Esim ve annesi.aralarini yapimmi tekrar?

bence üstünde durmamalı ve barışmalı
Yani kadın belki oan heves etti ve sizin verdiğiniz parayıda üstüne koyarak telefon aldı
Demekki o ay geçineceğini düşündü ancak sizi zora soktuğunu madden düşünememiş olabilir.
Eşinizinde annesine sırf bu yüzden tavırlı olması garip geldi bana açıkçası
Sizinlede iyiymiş zararı yokmuş madem bence ANNE bu davet edilmeli ve birbirlerinin gönüllerini almalılar fikrimce.

Esim telefonla arayip sordu sadece telefonmu aldin diye. Kaynanamda evet dedi aldim. Esimde dediki anne biz elimizddki son parayi verdik kardeslerim dedi dolap bos felan diye sende gidip telefon aldin kendine. Konusma bukadar. Esim tavirli degildi. Ama sinirlenmekle hakli odlgunu düsünüyprum ama sinirini yansitmadi bile.
Bir anne evde yemek yokken cocuklari öyle birsey diyorken abisine. ne rahatlikla anne gidip kensisine telefon alir bende bunu anliyamiyorum

Artistlik yapmadiki 3 kurus para karin doyaracak paraydi o paraylan gidip telefon alinmasi evde dolap bosken yemek pismiyorken dogru mu sizce? Biz kendimizden kistikki onlar gecinebilsin diye o ay icin. O paranin pesine düsmedi esim.

Bende zaten düşmüş gibi dedim, düşmüş demedim.
Ne olursa olsun bana çok ters yaptığı şey.
Onlar sizden bir talepte bulunmamış.
Sizin gönlünüzden kopmuş vermişsiniz.
O an darda olabilirler ama belki sadece geçici bir
durumdur bu.
Hiç mi başka gelirleri yok, illaki bir şekilde geçiniyorlar.
Telefon aldı diye
arayıp ben size elimdeki son kuruşu veriyorum
siz telefon alın diye mi gibi bir yaklaşım..
Bilemiyorum.
Devamlılığı olan bir yardım bile değil dil mi bu.

Neyse sizin için sorun yoksa benim içinde yok.

Esim telefonla arayip sordu sadece telefonmu aldin diye. Kaynanamda evet dedi aldim. Esimde dediki anne biz elimizddki son parayi verdik kardeslerim dedi dolap bos felan diye sende gidip telefon aldin kendine. Konusma bukadar. Esim tavirli degildi. Ama sinirlenmekle hakli odlgunu düsünüyprum ama sinirini yansitmadi bile.
Bir anne evde yemek yokken cocuklari öyle birsey diyorken abisine. ne rahatlikla anne gidip kensisine telefon alir bende bunu anliyamiyorum

Haklı olabilirsiniz ama neticede aç kalmamışlar demekki dolap boş değilmiş
Ve kv onları yedirmiş içirmiş yani ,ve bakın 17 ay boyunca birşey olmamış
Bu yüzden üstünde bukadar durması ve tavırlanması yanlış bence eşinizin
O hayır yapmış vermiş anneside diğer çocukları mağdur etmemiş ve kadın hala bakmakla yükümlü neticede

Bende zaten düşmüş gibi dedim, düşmüş demedim.
Ne olursa olsun bana çok ters yaptığı şey.
Onlar sizden bir talepte bulunmamış.
Sizin gönlünüzden kopmuş vermişsiniz.
O an darda olabilirler ama belki sadece geçici bir
durumdur bu.
Hiç mi başka gelirleri yok, illaki bir şekilde geçiniyorlar.
Telefon aldı diye
arayıp ben size elimdeki son kuruşu veriyorum
siz telefon alın diye mi gibi bir yaklaşım..
Bilemiyorum.
Devamlılığı olan bir yardım bile değil dil mi bu.

Neyse sizin için sorun yoksa benim içinde yok.

Belki kaynanam da sizin gibi düsünüyordur ve ondan arayip sormadi bizden adim bekledi. Herkesin bakis acisi farkli tabi yorumunuz icin tesekkür ederim.

karışmayın anne oğul arasına
bir de maddi talebi vardır belki
gelsin ama siz karışmayın
bir zaman sonra sürekli senin yüzünden dmeeye başlarsa

Haklı olabilirsiniz ama neticede aç kalmamışlar demekki dolap boş değilmiş
Ve kv onları yedirmiş içirmiş yani ,ve bakın 17 ay boyunca birşey olmamış
Bu yüzden üstünde bukadar durması ve tavırlanması yanlış bence eşinizin
O hayır yapmış vermiş anneside diğer çocukları mağdur etmemiş ve kadın hala bakmakla yükümlü neticede

Evet yalnis ama annesinden bir adim bekliyordu sanirim. Cocuklarini cok defa magdur etdi maalesef ama bunlari buraya yazmak istemedim. O halde kardesleri niye diyor evde birsey yok dolap bos? Bunu bende anlamadim. Bende inanamiyorumki. Bir insan cocuklarini ac birakip kendisine telefon alacak?

