Esim ve annesi.aralarini yapimmi tekrar?

Ben öyle düsünmedim sonra dedim acaba mi. Kendisi calisiyormus su an kardeslerinden biliyorum. Hem parasi bitince kardesleri babalarina gidiyor. Paradan sanmiyorum ama belki baska birsey olmustur
belki kız evleniyordur oğluna şöyle bir çıtlatmaya geliyordur :))))))))))))))))))))

Karışma eşin karar versin ;) hoş ben eşimi amcası ve teyzesiyle barıştırmak için bayağı uğraştım ama bilemedim şimdi genede

Karışma eşin karar versin :KK66: hoş ben eşimi amcası ve teyzesiyle barıştırmak için bayağı uğraştım ama bilemedim şimdi genede
sen hiç karışma bırak ne halleri varsa görsünler

sonuç ne olursa olsun kabak sana patlar

Pisman oldunuzmu baristirdiginiza??

Bende diyorum kabak sonra basima patlamasin. Esim annesiyle barissa babasi küsecek bu seferde

Pisman oldunuzmu baristirdiginiza??

Bende diyorum kabak sonra basima patlamasin. Esim annesiyle barissa babasi küsecek bu seferde
Barışmadı ki :70: biraz kinci herifim:KK12: benim yüzümden küstüler aslında beni en başından beri istemediler benle görüşüyor diye konuşmadılar falan eşimle sonra pişman oldular ama eşim affetmiyor :110:diyorum ben unuttum barışalım ölüm var Allah korusun pişman olursun ama okadar konuşuyorum yok barışmıyor :kızgın:

Barışmadı ki :KK70: biraz kinci herifim:KK12: benim yüzümden küstüler aslında beni en başından beri istemediler benle görüşüyor diye konuşmadılar falan eşimle sonra pişman oldular ama eşim affetmiyor :110:diyorum ben unuttum barışalım ölüm var Allah korusun pişman olursun ama okadar konuşuyorum yok barışmıyor :kızgın:

Anladim canim durum farkli. Hayirlisi olsun hakkinizda. En iyisi bende karismicam esim bana sorarsa fikrimi söylicem

Bazen anne babalar da çocuk gibi davranabiliyor, belki heves etti aldı evet doğru değil ama çocuk gibi azarlamaya da gerek yok bana kalırsa...
Sonraki aramama sebepleri içerlemiş olabilir, sizden beklemiş olabilir, umrunda olmayabilir vs., bilemeyiz...
Ama çocuğuna adım atmış, siz de bir kötülüğünü görmemişsiniz, dua açıklaması da belli ki eşiniz sevinmiş.
Yerinizde olsa ölümlü dünya, evet hatalı ama annen, gelirlerse ben memnun olurum ama sen karar ver, ne dersen benim için uygundur diyin...
İçinde varsa barışırlar zaten, yoksa yapabileceğiniz bir şey yok.
Aile söz konusu olan, herkesin anne babası kendisine kıymetli, yapıcı olmakta fayda var.
Tek sert çıkabileceğim konu bebek konusu, ona akıl sır erdiremiyorum o ayrı...

ana oğulun arasına girmeyin.. iyi olurlar, kendilerinden bilirler. kötü olurlar, senden bilirler. boş ver ne yaparsa yapsınlar... kaynanan da hiç masum değil.. koskoca 1.5 sene. Hiç mi evladını, torununu merak etmez. Arayıp sormaz. Ziyaret etmez. Taş olsa çatlardı.

Merhaba kk üyeleri
Size bir sorum olacak.
Biz esimle 3 yil evliyiz. Esimin annesi ve babasi ayri kayinpederim evlendi üvey anne var birtane. Birde esimin annesi bekar iki cocuguyla yalniz yasiyor.

Esimin annesi hamile oldugumu ögrendiginden beri bir daha bize gelmedi biz bir iki defa gitdik ondan sonra cok soguk davrandi. Görümcem esime dediki evde yemek kalmadi dolap bos. Esime dedimki kardeslerine para verelim de alis veris yapsinlar annen magdur olmasin. Elimizdeki son parayi verdik. Tamam bundan bir hafta sonra whats app de dolaniyorum böyle insanlarin resmine bakiyorum bide baktim kaynanamin whats appi var. Telefonu eskiydi ve whats appi yoktu.
Sonra esime gösterdim aaa dedim annenin whats appi varmis oda sasirdi annesini aradi sordu. Kaynanam da dediki evet yeni telefon aldim kampanya vardi.
Esim de sinirlendi dediki iste ben son parami verdim size ki alis veris yapin diye sen gidip telefon aldin kaynanam da birsey demedi telefonu kapadilar.

Bir ay sonra dogumum oldu o güne kadar kaynanam hic aramadi sormadi. Biz eve geldik hastaneden hic arayip hayirli olsun demedi. Esim bebegin resmini yolladi whats app den görümceme. Bebek dogdugunda haberi oldu yani.

Oglum su an 17 aylik kaynanam hala birkere arayip sormadi ne oglunu ne torununu. Görümcem de sadece iki defa gördü oglumuzu.
Kaynanam bugün yaklasik iki sene sonra esime mesaj yazmis. Günaydin oglum haftasonu sana gelmek istiyorum müsaitseniz? Diye.
Esim de bana anlatdi bende dedim ee ne cevap vercen oda dediki simdi yazmicam.

