Eşim ve annesi, üzgün ben

çoğu kişinin sıkıntısı canım. bence boşanmak en son düşüneceğin şey olsun.

eşinle kv yokken iyiyseniz, çocuğunuz babasıyla güzel bir ilişki halindeyse, evde bu olay dışında abartılacak hır gür yoksa boşanmaya gerek yok bence.

kontrol delisi kaynanalar toplumunda yaşıyoruz. telefon, görüntülü arama diye bir şey oldukça uzakta olmakta bir şey ifade etmiyor.

bence durumu kabul edin. o annesiyle her şeyi konuşmayı seviyor diye düşünün. ama kendi rahatsızlıklarınızı saygısızlık etmeden kvye söyleyin. eşinize kesinlikle annesiyle ilgili kötü bir şey söylemeyin. Annesidir sonuçta birazda boşverin hayat çok kısa...

Eşimle annesi çoğu konuda ağız birliği yapıyor genelde. Eşime nadiren hosuma gitmeyen şeyleri söylerim annesiyle ilgili, söylediğimde de ben alınganım kötü düşünenim annesi hep iyi niyetli. Farkettim de eşimle annesi ne derlerse aynı. Eşim evdeki işlerime laf ediyosa annesi de yeri geliyo lafı açılıyo aynı şeyi söylüyo. Eşime soruyorum bak aynı şeyi söylediniz diye hep saklıyo onu doldurduğunu ama ben biliyorum. 30 yasında adam eşim ana kuzusu da değil ama benle paylaşmadığı şeyleri bile ona dediği oluyo biliyorum. Çok üzgün ve mutsuzum...

Ekleme: Annesi eşime hiç mi hiç kıyamaz genelde erkeğin sözü geçer kafa yapısında bi insan olduğu için eşim evde ben erkeğim havalarında niye dinlemiyosun beni diye esip gürlüyo
17 senesi evlilik, 4 sene flört dönemi toplam 21 senelik gelinlik sıfatından edindiğim tecrübe şudur: Eşinize ne kadar annesini şikayet ederseniz (tatlı dille de olsa) , o kadar ters tepiyor. (ki benimki annesine düşkün de değildir, annesinin negatif yönlerini de çok iyi bilir)

Baktım ki böyle olmayacak son 5 senedir susup bildiğimi okuyorum (annesinin eleştirisinden hıhı haklısınız diyip kendi bildiğimi okumak babında). Şimdi oğlu rahatsız annesinden :KK76:

Şöyle bakabiliriz olaya bence... Çocuğumuzun, anne-babamızın yanlışlarına biz kızarız da aynı yanlışları başkası söyleyince koruma amaçlı aslan-kaplan kesiliriz ya, bu da aynı hesap. "Hıhı" diyip geçin, psikolojinize iyi gelecektir.

Back