Aynen oyle tabii ama bunu gel esime anlat her konuda gayet modern bi adam bu konuya kitlendi kaldi kafayi yicemAnnenizin ikili ilişkilerinden, eşinize ne pardon?
Koca kadın, istediğiyle her şeyi yapabilir, namus bekçiliği yapmasın kocanız!
Annemde aynen bunu savunuyir o yuzden uzuluo dogru bi teshis bence de ve bu durum zoruma gidio benimdeAnnen maddi manevî zor günler geçiriyor anladığım kadarıyla.Esin bu zor günlerde annene karşi kendisini geri cekmek adina bunu bahane etmiş bence.Annene üzüldüm açıkçası.
Ben empati kurmaya calisiorum inanki esime asla illa annemle gorus demiorum demem de ama bi durum oldugunda her firsatta gozume sokmaya calisio o defteri acio bi bayan olarak cok zor. hatta bi gun kardesim ben ve esim otururken armut dibine duser gibi alcakca bi yorumda dahi bulundu kardesimle ikimizn gözleri doldu...Annenizin sizin esinizden bana sahip cikip haddini bildirirdi gibi beklenti icinde olmasi cok mantiksiz. Annenizin ozel hayatini esinizin ogrenmesi de hos olmamis. cok yuz goz olunmus.. size gorusme diyemeyecegi gibi siz de herseyi unut illa gorus annemle dememelisiniz..
Nesi yanlış mesela.Bekar kadın istediği ile beraber olur kime ne bundan yaEşiniz, annenizle fazla içli dişli olursanız afedersiniz ama sizin de onu örnek alabileceğiniz düşünüyor ve bundan korkuyor olabilir. Esinize bu konu her açıldığında, annenizin yaptığı şeyin yanlış olduğunu ve ona yakın davranarak içine düştüğü boşluktan kurtarabileceginizi anlatın. Belki o zaman biraz yumuşamaya baslar.
Kesinlikle sessiz kalmadim gereken herseyi konustuk tattistik cok savundum tabiiki annemi sokakta bulmadim. insan bi esi bulabilir ama anneyi bulamaz. ama esimin bu konu haric bana hic bi zarari yok ki bu durumdan once anneme karsi da cok ama cok sevecendi sirf bu durumdan dolayi esimin diger iyiliklrini ya da insanligini yabana atamam. ben dagilmis bi ailenin kiziyim bi yuvayi ayakta tutmak benim icin ne kadar onemli anlatamam. bu cok farkli bi psikoloji gercektenBekar bir kadının istediği erkekle beraber olması gayet normal. Eşinizin hakaretleri saçma ve mide bulandırıcı.
Sizin bu hakaretlere sessiz kalmanız ayrı bir durum tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?