Sizce esimle konusimmi ne diyim ben istiyorumki ailesinden kardeslerinden kopmasin. Ben esime birsey demesem eminimki annesine cevap belki yazmaz bile cünkü annesine cok kirgin. Sadece bu konu hakkinda degil. Baska seyler de var ama onlara sil bastan yapmisti. Ama tabi unutamiyor olanlari.

Benim kaynanamla hic bir sorun olmadi bugüne kadar hep anlastik hic kaynanalik gibi birsey görmedim ondan. Ama onun yerine tabi esimin üvey annesi yeterince kaynanalik ediyor.

Sizce karisimmi yoksa esime hic birsey demiyeyimmi? Siz ne yapardiniz?
Bide ramazan 11 ayin sultani kirginlik olmasini istemiyorum
Hiç karışmayın eşiniz hangi kararı verirse ona destek cıkın ama sadece hissettirin ne olursa olsun kararının arkadında oldugunuzu

Bende öyle düsündüm cünkü zor bir karar sonucta annesi. Fikrimi sorarsa söylerim yoksa birsey demicem
Aynen sen aksini söylesen sen kötü olursun barıştırmak istesen kırgınlığı geçmediyse samimi olmaz bende 3 senedir kardeşimle görüşmüyorum eşim bir kere barış bence dedi cok sinirlendim

Aynen sen aksini söylesen sen kötü olursun barıştırmak istesen kırgınlığı geçmediyse samimi olmaz bende 3 senedir kardeşimle görüşmüyorum eşim bir kere barış bence dedi cok sinirlendim

Karismicam esim su an dayisiyla konusuyor ondan sonra annesini aricak herhalde telefonda öyle söyledi

Merhaba kk üyeleri
Size bir sorum olacak.
Biz esimle 3 yil evliyiz. Esimin annesi ve babasi ayri kayinpederim evlendi üvey anne var birtane. Birde esimin annesi bekar iki cocuguyla yalniz yasiyor.

Esimin annesi hamile oldugumu ögrendiginden beri bir daha bize gelmedi biz bir iki defa gitdik ondan sonra cok soguk davrandi. Görümcem esime dediki evde yemek kalmadi dolap bos. Esime dedimki kardeslerine para verelim de alis veris yapsinlar annen magdur olmasin. Elimizdeki son parayi verdik. Tamam bundan bir hafta sonra whats app de dolaniyorum böyle insanlarin resmine bakiyorum bide baktim kaynanamin whats appi var. Telefonu eskiydi ve whats appi yoktu.
Sonra esime gösterdim aaa dedim annenin whats appi varmis oda sasirdi annesini aradi sordu. Kaynanam da dediki evet yeni telefon aldim kampanya vardi.
Esim de sinirlendi dediki iste ben son parami verdim size ki alis veris yapin diye sen gidip telefon aldin kaynanam da birsey demedi telefonu kapadilar.

Bir ay sonra dogumum oldu o güne kadar kaynanam hic aramadi sormadi. Biz eve geldik hastaneden hic arayip hayirli olsun demedi. Esim bebegin resmini yolladi whats app den görümceme. Bebek dogdugunda haberi oldu yani.

Oglum su an 17 aylik kaynanam hala birkere arayip sormadi ne oglunu ne torununu. Görümcem de sadece iki defa gördü oglumuzu.
Kaynanam bugün yaklasik iki sene sonra esime mesaj yazmis. Günaydin oglum haftasonu sana gelmek istiyorum müsaitseniz? Diye.
Esim de bana anlatdi bende dedim ee ne cevap vercen oda dediki simdi yazmicam.

Sizce esimle konusimmi ne diyim ben istiyorumki ailesinden kardeslerinden kopmasin. Ben esime birsey demesem eminimki annesine cevap belki yazmaz bile cünkü annesine cok kirgin. Sadece bu konu hakkinda degil. Baska seyler de var ama onlara sil bastan yapmisti. Ama tabi unutamiyor olanlari.

Benim kaynanamla hic bir sorun olmadi bugüne kadar hep anlastik hic kaynanalik gibi birsey görmedim ondan. Ama onun yerine tabi esimin üvey annesi yeterince kaynanalik ediyor.

Sizce karisimmi yoksa esime hic birsey demiyeyimmi? Siz ne yapardiniz?
Bide ramazan 11 ayin sultani kirginlik olmasini istemiyorum
Kalbinizin temiz olduğunu yazdiklarinizdan net anladım..kaynananizla aranızda sorun yokmuş bence hiç karismayin aralarindaki sorunu cozerler nede olsa et tirnaktan ayrılmaz siz yapıcı olun gelmek istiyorsa gelsin

Kalbinizin temiz olduğunu yazdiklarinizdan net anladım..kaynananizla aranızda sorun yokmuş bence hiç karismayin aralarindaki sorunu cozerler nede olsa et tirnaktan ayrılmaz siz yapıcı olun gelmek istiyorsa gelsin

Cok sagolun bende karismamaya karar verdim. Hayirlisi olsun et tirnakdan ayrilmaz dediginiz dibi

Back
X