Belki kaynanam da sizin gibi düsünüyordur ve ondan arayip sormadi bizden adim bekledi. Herkesin bakis acisi farkli tabi yorumunuz icin tesekkür ederim.

Sonuçta burada bunun için yorum yapıyoruz
Size göre sorun olmayan bana göre sorun mesela.
Kv ye göre de olabilir.
Rica ederim :ıslık:

Bence kadın arsız ya da pişkin olsaydı o aldığı tlfdan sonra sizden yine maddi talepte bulunurdu o para bitti diye. Bence kadın utandı yaptığından. Israr etmeyin ama gelsin torununu da görsün diye eşinize söyleyin.

Ben eşinize hak verdim annesini arama konusunda. Burda da aileye yardım ile ilgili bir sürü konu açılıyor. Tabiki de yardım edilir ama ön koşul olarak kendi ailesini zor durumda bırakmadan deniliyor sürekli ve ortak kanı da sağlık ve zor durum gibi koşullarda yardım edilmesi lüks harcamalar için sizin de durumunuz iyiyse yardım edilmesi konusunda.
Şimdi neden/nasıl anne haklı bulunuyor anlamış değilim.

Ben ailelere her zaman yardım edilmesi taraftarı olan bir insanım ama ben bile son paramı verdiğimde telfon alındığını öğrensem çok içerlerim doğrusu. Ayıp denen bir şey var.

benim eşimde annesiyle konuşmaz pek çok nadir konuşurlar
arada derim gidelim edelim diye
eşim evet derse gideriz çünkü ben kaynanamı 7 senedir tanıyorum
eşim 29 senedir annesi tanıyor
ısrarcı şekilde olmadan fikrini söyleyebilirsin
şu da var ki barıştırırsın sonra sen kötü olursun

Ben eşinize hak verdim annesini arama konusunda. Burda da aileye yardım ile ilgili bir sürü konu açılıyor. Tabiki de yardım edilir ama ön koşul olarak kendi ailesini zor durumda bırakmadan deniliyor sürekli ve ortak kanı da sağlık ve zor durum gibi koşullarda yardım edilmesi lüks harcamalar için sizin de durumunuz iyiyse yardım edilmesi konusunda.
Şimdi neden/nasıl anne haklı bulunuyor anlamış değilim.

Ben ailelere her zaman yardım edilmesi taraftarı olan bir insanım ama ben bile son paramı verdiğimde telfon alındığını öğrensem çok içerlerim doğrusu. Ayıp denen bir şey var.

Tesekkür ederim. Bende öyle düsünüyorum. Esime para verelim dedigim de kendimizin zora düsecegini biliyordum ama bir kac haftaydi idare edebilirdik ama onlarda iki cocuk var okula giden iyilik yapmak istedim. Ama kaynanamin kendisine telefon almasini hic olgun bulmadim. Verdigimiz cok bir para degildi ama bizim icin coktu ozamanlar belkide o yüzden icerledi(k). Esim zaten asla o paraya takilmiyor paraci degildir esim ama oglumuzun dogdugunda kaynanam esimi hic aramasi torunu görmemesi onu kat ve kat daha fazla üzdü

benim eşimde annesiyle konuşmaz pek çok nadir konuşurlar
arada derim gidelim edelim diye
eşim evet derse gideriz çünkü ben kaynanamı 7 senedir tanıyorum
eşim 29 senedir annesi tanıyor
ısrarcı şekilde olmadan fikrini söyleyebilirsin
şu da var ki barıştırırsın sonra sen kötü olursun

Hmm anladim canim demekki var iste öyle kopuk aileler bana tuhaf geliyor kendim öyle görmedigim icin belki o yüzdende konu actim. Esim bana demin söylediki duam kabul oldu ben hep dua etdim akrabalarimla küs ölmemek icin. Belkide annesi icin dua ediyordur eminim ama söylemedi onu

