Eşim ve annesi

Maalesef karışamaz. Benimle annem ya da babam arasına eşim giremez mesela. Evet aileme düşkünüm, bu düşkünlüğüm karşımdakini rahatsız ediyorsa yolu açık olabilir. Konu sahibi de birbirine düşkün anne oğul arasına giremez. Çok rahatsızsa yolunu ayırabilir.

Annesine bu kadar düşkünse evlenmeyip onun hizmetini görebilirdi cümlesini tersine de çevirebiliriz. Konu sahibi annesine bu kadar düşkün bir adamla evlenmeyebilirdi. Öyle değil mi?
Valla bu sizin dusunceniz buda benim dusuncem rahatsizda olabiir karisadabilir kimse evlendikten sonra esinin ailesiyle nasil iliski icinde olacagini tam olarak kestiremiyor malesef.

Dua etsin adam annesini yanina almiyor. Vallahi dua etsin sussun. Aman gondersin kocasini bosver annesi yerlesecegine kocasi gitsin. Oda evde otursun islerini yapsin disardaki islerini halletsin kendine bakimlar yapsin
Vallahi sansli arkadasiniz bizlere gore
Yanına almak istedi ama arkdaşım mübade etmedi

Evlilik bireylerin ailelerine karşı sorumluluklarını üzerinden atmalarını sağlayacak bir kurum değil.
Önce bunda bir anlaşalım.
Gün gezmeleri, akraba ziyaretlerini bilmem (kadıncağız çağırmıyor anladığım oğlu annesinin toplu taşıma da sürünmesini istemiyor)
Ama bunun dışında her şeyini yapmakla yükümlü (bana göre)
Kiiii kadının eşi yok yaşlı olduğunu düşünürsek ben arkadaşınızın büyüttüğünü düşünüyorum.
Bunlar sorun değil, evli olan herkes her saat her dakika dip dibe değildir, öyleyse bile olmamalı
Bu konu hakkında ebeveyn olmaya gerek yok empati kafi sevgiler....
Haftada 3 gün oluyormuş getir götür işleri. Arkadaşım plan yapamıyor o yüzden ve kaynanası güne gelecek diğer kişileri de evlerinden aldırıyomuş oğluna

Doktor ilaç market neyse de, güne de götürüp getirmek ne bileyim.
Yaşlıysa otursun evinde sürekli günde ne işi var. Gidiyosa da kendisi gitsin gün keyfi bişey sonuçta..
Kardeşi köyde oturuyomuş kv nin. Kv oğluna onlarıda aldırıyormuş. Kendileri plan yapamıyorlar yani. Kv nin gelip gitme şeyine göre kendi planlarını gerçekleştirebiliyorlar kv 53 yasında buaradv

Arkadaşınız anormal ve abartıyor. O onun annesi niye yapmasın, el insaf ya gerçekten, ağaç kovuğundan çıkmıyor bu kocalar 😒

Herşeyin ayarı önemli. Ben öyle alışveriş di doktordu misafirlik di karışmam. Ama mesela aileden biri kendini yan ülkeden arabayla aldırıyorsa mesela (vardı), bak orda dur derim. Herseyin ölçüsünü bilmek lazım. Bu kayınvalide içinde geçerli. Sosyal aktif olmasi cok iyi, çünkü yalnız oturmasindan daha iyi. Ama evliliği fazla negatif etkiliyorsa ve plan yapmayacak duruma geliyorsa, orda bir sınır getirilmeli. Ama bunu eşi yapacak. Elalemi gün için toplamak esinize mi kalmış mesela. Hani anne tamam baş taci. Ama başkaları toplattirmak ne alaka.

Böyle aptal sülük kadınların oğullarıyla hic evlenmemek hatta selam bile vermemek lazimda insan bazı şeyleri sonradan fark ediyor ya da öğreniyor.
Arkadaşınız da büyük hata yapmış Aslinda bu adamla evlenerek ama daha büyük sorunlar olmadığı için susuyor herhalde.

Böyle aptal sülük kadınların oğullarıyla hic evlenmemek hatta selam bile vermemek lazimda insan bazı şeyleri sonradan fark ediyor ya da öğreniyor.
Arkadaşınız da büyük hata yapmış Aslinda bu adamla evlenerek ama daha büyük sorunlar olmadığı için susuyor herhalde.
Durumdan rahatsız çünkü hayatları kaynanısının üzerine kurulmuş gibi ona göre hareket etmek zorunda kalıyorlar.

Durumdan rahatsız çünkü hayatları kaynanısının üzerine kurulmuş gibi ona göre hareket etmek zorunda kalıyorlar.
Iste saçmalıklar silsilesi benim kaynanamin da kocası yok ama ben bu kadar yuz vermem ve verdirtmem. Örnek vereyim bir düğüne gitcek olur esim bazen bırakır bazen kendi basinin caresine bakar. Mahallesinde 50 tane kırığı var araba var. Yani bazen bilincli yapiyor bu bi tarafı b...lular

Kaynanasi kac yaaindaymis kesin cok yaşlı değildir gün mun de yaptığına göre.

Iste saçmalıklar silsilesi benim kaynanamin da kocası yok ama ben bu kadar yuz vermem ve verdirtmem. Örnek vereyim bir düğüne gitcek olur esim bazen bırakır bazen kendi basinin caresine bakar. Mahallesinde 50 tane kırığı var araba var. Yani bazen bilincli yapiyor bu bi tarafı b...lular

Evet yazları da sizin dediğiniz gibi düğün problemi oluyor aralarında sık sık düğan olduğu için

53 yaşıhda yaşlı değil sizce eşiyle bu durumu nasıl konŞmalı
Yaşlı değilmiş.
Valla o kadın oglunu tanımıyor mu hic? Oglunu bilmeden yorum yapamam. Benim esim tembeldir biraz. Kaynana istediginde otobuse binip memleketine gider. Anne babasının yanına mesela.
Ama o arkadasin eşi tabiri caizse ezik ve ailesinden korkan bi tipse işi zor

53 yaşıhda yaşlı değil sizce eşiyle bu durumu nasıl konŞmalı
Canim istediği kadar eşiyle konussun alacağı cevaplar belli
Benim annem yalnız
Benim annem tek yaşıyor
Napsin kadin tek basina nasil gitsin o haliyle mininustemi sürünsün
Vs vs. Halbuki o kaynana senin arkadasindan sağlamdır ha. Dinctir.
Neyse ben agzimi acmicam
Ben olsam kisasa kisas yaparım giderim kendi ailemle plan yaparım saatlerce de eve gelmem. Kendi annemi takarim koluma avm siydi günü çayı komsusuydu gezerim oglanda evde kendini kemirsin.
Gitsin anasıyla otursun

Böyle düşünenleri anlamıyorum evlat bu zamanlarda anneyle ilgilenmeyecekse ne zaman ilgilenecek? Biz niye bebek istiyoruz doğuruyoruz yıllarca bakıp büyütüyoruz ki? Arabayla bir yere götürmek yardımcı olmak çok mu zor zaten yakında oturuyorlar yapsın oğlu ne olur sanki 7 24 hizmet ediyor..

Back
X