Eşim ve annesi

Aile apartmanındayım bu karakterle alakalı. Ben içli dışlı değilim, davet ettiklerinde canım istemiyorsa işim var derim gitmem. Çocuklarımın doğum günleri hariç kendi akrabalarımla ortak ağırlamadım eşimin ailesini. Kayınvalide kafasına göre gelemez, eskiden gelirdi mesafe koydum kıymet bilmediği için, kıymet bilse başımın üstünde yeri vardı.
Eşim annemi de çağır, sende git demez diyemez.
Hayır demeyi bilmekle, rest çekmekle ilgili bence. Sonucuna katlanmayı göze alıp sınırları çizmek lazım.
Çevremde aıle apartmanında oturan mutlu gelin görmedım. Ne guzel basarmıssınız siz. Benım arkadaşım evler yan yanaydı eş ailesi ile. Az daha ayrılıyorlardı. Evi taşıdılar. Bence uzak ya da yakın olsalarda sınırlar ve mesafe önemlı

Çevremde aıle apartmanında oturan mutlu gelin görmedım. Ne guzel basarmıssınız siz. Benım arkadaşım evler yan yanaydı eş ailesi ile. Az daha ayrılıyorlardı. Evi taşıdılar. Bence uzak ya da yakın olsalarda sınırlar ve mesafe önemlı
Tabiki uzak olmak daha iyi, ne kadar uzak o kadar kıymetli oluyorsunuz:)
Kimseye tavsiye etmiyorum ama bu durumu yaşayanlar en azından sonucu ne olursa olsun sınırı çeksin hayıt diyebilsin istiyorum. İnceldiği yerden koparsa kopsun yani.
Dediğiniz gibi uzak olup da sınır çizemedikten sonra bir şey ifade etmez maalesef.

Siz evlenmeden önce nasıldı eşiniz gene böylemiydi hep annesinden falan mı bahsediyordu çok merak ettim. Benim hayalimde sürekli annesinden bahseden bir adam oluştu 🤔

Tabiki uzak olmak daha iyi, ne kadar uzak o kadar kıymetli oluyorsunuz:)
Kimseye tavsiye etmiyorum ama bu durumu yaşayanlar en azından sonucu ne olursa olsun sınırı çeksin hayıt diyebilsin istiyorum. İnceldiği yerden koparsa kopsun yani.
Dediğiniz gibi uzak olup da sınır çizemedikten sonra bir şey ifade etmez maalesef.
Öyle öyle. İnan bazıları uzaktan da yetısıyor. Ayy aynı binada olsam evi taşı dıye tuttururdum ben. Ya da aynı mahallede olsam. Hepsı akraba komsu. Bende akraba komsu kültürü hıc yok. Zırt pırt tanıdık görmek istemem sokakta.

Öyle öyle. İnan bazıları uzaktan da yetısıyor. Ayy aynı binada olsam evi taşı dıye tuttururdum ben. Ya da aynı mahallede olsam. Hepsı akraba komsu. Bende akraba komsu kültürü hıc yok. Zırt pırt tanıdık görmek istemem sokakta.
Yoklarmış gibi davranıyorum güzel oluyor 😅

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar hepinizin yorumları benim için değerli.dün kv ile konuştum içimde birikmiş nevar hepsini yani diğer yüzümü ortaya koydum diğelim.Bu evde yaşamak istemediğimi oğlu yanında bana saldırdı sessiz kaldı bunun için utanması gerektiğini falan bayaa bir mahcup oldu özür diledi.Eşimlede konuştum içimizdeki sorunları.ona bu evde yaşamak istemediğimi anlatdım bu kadar içli dışlı olmagı sevmediğimi falan.oda dediki ben sana hep diyorum işim iyi gitse iyi para kazanınca alırız ev taşınırız ama şimdi benim öğle bir imkanım yok.annemde yalnız yazık nolurki birlikte yesek oda gelse bizimle.tamam hep birlikte yemeyelim ama sen teklif et arada bir.neyse yine benim istediğim bir yere varamadık tabi ama artık kendi hayatımı yaşamak istiyorım evlendiğimizden hep ben fedakarlık yaptık onun için hayatımda çok şeyi erteledim.hep seven taraf ben oldum artık çok yoruldum kendi hayatıma bakıcam aynı evin içinde nasıl olucak bilmiyorum

Bide arkadaşlar neden aileme söylemediğimi boşanmadığımı sormuşsunuz benim Erkek kardeşim boşandı annrm baya uzun yıllar sinir tedavisi gördü küçük bir ilde yaşıyor annemler dedikodu kardeşim hakkında konuşulanlar annemi çok yıpratdı aynı şeyleri anneme yaşatmaktan çok korkuyorum.2çocugum var istersem gerçekten boşanıb hayatımı güzel şekilde kura bilirim o maddi durumum var şükr.qma karşıma kesen sadece annem ve cocuklarım.şu an sorsanız evet boşanmayı çok istiyırum artık saygım sevgim kalmadı hiç bir
Şekilde ama malesef sorun çok

