Esim ve arkadasi

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Kizlar danismak istedigim bir konu var.esimle 3 yillik flort donemimiz oldu.universite yillarindan kalabalik bir arkadas ortamlari var.hepsi cok guzel kariyerde (ben atanmamis ogretmenim:) ) cogu evli.bunu yaziyorum ki davranis sebebi bu mu diye bile dusundum.

sevgiliyken evli bir bayan arkadasina yemege gidecegimizi soylemis ve gitmistik.icime mi dogdu bilmem o zamanda gitmek istememistim ki nedenini gecenin sonunda anladim.kapidan girdim opecektim (sicak bir insanim) canim dur sana terlik vereyim dedi ve oylece kalmistim sanki opmeye merakli gibi.iceri gectik gece boyunca bana sen nasilsin bile dememisti.yemek masasinda esi benimle diyalog kurdu hep.siz ne isle mesgulsunuz falan tarzi sorular sordu gece boyunca universite anilarini dinledim kakalak gibi.

Bugun evliyiz.dugunumuze diger tum arkdslari geldi bu hanimda yeni dogum yapti.beni de whatsap grubuna almislardi.simdi okuyorum ki bebek gormeye gidilecekmis.grup icinde sivrilik yapmak istemiyorum,esimi uzmekte istemiyorum ama gitmektr istemiyorum.esimde o gece farkettim ama onun yapisi o her yeni tanisan oyle der diyo ama ben yeri gelir 5 yasinda cocukla sohbet etmesini bilirim..neredeyse eski sevgilisinin arkdsi oldugunu falan bile dusundum.esim yok oyle bir sey diyor.ayni muameleyi kendime yaptirmak istemiyorum ama gitmesem diger 10 kisi belki de ayip olacak :KK43:

Son düzenleme:
Kizlar danismak istedigim bir konu var.esimle 3 yillik flort donemimiz oldu.universite yillarindan kalabalik bir arkadas ortamlari var.hepsi cok guzel kariyerde (ben atanmamis ogretmenim:) ) cogu evli.bunu yaziyorum ki davranis sebebi bu mu diye bile dusundum.

sevgiliyken evli bir bayan arkadasina yemege gidecegimizi soylemis ve gitmistik.icime mi dogdu bilmem o zamanda gitmek istememistim ki nedenini gecenin sonunda anladim.kapidan girdim opecektim (sicak bir insanim) canim dur sana terlik vereyim dedi ve oylece kalmistim sanki opmeye merakli gibi.iceri gectik gece boyunca bana sen nasilsin bile dememisti.yemek masasinda esi benimle diyalog kurdu hep.siz ne isle mesgulsunuz falan tarzi sorular sordu gece boyunca universite anilarini dinledim kakalak gibi.

Bugun evliyiz.dugunumuze diger tum arkdslari geldi bu hanimda yeni dogum yapti.beni de whatsap grubuna almislardi.simdi okuyorum ki bu bayan yeni dogum yapti bebek gormeye gidilecekmis.grup icinde sivrilik yapmak istemiyorum,esimi uzmekte istemiyorum ama gitmektr istemiyorum.esimde o gece farkettim ama onun yapisi o her yeni tanisan oyle der diyo ama ben yeri gelir 5 yasinda cocukla sohbet etmesini bilirim..neredeyse eski sevgilisinin arkdsi oldugunu falan bile dusundum.esim yok oyle bir sey diyor.ayni muameleyi kendime yaptirmak istemiyorum ama gitmesem diger 10 kisi belki de ayip olacak :KK43:
ayıp olursa olsun veya git soguk bir şekilde hediyesini ver resmi sohbetler et ve çık.

Bazı insanlarla ilk anda bile elektriğimiz tutmaz,belkide çok zor fethedilen karakterler olur ya hani içinde aslında çok iyi bir insan vardır,o tiplerdendir....
Yine de gitmek istemezseniz gitmeyin bir bahane bulursunuz...giderseniz de mesafeli olursunuz....

