Eşim ve Annesi Kavga Ederken

:1::1:valla bu kaynanaları anlamak zor nasıl davranmak gerek oda ayrı bi olay

tartışırlar uzak durursun sana söylenir
tatışırlar kocanı çekersin konuşursun gene söylenir
tartışırlar kv.nin yanında olursun gene söyleyecek birşeyler bulur

yani kısaca ne yaparsanız yapın taş gelir size el kızı değil mii :9::9::9::9:

bunların ne yapacağı belli olmuyo ki öyle davranalım
gerçi bizim öyle şeylerimiz hiç olmadı şükür :1:

Valla artık düşünmemeye çalışıyorum..He diyip geçiyorum..Koz vermıyorum..Ama onunda kızı var onun böyle şeyler yaşadığını düşünse neler yapar benim de annem var ama işte kv'ler genelde iki taraflıda düşünmüolar :) o yuzden Allah büyük :) Sağolun arkadaşlar sizde destek oldunuz moral buldum valla :) :21::21:

Sicak gelisme;

Kv'm kendini aşti artik kendiliginden kafasinda kurmaya basladi...
Fizik tedavi sonrasi eve donuste pastaneye ugrayip uc kucuk pasta aldim ucumuzde yiyelim die..(kayinpederim yurtdisinda da ucumuz kaliyoruz) neyse eve geldik giyinmek icin odamiza girdik ortaligi toparladik esim salona gitti gittigi gibi bi aglama sesi geldi vay efendim esim bana pastaneden pogaca almis odada yemisiz insan birakirmis iste cok pismanmis benimle kaldigi icin falan..halbuki uc pasta kutusunuda tezgaha koydum orda duruyordu... Allahim dedim sen buyuksun ciktim odadan herkes dagildi... ben gene odamdayim onlar icerde konusuyorlar yada sessizce tartisiyolar ben cikmiyorum...hakkaten iyilikten maraz doquyormus..

Allah sabir versin arkadasim,k.pederim yok demissin sanirim bu sekilde ilgi cekmeye calisiyo.Bide merak ettim esiniz tek oglanmi yoksa?

Allah sabir versin arkadasim,k.pederim yok demissin sanirim bu sekilde ilgi cekmeye calisiyo.Bide merak ettim esiniz tek oglanmi yoksa?

hayir bide ablasi var..ailesi icin hic bisi yapmayip sehir disinda yasayan ama el ustunde tutar kv'm ve esimede sen bizim icin naptin ki der..esim kimse olmadiginda hep ailesinin yaninda olmus biri ama iste reva gorulen yakistirma bu sekilde.. iki ay oldu evleneliazicik ta olsa huzuru hakediyorum en azindan bu kadar yeniyken azcik vicdan olsun insanlarda kendi sehrimi birakip geldim tum herkes kendi sehrimde bari azcik yanimda olsun di mi.. bugunun bi de yarini var..ne diyim

Daha cok yeni evlisiniz canim zamanla alisicaksin mutlaka ama iste alisana Kadar cok yipranicaksin .esin erkek olarak tek erkek belki ablasi var ama bilirsin anneler icin erkek cocuklari daha farklidir,bide yeni evli simdi o sizin ayni yatakta yatmanizi bile kiskanir o derece yani:3:bu durum karsisinda esinin tutumu cok onemli sana baski yaparmi yoksa arkandami durur gerci naparsa yapsin her halukarda kotu olucak o benim annem oyle yap Boyle yap dese sana yazik senin yaninda olsa k.validen butun herseyi yine senden bilicek oda ayri bi dert.Esinide annesinide en iyi sen tanirsin yine ama ´benden sana tavsiye sakin annesinin yaptiklari icin esinle karsi karsiya gelme:50:cok daha fazla uzulursun .

eşimle annesi tartışınca veya birbirlerine küserse ben hiç karışmıyorum

çünkü anneler ne olursa olsun oğlunu savunuyor...

yeni evliyken 'hadi hadi barışın küs kalmayın' diye barıştırmaya çalışırdım,

sonra da kv 'biz oğlumla küs değiliz ki, bizim ailede kesinlikle küslük diye birşey olmaz' diye terslerdi beni

ve bu benim zoruma giderdi,

güya açık vermek istemiyor, benimle oğlumun arasına kimse giremez

biz hem kavga ederiz hem de birbirimizi severiz mesajı veriyor aklınca...

