....arada kaldm bu korkuyu nasil yenicem ben....?

4 yillik evliyim esim fena kiskanc tek cikamam sokaga ...cama cikamam ama seviyo eminim ve bebek istyoruz...gecenlerde annem geldi ve beni iyi gormedigini surekli korkarak esimin gozune baktgimi farketmis....esim eskiden siddet uyguluyordu artik yok cok sukur ama korkum var ne yalan soyleyim pek de sinirli annem esimin babanesini arayip eger hala kizimi dovuyorsa kizimi alir memlekete gonderirim ruhu bile duymaz demis....arada kaldm bu korkuyu nasil yenicem ben....?

seni dövmesinden mi korkuyorsun merve? o zaman tehdit et, bir daha vurursan giderim de ve gerçekten git de.. camdan baktırmayacak kadar kıskançlık sevgi değil merveciğim, sana da yazık.. sürekli korkuyla nasıl geçer bir ömür. ciddi ciddi konuş, olmadı aile büyüklerini koy araya ama bu adam düzelmeden sakın sakın çocuk düşünme..

Kendinizi lütfen bu kadar ezdirmeyin. Siz bir bireysiniz ona bağımlı da değilsiniz gördüğüm kadarıyla aileniz de arkanızda. Camdan baktırmamak ne demek yazık değil mi size:20:

Son düzenleme:
seni dövmesinden mi korkuyorsun merve? o zaman tehdit et, bir daha vurursan giderim de ve gerçekten git de.. camdan baktırmayacak kadar kıskançlık sevgi değil merveciğim, sana da yazık.. sürekli korkuyla nasıl geçer bir ömür. ciddi ciddi konuş, olmadı aile büyüklerini koy araya ama bu adam düzelmeden sakın sakın çocuk düşünme..

Bir sey soruyor cevap vermeye korkuyorum....bir ani bir anini tutmuyo en iyisi konusmak ama nasil pufffff arkadasin dedigi gbi yavas yavas bas kaldrsam iyi olcak ama bana bisey yaparsa diye korkuyorum ters anina denk gelir kmse kurtaramaz valla :/

Bir sey soruyor cevap vermeye korkuyorum....bir ani bir anini tutmuyo en iyisi konusmak ama nasil pufffff arkadasin dedigi gbi yavas yavas bas kaldrsam iyi olcak ama bana bisey yaparsa diye korkuyorum ters anina denk gelir kmse kurtaramaz valla :/

Ve böyle bi adamdan çocuk istiyorsun yazık değil mi sana o çocuğa??

Korkarak nasıl yaşamayı düşünüyorsunuz bir an önce bu hapis hayatından çıkmaya çalışın yoksa güneşe hasret kalırsınız. Ayrıca her erkek kıskançtır fakat kadın taviz verdiği sürece.

Sizi döven adamın sizi sevdiğine nasıl inanıyorsunuz ki?

Cnm burada siddetten korkudan bahsediyorsun neden kendini ezdiyorsun esine anlamis degilim kim o ya bulunmaz hint kumasimi kendini ne zannediyor afedersin ama sinirlerim bozuldu su anda omur boyu bu korkularlami yasayacaksin esim ne der acaba esim siddet uygulayacak mi esim soyle esim boyle ne demek yahu cama filan cikamam !!!! esinin acilen bir psikologa gorunmesi lagzim bunu sevgiyle filan aglakasi yok seven insan sevdiginede el kaldirmaz senin esinde insanlik yok vicdan yok merhamet yok ve hala seni sevdigini dusunuyorsun Allah askina kendini kandirma !!! aslinda sen burada kendine kotuluk yapmis oluyorsun kendini yipratiyorsun !!! siddettin eskisi yenisi olmaz esim eskinden siddet uyguluyordu diyorsun ne hakla sana el kaldirir yazik degilmi sana ? belliki esin sana psikolojik baski uygulamaya devam ediyor annen bu durumda hakli bence sonucta sen onun evladisin ve senin kilina bir zarar gelmesini istemez dua etki annen seni savunuyor bu durumda peki annesi olmayanlar ne yapsin ? Ve sen bu sahizla cocuk dusunuyorsun benim aklim almiyor gercekten cocugun olunca onada siddet uygularsa Allah korusun hic dusundunmu ? ben olsam darp raporu filan alirdim sikayet ederdim onu hic beklemezdim vallahi !!!! sana karsi siddetti birakmasi ilerde yapmayacigi anlamina gelmez siddet sadece fiziksel degildir maddi manevi psikolojik vs vs gulum eger boyle devam edersen paranoyak olursun oluyorsunda yavastan neden gozunu korkutmuyorsun onun neden kendini ezdiyorsun neden bu yapilanlara goz yumuyorsun ?????? cidden cok uzuluyorum ben boylesi durumlara !!!!

