• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim ve annem....

arkadasım sacmalama az bucuk aynı durumdayım ama ole kavga cıktgında bnde vuruom tek taraflı deıl yanı kı suan bosanmayı bıle dusunuorum bnmde aılem onaylamıo bosanmamızı senn aılen arkanda hcbısı yapamaz ya senı ole korkutuo ıkıgun duser pesıne 3 gun baktı donmuo bakar basınn cvaresıne usme kendını bnde cıks yok mecburum senn var bak cıkısın kurtul cnm

Blmyorum kafam cok karisti bebek konusunu istemem daha zaten de kim kasiniyo gorsun...yorumlarniz icin saolun

size ne söylenir bilmiyorum acayip sinirlendim
annenizde hazır arkanızda boşayın gitsin yaa
nasıl bi zihniyettir bu ayy çıldırdım yaa

cnm sana harfiyen katiliyorum ben konu sahibine kendimden ornek verdim ama nafile bende sinirlendim su an !!!! demekki kendisi omur boyu cehenneme mahkum olmak istiyor hapis hayati yasamak istiyor ve hala sevgiden bahsediyorya bende cildiriyorum vallahi burada amac insanlari bosanmaya yoneltmek degil sadece fikir uretmek ama soylediklerimizi anlamamis yada anlamis uygulamak istemiyor anlamis degilim !!!

Ya korku olmasi insani ogrenilmis caresizlige itebilir ne yazik ki :( insallah hayirlisi ile bu adam kendi gider basinizdan yoksa caninizi yakmasindan korkumuz

Koca kadinsin.

Can guvenliginin olmadigi bi eve, bir de cocuk getirmeye nasil cesaret ediyorsun?

Seni oldurmesinden korktugun, konusmaya bile korktugun adami nasil seviyosun, allahim sen şaşırtma..

Stokholm sendromu gibi bir şey bence,başka bir açıklaması olamaz.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cnm sana harfiyen katiliyorum ben konu sahibine kendimden ornek verdim ama nafile bende sinirlendim su an !!!! demekki kendisi omur boyu cehenneme mahkum olmak istiyor hapis hayati yasamak istiyor ve hala sevgiden bahsediyorya bende cildiriyorum vallahi burada amac insanlari bosanmaya yoneltmek degil sadece fikir uretmek ama soylediklerimizi anlamamis yada anlamis uygulamak istemiyor anlamis degilim !!!

Uygulamak istiyorummm ama jirkuyorum diyorum anlatamiyorum galuba bnm annem tek yasiyor ya anneme zarar werirse ben kacar gderim ya annem? Dur bkalum konusmaya calisicam ama konusacagm zman annme hber weriyim beni arasin sureklibisey olyrsa haber alamaz :(

Ya korku olmasi insani ogrenilmis caresizlige itebilir ne yazik ki :( insallah hayirlisi ile bu adam kendi gider basinizdan yoksa caninizi yakmasindan korkumuz

Saolun cnm bnm zaten bu ko uyu acmam sizlerin fikirlerini almak icin onunla nasl konusabilirim diye fikir almak icndi kimse dort duvar arasinda yasamak istemez tamam ckiyorhz disari ama ozguvenm kalmadi kalabaliktan cekjnmeye basladim bakalim artkk konusacaz bi sekilde allah sonumu hayir etsn hepinize teseekkur bana dua edn :/

Yaşadığın normal değil, bu adam psikopata benziyor anlattığın kadarıyla... Kendin de diyorsun özgüvenim sarsıldı diye. Bence eşine psikoloğa gitmek istediğini, kendini iyi görmediğini, sorunların olduğunu söyle ama onunla ilgili olduğunu bilmesin sadece senin sorunlu olduğunu düşünsün. Sonra da psikoloğa anlat herşeyi yardım iste, annenle de konuştuğunda durumu çıtlat, mahkemede psikolog sana şahitlik edebilir, hatta avukat yardımı almana bile yardımcı olur yani hem psikolojini düzeltirsin hem de yardım alırsın. Belki özgüvenin yerine gelince boşanmak yerine adamın da hakkından gelir, evliliğini yoluna koyarsın kimbilir...

pek bu adam seni hamile kaldıgın zaman
öldürüseye döverse ne olacak
elinden kim alacak
yada ilerde çocugunuzu dövmeye kalkarsa