halbuki ben en saf niyetimle onların iyiliğini isterken...

eşime de söylenirdim niye böyle davranıyorsun annene diye

ama artık hiç uğraşmıyorum

birşey de derse 'anne oğulsunuz siz barışırsınız' diyorum...

bence hiç karışma akışına bırak

onlar nasıl olsa barışır

Daha cok yeni evlisiniz canim zamanla alisicaksin mutlaka ama iste alisana Kadar cok yipranicaksin .esin erkek olarak tek erkek belki ablasi var ama bilirsin anneler icin erkek cocuklari daha farklidir,bide yeni evli simdi o sizin ayni yatakta yatmanizi bile kiskanir o derece yani:3:bu durum karsisinda esinin tutumu cok onemli sana baski yaparmi yoksa arkandami durur gerci naparsa yapsin her halukarda kotu olucak o benim annem oyle yap Boyle yap dese sana yazik senin yaninda olsa k.validen butun herseyi yine senden bilicek oda ayri bi dert.Esinide annesinide en iyi sen tanirsin yine ama ´benden sana tavsiye sakin annesinin yaptiklari icin esinle karsi karsiya gelme:50:cok daha fazla uzulursun .

yok ya naparsan yap olmuyo bazen sindirilmemis seyler var ama biturlu disa vurulmuyo o yuzden boyle abuk sacma sebeplerden patlamalar yasiyoruz... ne diyim ki.. hic saygida kusur etmedim gene olmuo gene olmuo bende saldim gitti ya batariz ya cikariz :):33:

hiç araya girmemek lazım. gerekirse ikisiyle de ayrı ayrı yatıştırıcı şekilde konuşulur.

canım yazdıklarını okudum ve tek diyeceğim boşver onlar ne yaparsa yapsın karışma hoş karışmasan bile kötü olan sen olacaksın ama bence ayrı eve cıkmayı hızlandırmaya çalış. tek çare bu..:50:

kımbılır belkıde araya gırmedıgınden muzdarıp olmuştur..yanı yatıştırmaya bıle gerek duymadığından...böyle yazıyorum cunku kendımı onun yerıne koyuyorum...ben şahsen bır soz olsun soylenmesını beklerdım..ama buda benım düşüncem tabı...en azından...lütfen sakın olun...bırbırınızı kırmaya değmez dıyebılmelı gelınım:)

son cumleyı yazarken gulumsedım...
sanırım benım gelın bana hıc pas vermeyecek...

Başlarda dedim de baktım olmuyo bende söylememeye başladım.. Zira Çok çalkantılı bir durgun bir aksiyonlu geçiniyoruz şimdilik.. Gün geliyor işten bir geliyoruz kv kurulmuş kurulmuş konu komşudan bişiler duymuş x kişisinin gelini bişiler yapmış falan düşünüyo düşünüyo sonra çok abuk bir şeyden sarıyor... Mesela bugün eşimi aramış durduk yere çok alakasız bir şekilde "ben düşündüm düşündüm siz babanızın getirdiği çikolatayı niye yemediniz hiç" diye sarmış... Ben anlam veremiyorum yahu.. :27::27:

Eşinle konuş senin yanında böyle bir şey yapmasın.

Hatta de ki bir daha yaparsan ben evden çıkıp gideceğim yarım saat konu komşu vb.. bir yerde oturup geleceğim.
Bunları duymak görmek şahit olmak istemiyorum de.

İşin kötü tarafı kayınvaliden içinden;
1) Gelinin yanında rencide oluyorum
2) Oğlum bana kızınca gelinde sesini çıkarmıyor seviniyor mu acaba?
3) Gelin mi acaba üstüme kudurtuyor

vb.. düşünceler de gelebilir aklına.

Aman sen sakın bulaşma uzak dur ortamda dahi bulunma çık git bir yerlere :50:

zaten alta tükürsen sakal üste tükürsen bıyık.. gidip araya girsem hani yapmayın nolur diye aramıza girme oluyor. girmeyincede acaba gelin mi dolduruyor oluyor..O yüzden hiç birşey demiyorum. Diyorum ya her naparsak yapalım sonunda biz gelinlere patlıyor. (=

Back
X