Son düzenleme:
idam bir hayat .. :53:
Çocuk falan yapmayın... :19:
Kendinizi ezdirmeyin .. :20:

Koca kadinsin.

Can guvenliginin olmadigi bi eve, bir de cocuk getirmeye nasil cesaret ediyorsun?

Seni oldurmesinden korktugun, konusmaya bile korktugun adami nasil seviyosun, allahim sen şaşırtma..

canım benim yılların böyle korkuyla mı geçecek ? bir adam kadınına zarar veriyorsa sevmiyor demektir. üstellik ne demek ya tek dışarı çıkarmamak, camdan baktırmamak ? normal mi bunlar.. e bi de çocuk diyorsun... çocuk hep babasından korkarak psikolojisi bozuk şekkilde mi büyüyecek ? arkadaşlar köle olmak için evlenmiyoruz. yapmayın lütfen. ezmeyelim de ezilmeyelim de....

Şiddet Var

Hapis Hayatı Ama Sevdiğinden Eminsin Bebek Yapıcaksın

Diyeceklerim Bu Kadar :ssz::25:

henüz evliliğinizde bu kadar sorun varken
en önemlisi kendinizi savunamazken lütfen çoçuk yapmayınnnn:20::20::20::20::20:
korktuğunuzu gördükçe eşiniz sizi daha fazla sindirmeye çalışacak
lütfen kendinize güvenin ailenizde yanınızda
bi erkek böyle sevmezzzzz

Allah aşkınıza eve geldiğinde korkudan iki büklüm olduğunuz,hastalıklı bir biçimde dışarı bile tek çıkartmayan aşırı kıskanç, asabi ,şiddet uygulayan kocanızın neyini seviyorsunuz ve böyle bir adamın neyine güvenip de çocuk yapmak istiyorsunuz ?

Allah askina cocuk yapma bundan
sen canını sokakta bulmussun anladik.
karisi olarak sen ble ceva vermeye korkuyorsun
babalarindan odleri patlayan ozguvensiz yetisecek mutsuz bireyler olacaklar
yazik degil mi onlara?

kesinlikle çocuk konusunu ertelemelisiniz.ayrıca bence bir evlilik terapistine ihityacınız var gibi görünüyor dövmek ve sevmek aynı bünyede bulunamaz.kıskançlık bir yana şiddet konusu sineye cekilecek gibi değil

Hasbinallah.. Adama cevap vermeye korkuyosun elinden kimse alamaz diye, cocuk yapacam seviyo beni diyosun. Onun seni sevdigi yok. Ne sucu var o masumun ki gaddar babayla buyuyecek? Cocuk dusunme..

Son düzenleme:
Bence de bu adama bi'çocuk yap. Hele bi'de kızın olursa oh görme şenliği.
Çocuğun da hayatını zindan edin cama çıkma, o çocuk kimdi vs vs vs.
Bazı kadınları cidden anlamıyorum her şeyiniz mükemmel ya çocuk yapın tabii.
Daha kendi korktuğun adama bebek yapacaksın:53:
Bencillik değil de ne bu?

Dövüyo ama beni seviyo eminim, bebek istiyoruz da fukara tesellisi gibi olmuş, insan sevdiğine kıyamaz. Sanırsın sinirine hakim olamamış bi'kere el kaldırmış da bin pişman olmuş birinden bahsediyosun... Allah'tan seni senden çok düşünen bi'annen varmış Allah başından eksik etmesin.

Sağlıksız bir evlilikte asla çocuk düşünmeyin.... Eşiniz sizi sevmiş olsaydı saçınızın teline zarar gelmesine izin vermezdi size bakmaya kıyamazdı...

Back
X