Hmm anladim canim demekki var iste öyle kopuk aileler bana tuhaf geliyor kendim öyle görmedigim icin belki o yüzdende konu actim. Esim bana demin söylediki duam kabul oldu ben hep dua etdim akrabalarimla küs ölmemek icin. Belkide annesi icin dua ediyordur eminim ama söylemedi onu

duam kabul oldu dediğine göre eşinde istiyor
bence senin tepkinin merak ediyordu
bende kopuk aileyi sevmem ama oluyor canım
eşim annesini tanıyordu nişanlıyken gitmemi istemezdi
sonradan hak vedim

Merhaba kk üyeleri
Size bir sorum olacak.
Biz esimle 3 yil evliyiz. Esimin annesi ve babasi ayri kayinpederim evlendi üvey anne var birtane. Birde esimin annesi bekar iki cocuguyla yalniz yasiyor.

Esimin annesi hamile oldugumu ögrendiginden beri bir daha bize gelmedi biz bir iki defa gitdik ondan sonra cok soguk davrandi. Görümcem esime dediki evde yemek kalmadi dolap bos. Esime dedimki kardeslerine para verelim de alis veris yapsinlar annen magdur olmasin. Elimizdeki son parayi verdik. Tamam bundan bir hafta sonra whats app de dolaniyorum böyle insanlarin resmine bakiyorum bide baktim kaynanamin whats appi var. Telefonu eskiydi ve whats appi yoktu.
Sonra esime gösterdim aaa dedim annenin whats appi varmis oda sasirdi annesini aradi sordu. Kaynanam da dediki evet yeni telefon aldim kampanya vardi.
Esim de sinirlendi dediki iste ben son parami verdim size ki alis veris yapin diye sen gidip telefon aldin kaynanam da birsey demedi telefonu kapadilar.

Bir ay sonra dogumum oldu o güne kadar kaynanam hic aramadi sormadi. Biz eve geldik hastaneden hic arayip hayirli olsun demedi. Esim bebegin resmini yolladi whats app den görümceme. Bebek dogdugunda haberi oldu yani.

Oglum su an 17 aylik kaynanam hala birkere arayip sormadi ne oglunu ne torununu. Görümcem de sadece iki defa gördü oglumuzu.
Kaynanam bugün yaklasik iki sene sonra esime mesaj yazmis. Günaydin oglum haftasonu sana gelmek istiyorum müsaitseniz? Diye.
Esim de bana anlatdi bende dedim ee ne cevap vercen oda dediki simdi yazmicam.

Sizce esimle konusimmi ne diyim ben istiyorumki ailesinden kardeslerinden kopmasin. Ben esime birsey demesem eminimki annesine cevap belki yazmaz bile cünkü annesine cok kirgin. Sadece bu konu hakkinda degil. Baska seyler de var ama onlara sil bastan yapmisti. Ama tabi unutamiyor olanlari.

Benim kaynanamla hic bir sorun olmadi bugüne kadar hep anlastik hic kaynanalik gibi birsey görmedim ondan. Ama onun yerine tabi esimin üvey annesi yeterince kaynanalik ediyor.

Sizce karisimmi yoksa esime hic birsey demiyeyimmi? Siz ne yapardiniz?
Bide ramazan 11 ayin sultani kirginlik olmasini istemiyorum

tam tamına 17 aydır aramayan bir anne çok garip.parası mı bitti gibi bir soru geliyor aklıma

duam kabul oldu dediğine göre eşinde istiyor
bence senin tepkinin merak ediyordu
bende kopuk aileyi sevmem ama oluyor canım
eşim annesini tanıyordu nişanlıyken gitmemi istemezdi
sonradan hak vedim

Aynen esimde annesini taniyor bir cok seye tanik oldu ve mesafeli degilde dikkatli ol dedi annem seytana pabucu ters giydirir dedi bende inanmadim

tam tamına 17 aydır aramayan bir anne çok garip.parası mı bitti gibi bir soru geliyor aklıma

Ben öyle düsünmedim sonra dedim acaba mi. Kendisi calisiyormus su an kardeslerinden biliyorum. Hem parasi bitince kardesleri babalarina gidiyor. Paradan sanmiyorum ama belki baska birsey olmustur

Aynen esimde annesini taniyor bir cok seye tanik oldu ve mesafeli degilde dikkatli ol dedi annem seytana pabucu ters giydirir dedi bende inanmadim

ah biz safız saf canım malesef
deneyim daha iyi canım benim
onlar ailesinin huyunu biliyor uyarıyor ama toz konduramıyoz:bicak::KK31:

Back
X