Esim ve annesi.aralarini yapimmi tekrar?

Ilkbahar38

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2015
2.302
1.935
133
Merhaba kk üyeleri
Size bir sorum olacak.
Biz esimle 3 yil evliyiz. Esimin annesi ve babasi ayri kayinpederim evlendi üvey anne var birtane. Birde esimin annesi bekar iki cocuguyla yalniz yasiyor.

Esimin annesi hamile oldugumu ögrendiginden beri bir daha bize gelmedi biz bir iki defa gitdik ondan sonra cok soguk davrandi. Görümcem esime dediki evde yemek kalmadi dolap bos. Esime dedimki kardeslerine para verelim de alis veris yapsinlar annen magdur olmasin. Elimizdeki son parayi verdik. Tamam bundan bir hafta sonra whats app de dolaniyorum böyle insanlarin resmine bakiyorum bide baktim kaynanamin whats appi var. Telefonu eskiydi ve whats appi yoktu.
Sonra esime gösterdim aaa dedim annenin whats appi varmis oda sasirdi annesini aradi sordu. Kaynanam da dediki evet yeni telefon aldim kampanya vardi.
Esim de sinirlendi dediki iste ben son parami verdim size ki alis veris yapin diye sen gidip telefon aldin kaynanam da birsey demedi telefonu kapadilar.

Bir ay sonra dogumum oldu o güne kadar kaynanam hic aramadi sormadi. Biz eve geldik hastaneden hic arayip hayirli olsun demedi. Esim bebegin resmini yolladi whats app den görümceme. Bebek dogdugunda haberi oldu yani.

Oglum su an 17 aylik kaynanam hala birkere arayip sormadi ne oglunu ne torununu. Görümcem de sadece iki defa gördü oglumuzu.
Kaynanam bugün yaklasik iki sene sonra esime mesaj yazmis. Günaydin oglum haftasonu sana gelmek istiyorum müsaitseniz? Diye.
Esim de bana anlatdi bende dedim ee ne cevap vercen oda dediki simdi yazmicam.

Sizce esimle konusimmi ne diyim ben istiyorumki ailesinden kardeslerinden kopmasin. Ben esime birsey demesem eminimki annesine cevap belki yazmaz bile cünkü annesine cok kirgin. Sadece bu konu hakkinda degil. Baska seyler de var ama onlara sil bastan yapmisti. Ama tabi unutamiyor olanlari.

Benim kaynanamla hic bir sorun olmadi bugüne kadar hep anlastik hic kaynanalik gibi birsey görmedim ondan. Ama onun yerine tabi esimin üvey annesi yeterince kaynanalik ediyor.

Sizce karisimmi yoksa esime hic birsey demiyeyimmi? Siz ne yapardiniz?
Bide ramazan 11 ayin sultani kirginlik olmasini istemiyorum

Kadın muhtemelen bayram öncesi barışmak ve bayramda sizleri görmek istiyor. Size karşı bir adım atmış. Bence geri çevirmeyin. Eşinize de söyleyin, gelsin evinize, torununu sevsin. Ondan sonra onun tavırlarına göre şekillenir ilişkiniz.

canım eşinin annesi sen olaylara müdahil olma. eşine fikrini beyan et ama ısrar etme aralarını yapma çabasına da sen girme. kötü olurlar senden olur orası belli olmaz.
bizim eşimle kararımızdır herkes kendi ailesi ile ilişkisini kendisi yönlendirir. mesela ben babamla bir sorun yaşarsam eşim asla karışmaz, babama asla tavır almaz ben de aynı şekilde.
bilmem anlatabildim mi?

hiç karışma kadın tuhaf belli
bence hiç bulaşma
normal bir kadın gibi görünseydi derdim barıştır yazık ama cidden böylesi daha iyi gbi gözüküyor

Bence hem karışmayın hem de eşinize ne konuştunuz falan diye sormayın..
Yorum da yapmayın..
Tuhaf çünkü aylarca bir annenin evladıyla konuşmaması..
Hem de uyduruk bir sebeple..
En iyisi uzak durun..
Gelirse de saygıda kusur etmeyin..

