- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Denizdeniz14
Ben de buna benzer ( baskasinin annesiyle sorun yasama durumu ) yazmiştim net koptu gönderemedim. Ben de nişanlimi taniyip ona göre davranmayi düsünüyorum . Aslinda ben her seçenegi düsünüyorum ortam durum hangisine uygun olursa onu yapacagim. Aklim karisikti, artik netlesti.Ben ayrılma fikrine katılmıyorum
Ne malum ayrılıp baska buldugun birinin annesiylede aynı seyleri yasamayacagın
Ayrıca burda kv ye rağmen eşlerimiz sayesinde güzel giden evliliği olan bi dünya insan var bi dünya örnek var
Sen eş adayına söz gecirebiliyormusun ona odaklan eger simdiden annesine söylediklerinden sonra toz konduramıyor seni sindiriyorsa evet bi daha düşün hatta bikaç kere daha düşün derim adamlar evlenince uzaklasmıyor daha kötü oluyor herşey
Benim kv evlenmeden önce ne bir kere laf sokmustur ne bunaltcak derecede aramıstır gelmek istemiştir trip atmıstır vs vs
Ama evlenince değişti komple nerden bilebilir veya tahmin edebilirdim kv ye göre eş mi secicem
Bir yıl nişanlı kaldık her gün her aksam birlikteydik annesi hic yoktu piyasada o zamanlar ama evlendik hop anneci oldu
ilk zamanlar canım anam benim anam modundaydı her dk gidelim dipdibe ördek ailesi olalım istedi ama yapmadım sürekli baska planlar baska bahanelerle red ettim
Suanda bile istiyor iki günde bir görüşmek ay size sunu aldım bunu yaptım sana diyip sık görüşmenin yolunu rüşvet olarak görüyor mesela bişey diyemiyorsun
Bak bunlar hep örnek olsun sana