Eşim ve arkadaşı

Bence bozulacak birşey yok...
Bazı kültürlerde öyledir...
Bir misafir geldiğinde kadınlar bir odada erkekler bir odada yatar...
Eşinle yatması misafirin de ayrı yatması ayıp sayılır...
Belki eşin de öyle düşünmüştür...

Çok saçma bir durum ilk defa duydum..

Çok istiyorsa yatsın da, yani ne gerek var?

Zaten geç saatlere kadar muhabbet olur, ondan sonra da herkes odasına çekilir rahatına bakar..

Tuhaf..:)) İlla da arkadaşıyla uyumak istiyorsa bırak uyusun..

Bende tuhaf bir durum goremedim...Gercekten en iyi muhabbetler gece oluyor..Bizde arkadaslarla sabaha kadar sohbet ederiz yatili oldumu ki zaten nadir olur...Esli gelmislerse erkeklere bile sormayiz biz bayanlar aninda odalari ayiririz sabaha kadar curcuna...Erkeklerde kendileri hasret giderip muhabbet etsinler..Bence cok iyi geliyor..Ustelik alt tarafi 1 gece bence birak rahat sohbet etsinler...

yok artık oha yani
Ne gereği var ya, misafirse misafirliğini bilsin oda
Kocan yatak değiştirmek zorunda değil.
Çok geç saatlere kadarda otursa gelip yatacağı yer yatağıdır.
Ben müsade etmezdim
Eşimde istemezdi.
Eşim benim yanımda yatmazsa kendimide huzursuz hissederim uyuyamam valla
ne o öyle ya
yok arkadaş rahat etsinmiş, geç kardeşim o işi derdim ben

katılıyorum...

herkesin düşüncesi kendine ne de olsa fakat ben de nişanlım da bu konularda esnek değiliz, akraba eyvallah da arkadaş yatılı olmaz bizde

bağzı yörelerde,ev sahibinin misafirin yanında yatmaması çok ayıp karşılanırmış.hatta bi arkadaşım anlatmıştı.yatılı bi misafirleri "arkadaşım yanımda yatmadı" diye,küsüp evi terk etmiş:)gece misafir aramaya çıkmışlar.sonunda bulup gönlünü almışlar:)normal yani canım takma.

Son düzenleme:
Bana da çok saçma geldi eşinizin fikri. Arkadaşı geldi diye ayrı yatmasına ne gerek var. Konuşacakları varsa bunu uyurken konuşacak halleri yok heralde, diğer zamanlarda gereken paylaşımları paylaşabilirler. Beraber aynı oda da yatmak gerekli bir paylaşım değil bana göre. Eşiyle yatması daha uygun, insan tartışınca bile ayrı yatmıyor ,arkadaşı için niye ayrı yatıcam. Görüntü tuhaf ve ben kendim tuhaf hissederim açıkçası.

Çok uç düşünmüş ve hayatta olmaz denebilecek birşey değil bu ama ben kendi adıma istemem böyle birşey yapmasını.

Sohbet, muhabbet iyi hoş ama onunla yatacağım kısmını anlayamadım. Bize sürüyle misafir gelirdi ben hiçbir zaman babamın annemi bırakıp misafirlerle yattığına tanık olmadım.Sabahlanır, sohbetler edilir, annem yatsa bile bir saatten sonra babam yatakodasına geri dönerdi. Eviniz çok katlı , büyük ve perili köşk gibi bir yerse gelen kişi tırsabilir mantığıyla olabilir mi acaba? (Zorladım zorladım en son bunu uydurabildim) Bence saçma, haftada 1-2 gün diyelim ki misafiriniz gelecek, eşiniz ayın 10 gününü her gelenle yatarak mı geçirecek? Ayrıca arkadaşa katılıyorum, belki fesatlık ama gelen kişiyi tanımadığınız sürece tek başına yatmanız da hoş değil, çok Türk filmi gibi olacak ama en kötü denildiği gibi tuvalete bile kalktığında bir bakış atabilir. Ay ne bileyim hoşuma gitmedi bu misafirle yatma olayı. Umarım siz buraları okuduğunuzda o geceyi atlatmış olur, bizi aydınlatırsınız. :)

Aynı şeyi eşim bana yapsa bozulurdum mirmirmirmir

Tuhaf geldi valla ne yalan sölim...

Tamam geç vakte kadar oturur sohbet ederler ama aynı odada yatıp eşini seni yalnız bırakmak da pek doğru bir davranış olmasa gerek .

bana cok mantıksız geldi sohbet etsinler akşam boyunca aynı odada uyumak neden...siz onun karısısınız ayrı yatmasına gerek yok aynı evde..arkadasından utanmasına da hiç gerek yok cünkü evlisiniz....eşiniz saçmalamış benim eşim yapmaz yaptırmam da ...
ibenim de kızrkadasım geldi kaldı ama gece eşimle uyudum bekar değiliz artık..

sacma bi durum niye rahat etmesin ki bence esin yanına gidince adam rahat etmez tamam sohbet et gel yatagına ne lüzumu var

ben sunada karsıyımdır akraba dısında eve tek olarak bir erkegin veya kadının gelip kalması..benim arkadasımda cagırır gel kal diye gitmiyorum..esinin ayıp olur yanlız kalmasın dusuncesi icin ne alaka diyesi geliyor insanın ama altında biseyler aramana gerek yok bence

cok sacma arkadasiyla muhabbet edecekse etsin ama uyuyacagi zaman sokulsun yamacima istemem ben öyle
ben olsam ciddi anlamda bozulurdum

hazırlıgımı yaptım beklıyorum misafirimi:) bende akraba dısında eve arkadaş getirlmesi taraftarı degilim ama gelin kişiyi bende tanıyorum ve cok severim kendisi otelde kalmak istedi ama biz eve davet ettik uzun yoldan gelıo birde eşime abisinden kardeşinden daha yakındır o konuda bi sıkıntı yokta seninde dedigin gibi bende anlayamadım zaten isterse sabah 5 ekadar otursun hiiiç problem deil zaten ben yemekten sonra çayı verip odama geçerim beraber bile oturmam rahat rahat muhabbet etsinler die ilk defa duydugum için şaşırdım ve garipsedim evlendigimizden beri ilk defa yalnız yatıcam:gitme::gitme: neyse bakalım bu seferlik idare etcesklava:

bence saçamlık aynı odada yatmaları...ama bi ayndanda şöyle düşünmek gerek belki yalnız kalmasını istemedi paylaşacakları konu var...

sana kesinlikle katılıyorum arkadaşım
ama ayrıca
tuhaf geldi bana da ne alaka yani cidden saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…