etik olarak erkeklerin çok acil ve özel bir durum olmadıkça evlerine erkek arkadaşını(yatılı)getirmemesi taraftarıyım
ama böyle bir durum oldu ise konuşulucak ne varsa konuşmalı ve yatma vakti geldiğinde hanımının yanına gidip uyumalı her normal erkek gibi!
nolursa olsun ben güvenip karımı tek yatırmam..belki tuvalete gidiyo bahanesi ile odanı dikizliycek kocan uyurken
isterse melek olsun, ben erkek olsam tek yatırmam karımı:umursamaz:
kızmadım ama şaşırdım sadece bişey demedim zaten tamam dedim haklısınız hatta ben yarın arkadaşıma gidiyim bari:) ay çok teşekkür ederim kızlar saolun
Sohbet, muhabbet iyi hoş ama onunla yatacağım kısmını anlayamadım. Bize sürüyle misafir gelirdi ben hiçbir zaman babamın annemi bırakıp misafirlerle yattığına tanık olmadım.Sabahlanır, sohbetler edilir, annem yatsa bile bir saatten sonra babam yatakodasına geri dönerdi. Eviniz çok katlı , büyük ve perili köşk gibi bir yerse gelen kişi tırsabilir mantığıyla olabilir mi acaba? (Zorladım zorladım en son bunu uydurabildim) Bence saçma, haftada 1-2 gün diyelim ki misafiriniz gelecek, eşiniz ayın 10 gününü her gelenle yatarak mı geçirecek? Ayrıca arkadaşa katılıyorum, belki fesatlık ama gelen kişiyi tanımadığınız sürece tek başına yatmanız da hoş değil, çok Türk filmi gibi olacak ama en kötü denildiği gibi tuvalete bile kalktığında bir bakış atabilir. Ay ne bileyim hoşuma gitmedi bu misafirle yatma olayı. Umarım siz buraları okuduğunuzda o geceyi atlatmış olur, bizi aydınlatırsınız. :)
etik olarak erkeklerin çok acil ve özel bir durum olmadıkça evlerine erkek arkadaşını(yatılı)getirmemesi taraftarıyım
ama böyle bir durum oldu ise konuşulucak ne varsa konuşmalı ve yatma vakti geldiğinde hanımının yanına gidip uyumalı her normal erkek gibi!
nolursa olsun ben güvenip karımı tek yatırmam..belki tuvalete gidiyo bahanesi ile odanı dikizliycek kocan uyurken
isterse melek olsun, ben erkek olsam tek yatırmam karımı:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?