Ağır grip oldum gelip hepinize bulaştırmayayım hayırlı olsun yaz mesaj olarak.
Cok mantikli ya hic aklima gelmemsti seviyorum sizi :) ama esim ? O gitmek isterse suan uyuyo olaydan haberi bile yok ona nasil davranmaliyim ki evlilign ilk gunlerinden baskici olmak istemiyorm

Ayip olacak bir sey yok bir insanla gorusmemem icin enerjimi emmesi yeter canim ... derhal bahanemi kullanirim :)))

Bazı insanlarla ilk anda bile elektriğimiz tutmaz,belkide çok zor fethedilen karakterler olur ya hani içinde aslında çok iyi bir insan vardır,o tiplerdendir....
Yine de gitmek istemezseniz gitmeyin bir bahane bulursunuz...giderseniz de mesafeli olursunuz....
Diyelim oyle hic mi ya nasilsin diyemez bir insan.o gece kalkip gitmedgime pismanim asil bir diger konuda esimin boyle savunma yapmasi bana.iste karakteri soguk.ama evine daveti biliyor

Cok mantikli ya hic aklima gelmemsti seviyorum sizi :) ama esim ? O gitmek isterse suan uyuyo olaydan haberi bile yok ona nasil davranmaliyim ki evlilign ilk gunlerinden baskici olmak istemiyorm

Ne kadar kırıldığınızı anlatın istemediğinizi ama gönülsüz de olsa o istiyor olabilir diye ikilemde kaldığınızı söyleyin. Ağzını arayın belki de hak verecek size. Bu arada ben diğer 10 kişi için grip yalanını uydurdum. Yoksa hiçbir şey demeden gitmeyin derdim. Diğer insanlara ayıp olması konusunu özel yaşantımda bende çok önemsiyorum.

Kim ne diyecek diye düşünme.Ne derlerse desinler.İstemiyorsan gitme.Yok sayılmak hoş değil.Hem de misafir olarak kendisinin evindeyken.
O an farkedemedim asiksin yeni teklif almissin falanda simdi dusunuyorum nasil kalkip gitmedim.tamam ortak konuscal bir sey yok ama hic mi insan merak etmez evine almissin nasilsin ne isle mesgulsun ve bu insan burokrat ya..

Ne kadar kırıldığınızı anlatın istemediğinizi ama gönülsüz de olsa o istiyor olabilir diye ikilemde kaldığınızı söyleyin. Ağzını arayın belki de hak verecek size. Bu arada ben diğer 10 kişi için grip yalanını uydurdum. Yoksa hiçbir şey demeden gitmeyin derdim. Diğer insanlara ayıp olması konusunu özel yaşantımda bende çok önemsiyorum.
Aynen oyle cok haklisin digerleeo kalkip nerden nereye dugunume geldi.onlara ayip olur zaten.esim gideyim derse bu kez de ben kirilacagim :(

Eşinize de regl ağrım var çok kötü deyin. Eee o kişilere ağır gribim dedin derse regl diyemezdim dersiniz.

Karakteri böyle bazı insanların. Siz gitmek istemiyorsanız bahanenizi söyleyin gitmeyin, eşiniz illaki ısrarcı olmaz. Ama ben olsam esiniz sonra gitmeyi teklif edecekse o kalabalık grupla giderdim böylece fazla mubatap olmak zorunda kalmazdım. Ama esiniz sonra gidelim demeyecekse gitmeyin.

Yapmak istemediğiniz şeyleri birilerinin diretmesi veya "aman gönlü kırılacak" mantığı ile yapmayın zaten.
Hem hastalık aylarındayız, grip olduğunuz gerekçesi gayet geçerli olacaktır.
Ama hoşluk olsun diye hediyenizi gönderebilirsiniz, veya internetten sipariş edebileceğiniz şeyler var, bebek hediyesi olarak onlardan gönderebilirsiniz o gün teslim edilecek şekilde...

Zorlamayın kendinizi, içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın...

Eşiniz istiyor mu gitmek

Eğer herhalukarda gidecekse grupla ve eşinle birlikte gidip diğer insanlar ile güzelce eğlenip ev sahibi ve Bebek'le muhatap olmayabilirsen git derim

O an farkedemedim asiksin yeni teklif almissin falanda simdi dusunuyorum nasil kalkip gitmedim.tamam ortak konuscal bir sey yok ama hic mi insan merak etmez evine almissin nasilsin ne isle mesgulsun ve bu insan burokrat ya..

Okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır tatlım.Kalkıp gitsen olmazdı zaten.Eşin orda,onun eşi orda.Onların suçu yok.Şimdi gitmek istememen de normal.Koy tavrını boşver onu bunu.

Diger arkdslari dusundum aslinda ben bir de esimi.
konunuzu tekrar okuyunca ben de yorumumu değiştirmiştim aslında ama yakalmışssınız o esnada :halay:Diğer 10 kişiye de ayıp olmaz.
Bende aman birine ayıp olur mu diye kıvranan bir insan tipiyim. Ama başkasına "aman beee ne ayıp olcak" diye yorum yapmak kolaymış, o ayrı. :emir_bebek:
Ancaaak bu durumlarda insan kendini düşünmeli, rahatsız olacaksan boşver onlara ayıp olması bile önemli değil.

Back
X