Uygulamak istiyorummm ama jirkuyorum diyorum anlatamiyorum galuba bnm annem tek yasiyor ya anneme zarar werirse ben kacar gderim ya annem? Dur bkalum konusmaya calisicam ama konusacagm zman annme hber weriyim beni arasin sureklibisey olyrsa haber alamaz :(

Cnm benim bak ben seni bastan beri takip ediyorum ve senin iyiligini istiyoruz bir burada ben empati kurup kendimi senin yerine koydum cunku bende biseyler ysadim gordum amacim seni rendice etmek degil bosanmayada yoneltmek degil sadece seni bu cehennem hayatindan kurtarmak umarim yanlis anlamamissindir beni !!!! anliyorum seni annen tek yasiyor olabilir gulum sen esine yuz verdikce o senin tepene cikar bu memleketin polisi var mahkemesi var hukuku var bence annenide al ve polise sikayet et bu adami korkma yahu sana hic bisey yapamaz koruma karari alirsan yanina bile yaklasamaz o senin polise sana yasattiklarinin hepsini bastan anlat hatta korktugunu bile anlat esinden uzak bir yerde akrabaniz filan yoklmu sizin ??? gerekirse onlara gidersiniz bak cnm ilk sikayet eden sen olmicaksin son edende sen olmicaksin lutfen bu sahiza daha fazla taviz verme cok rica ediyorum senden :50:

Cnm benim bak ben seni bastan beri takip ediyorum ve senin iyiligini istiyoruz bir burada ben empati kurup kendimi senin yerine koydum cunku bende biseyler ysadim gordum amacim seni rendice etmek degil bosanmayada yoneltmek degil sadece seni bu cehennem hayatindan kurtarmak umarim yanlis anlamamissindir beni !!!! anliyorum seni annen tek yasiyor olabilir gulum sen esine yuz verdikce o senin tepene cikar bu memleketin polisi var mahkemesi var hukuku var bence annenide al ve polise sikayet et bu adami korkma yahu sana hic bisey yapamaz koruma karari alirsan yanina bile yaklasamaz o senin polise sana yasattiklarinin hepsini bastan anlat hatta korktugunu bile anlat esinden uzak bir yerde akrabaniz filan yoklmu sizin ??? gerekirse onlara gidersiniz bak cnm ilk sikayet eden sen olmicaksin son edende sen olmicaksin lutfen bu sahiza daha fazla taviz verme cok rica ediyorum senden :50:

İnanin burda yalnizligim kaybolup gdiyor...benm enset davamdan sonra adalete pek guvenm kalmadi yine de iyiki varlar bakalum bugn yarn konusurum hala eve gelmedi....her sey icin saolun

Gecenin bu saati oldu saat basi arayip napiuorsun iyimisin diyor? Arkadasi evlenmis arkadasinin abileriyle biraz dlasacaklarmis merak etme diyor da...ben icin icin yaniyorum aglamaya aglayamiyorum anlar diye resmen yavas yavas oluyorum ben bu nasil bir hayatti dogdugumdam beri bitmedi dertlerim yinede hamd olsun Beterinden korusun allahim da ne olurdu bir normal babam olsaydida arkamda olsaydi ben boyle boynu bukuk sessiz ....ezik....kalmasaydim bardak doldu hatta tasti galiba hic bu kadar yipranmamistim hep mi beni bulur bu adamlar allahim yardim et de kurtulayim artik yeter grcekten yeter.....

4 yillik evliyim esim fena kiskanc tek cikamam sokaga ...cama cikamam ama seviyo eminim ve bebek istyoruz...gecenlerde annem geldi ve beni iyi gormedigini surekli korkarak esimin gozune baktgimi farketmis....esim eskiden siddet uyguluyordu artik yok cok sukur ama korkum var ne yalan soyleyim pek de sinirli annem esimin babanesini arayip eger hala kizimi dovuyorsa kizimi alir memlekete gonderirim ruhu bile duymaz demis....arada kaldm bu korkuyu nasil yenicem ben....?