Hiç karışmayın, sakın iyilik meleği gb barıştırayım falan diye dolanmayın. Üzülürsünüz. Çok görüşmek isteyen arardı 17ay boyunca yeni mi gelmiş aklına
Ben olsam gelsin derim ama gelirse de onları bir süre baş başa bırakırım fazla müdahil olmam.
sen bilirsin deyip kenara çekilin bence. gerek yok arayı filan yapmanıza da. eşiniz karar versin.
hiç karışma kadın tuhaf belli
bence hiç bulaşma
normal bir kadın gibi görünseydi derdim barıştır yazık ama cidden böylesi daha iyi gbi gözüküyor

Evet kaynanam sanirim biraz tuhaf hepinize tesekkür ederim cevap icin. Esim bana sormadikca fikrimi söylemiyim en iyisi o halde....

Hiç karışmayın bence de

Size yapılmış gibi düşünmeyin daha önce yaşananları.
Eşinize yapılmış gibi düşünün. Kararı da eşinize bırakın.

Sonuçta çocuğu olunca annesi tarafından tebrik edilmeyen, ziyaret edilmeyen o.
Son parası mutfak masrafı yerine telefona harcanan da o.

Konu sadece eşinizi ilgilendirir. Bunları affedebilecekse (ki ortada bahsi geçen diğer kişi ANNESİ) bırakın affetsin, görüşsün.
Eğer affedemiyorum diyorsa siz de zorlamayın.

Sizinde evladınız var empati yap kendin daha iyi karar verirsin herşey biz insanlar için sonuçta onun annesi mübarek ramazan günü kırgınlık olmaz..Büyüklük sizde kalsın

Ben anneyim o yüzden sasiyorum bir annenin evladini bunca zaman aramamasina. Öbür tarafdanda kirginlik olmasin mübarek ramazan ayi barissinlar en azindan bayram da seyran da görüssünler.

Oğlum verdiği 3 kuruş paradan dolayı
dönüp artistlik yapsa bende özür dileyene
kadar arayıp sormazdım.
Bu konuda eşin büyük terbiyesizlik etmiş.
Elinde ki son parayı vermeseydi madem
Peşine düşmüş gibi..
Buraya kadar böyle düşünüyorum.

Ama geçmiş falan diyorsun detayları bilmiyorum
sonuçta.

Hiç karışmayın, sakın iyilik meleği gb barıştırayım falan diye dolanmayın. Üzülürsünüz. Çok görüşmek isteyen arardı 17ay boyunca yeni mi gelmiş aklına

Bu fikre katılıyorum.
İyilikten maraz doğacak gibi duruyor.
17 ay arayıp sormayan, dolabı boşken oğlu ona para gönderince gidip kendine telefon alan bir kaynanadan iyilik geleceğini sanmam.
Sadece karışmayın, eşiniz dilerse kabul etsin dilemezse kabul etmesin, anne - oğul arasında olan birşey sonuçta.

Evet zaten esimde cok üzülüyor mesela bebek dogudugunda annem teyzemler felan geldi. Kaynanam gelmedi ziyarete oda kirildi sanki esim yetimmis gibi kendisini cok yalniz hissetdi bende onun icin üzüldüm.
Tabi görüyor benim annem geldi hergün ilgilendi bebekle benimle esimle oda hep burukdu. Ama en iyisi karismamak.
Ben kaynanama kizginim sadece esime bunlari yasatdigi icin yoksa ben onun geliniyim altin takacak doguma sunu yapacak cocuguma birsey almadi diye bir zihniyetde degilim zaten

bence üstünde durmamalı ve barışmalı
Yani kadın belki oan heves etti ve sizin verdiğiniz parayıda üstüne koyarak telefon aldı
Demekki o ay geçineceğini düşündü ancak sizi zora soktuğunu madden düşünememiş olabilir.
Eşinizinde annesine sırf bu yüzden tavırlı olması garip geldi bana açıkçası
Sizinlede iyiymiş zararı yokmuş madem bence ANNE bu davet edilmeli ve birbirlerinin gönüllerini almalılar fikrimce.

Artistlik yapmadiki 3 kurus para karin doyaracak paraydi o paraylan gidip telefon alinmasi evde dolap bosken yemek pismiyorken dogru mu sizce? Biz kendimizden kistikki onlar gecinebilsin diye o ay icin. O paranin pesine düsmedi esim.

kadın sizi aramamıs sormamıs dogumunuza gelmemiş hala benımle bir sorunu yok dıyorsunuz
valla iyi niyetınıze hayran kaldım açıkcası
ben olsam karısmazdım
eşiniz karar versin

17 ay arayıp sormamış , şimdi mi aklına gelmiş
Hiç karışmayın bence , iyilikten maraz doğar demişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…