Annesiyle yapacaktı herşeyi evlenmeseydi madem. Allah tan eşim anneci değil ben gidelim demesem gitmiyor bile. Evlenen kocaların hala daha anne kuzusu olmasına sinir oluyorum

Abartmıyorsunuz onlar baya abartmış. Bence taktik geliştirin, geri çekilin ikisini tam baş başa bırakın. dışarı ikisi çıksın, tatile ikisi gitsin, yemeğe annesine tek insin, annesini eve yemeğe çağırırsa ikisi baş başa yesin siz başka odaya geçin. bakalım ne olacak. Hatasını anlayacak mı yoksa daha mı mutlu olacak ona göre rota çizin derim.

Arkadaslar konunu guncellemem lazim bugun Esim baska ile gezmek icin gitmeyi teklif etti tabi annesine benden once gotti teklif ben daha kapidan cikarken gordum.bayaa bir tavir yaptim hatta cikista benim cantama yer olmadigi icin kavga ettim.basladi kiyamet esim annesinin yaninda beni hirpaladi senin derdin benim annem annem
Ne zaman bizimle gitse surat asiyorsun zaten anne bu sizi hic sevmedi bu evdede yasamak istemiyor ne zaman sizinle bir yere gitmek istesem hep surat asiyor anneside hepsini duydu.buyuk kavga ettik anneside gaz veriyor sen yaptin sen yuz verdin onyuzden simdi bizi yaninda istemiyor falan.neise su an ayni evin icinde ne esimle ne kv ile konusmuyorum.kv yuzume bakmiyor onlar yuzunde esime herdefa surat asmama onlari istemedigime gore benimle kusmus guya anne ogul bir birleriyle sakalar falan ama benimle hoc konusmuyirlar yuzume bakmiyorlar
Bırakacaktınız onlar ikisi gidecekti tatile siz hiç hazırlık falan yapmayacaktınız. Çekilir hayat değil.

Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar hepinizin yorumları benim için değerli.dün kv ile konuştum içimde birikmiş nevar hepsini yani diğer yüzümü ortaya koydum diğelim.Bu evde yaşamak istemediğimi oğlu yanında bana saldırdı sessiz kaldı bunun için utanması gerektiğini falan bayaa bir mahcup oldu özür diledi.Eşimlede konuştum içimizdeki sorunları.ona bu evde yaşamak istemediğimi anlatdım bu kadar içli dışlı olmagı sevmediğimi falan.oda dediki ben sana hep diyorum işim iyi gitse iyi para kazanınca alırız ev taşınırız ama şimdi benim öğle bir imkanım yok.annemde yalnız yazık nolurki birlikte yesek oda gelse bizimle.tamam hep birlikte yemeyelim ama sen teklif et arada bir.neyse yine benim istediğim bir yere varamadık tabi ama artık kendi hayatımı yaşamak istiyorım evlendiğimizden hep ben fedakarlık yaptık onun için hayatımda çok şeyi erteledim.hep seven taraf ben oldum artık çok yoruldum kendi hayatıma bakıcam aynı evin içinde nasıl olucak bilmiyorum
Bence güzel tepki göstermişsiniz geri adım atmayın ki emin olduğunuzu anlasınlar. Birlikte yapılacak etkinliklere hayır deyin. Gezmeye annesi gelirse bırakın ikisi gitsin. Bağırıp çağırmak yerine buz gibi olun. Kv nize de suratınızı asın çekinsin biraz. Bu nasıl hayat ya ..

Bide arkadaşlar neden aileme söylemediğimi boşanmadığımı sormuşsunuz benim Erkek kardeşim boşandı annrm baya uzun yıllar sinir tedavisi gördü küçük bir ilde yaşıyor annemler dedikodu kardeşim hakkında konuşulanlar annemi çok yıpratdı aynı şeyleri anneme yaşatmaktan çok korkuyorum.2çocugum var istersem gerçekten boşanıb hayatımı güzel şekilde kura bilirim o maddi durumum var şükr.qma karşıma kesen sadece annem ve cocuklarım.şu an sorsanız evet boşanmayı çok istiyırum artık saygım sevgim kalmadı hiç bir
Şekilde ama malesef sorun çok
Ben boşanmanız gerektiğini düşünmüyorum çünkü siz şimdiye kadar hep susmuşsunuz. Ama bu söyledikleriniz hep bahane, çocuğu boşandı diye dedikodu oldu diye psikoloji bozulmaz. Eskiden bizim de çevremizde boşanan yoktu, şimdi o kadar çok ki kimse de yadırgamıyor. Yani şiddet, hor görülme iyi de boşanma mı kötü. Boşanacağım zaman annemin psikolojisi en son düşüneceğim şey olur. Asıl annemin bana destek olması gerekir.

Back
X