Eşim beni seviyor eminim demişsin de. Bir insan sevdiğine acı verebilir mi bilerek ve isteyerek. Sen mesela evladın olsa onu sürekli döver ve psikolojik baskı altında tutar mısın? Sevgi böyle birşey değil arkadaşım. Saygı olmayan yerde sevgi de olmaz. Belli ki eşin sana hiç saygı duymuyor. Ayrıca şiddet eğilimi tedavi edilmeden geçecek birşey değildir. Yani eskiden dövüyordu, şimdi dövmüyor demek sadece kendini avutmak. Şimdi dövmez üç gün sonra döver. Sen hayatın boyunca sürekli böyle korkarak yaşamaya hazır mısın? Ömrünü kafese tıkılmış kuş gibi geçirmeye hazır mısın? Ayrıca unutma ki sana şiddet uygulayan adam çocuğuna da uygulayacak. Sakın öylesine yazdığımı zannetme, biraz aç araştırma yap göreceksin. Annen bile bakışlarından fark etmiş ne halde olduğunu. Şu anda şiddet görmüyorum diyorsun ama en alası olan psikolojik şiddeti üst sınırında yaşıyorsun. Aklını bir an önce başına al ve bu adamdan çocuk falan yapayım deme bence. Ha ille de ben bu hayata razıyım, ömrümü bu şekilde geçirmeye razıyım diyorsan Allah yardımcın olsun ne diyeyim.

Gecenin bu saati oldu saat basi arayip napiuorsun iyimisin diyor? Arkadasi evlenmis arkadasinin abileriyle biraz dlasacaklarmis merak etme diyor da...ben icin icin yaniyorum aglamaya aglayamiyorum anlar diye resmen yavas yavas oluyorum ben bu nasil bir hayatti dogdugumdam beri bitmedi dertlerim yinede hamd olsun Beterinden korusun allahim da ne olurdu bir normal babam olsaydida arkamda olsaydi ben boyle boynu bukuk sessiz ....ezik....kalmasaydim bardak doldu hatta tasti galiba hic bu kadar yipranmamistim hep mi beni bulur bu adamlar allahim yardim et de kurtulayim artik yeter grcekten yeter.....

Ben baba mevzusuna takıldım ne yaptı?
Kocanız nasıl öğrendi neler oldu anlatırmısınız

o olmadan biraz dışarı çık izin alma gidebilirmiyim diye bugün işim var dışarı çıkacam haberin olsun de sana karşı çıktığında susma dövmeye kalkarsa giderim bidaha gelmem de ne bileyim işte kararlarını biraz kendin ver onu alıştır benimde eşim biraz öyle ama ben ona kızınca bişey demiyo uzak yerlere yanlız bırakmıyo

annenede ben eşimi çok seviyorum o ne derse o artık çok iyiyiz tartışmıyoruz falan de annenni karıştırma bence

Seni döven, sana camdan dahi baktırmaya( bence bu davranışı güven eksikliğinden) korkutan birinin sizi sevdiğini mi söylüyorsun . Sevgi bu degil kısıtlama canını acıtmak degil,

Size göre kıskanmak dediğiniz şey kıskanmak değil hayatınıza baskı kurmak çok güzelde kurmuş.İnsan sevdiğini kıskanır ama sizinki kıskanclık degil başka bir boyut... Döven insan sever mi öle bir mantık mı var ya insan sevdiğine zarar gelmesin diye sakınır kendi zarar vermez... Seven adam sevdiğini göözleriyle korkutmaz heyecan verir

Bir de böyle bir adamdan çoçukmu düşünüyorsun... Şimdi dövmüyor çok şükür demenize de ayrı bir taktım açıkcası...

4 yillik evliyim esim fena kiskanc tek cikamam sokaga ...cama cikamam ama seviyo eminim ve bebek istyoruz...gecenlerde annem geldi ve beni iyi gormedigini surekli korkarak esimin gozune baktgimi farketmis....esim eskiden siddet uyguluyordu artik yok cok sukur ama korkum var ne yalan soyleyim pek de sinirli annem esimin babanesini arayip eger hala kizimi dovuyorsa kizimi alir memlekete gonderirim ruhu bile duymaz demis....arada kaldm bu korkuyu nasil yenicem ben....?

neden korkuyosun sen . ne demek dışarı yalnız çıkamam. o çıkıyor ama:50:

Back
X