Eşim ve arkadaşı

sız hıc bayan arkadasınızda yada kardesınızde kaldıgınızda bırlıkde odada sohbet edıpde aynı odada yatmazmısınız..
bence cok dogal bırlıkde muhabbet edıp sohbet edıcekler sanırım..

sız hıc bayan arkadasınızda yada kardesınızde kaldıgınızda bırlıkde odada sohbet edıpde aynı odada yatmazmısınız..
bence cok dogal bırlıkde muhabbet edıp sohbet edıcekler sanırım..

birlikte sohbet etmek tamam da geç de olsa odasına dönmesi lazım
bazı arkadaşların dediği gibi
misafir de rahatsız olur bence
arkadaşlarımda genelde kalmam ve ne olursa olsun eşimle uyumak isterim
kardeşim kalmaya geldiğinde hep beraber oturur birşeyler yaparız sonra da herkes odasında yatar

Bana göre çok saçma... :mymeka:
Kim gelirse gelsin öyle şey mi olur?
Tartışınca bile eşlerin yataklarını ayırmaması taraftarıyım.
Kaldı ki ben misafirin yerine koyuyorum kendimi...
Şuraya bak arkadaşım bana güvenmiyor,salonda bişeyleri karıştıracağımı falan düşündü heralde bekçilik yapıyor derdim.
Hem eve bekar bi erkek geliyor karısını nasıl yalnız yatırır kim olursa olsun insan oğlu ciğ süt emmiştir...
Muhabbetini edersin sabaha kadar mı konuşuyorsun ne yaparsan yaparsın ama gider karının yanına yatarsın.

ne olabilir ki yani??? allah ini severseniz ya sacma sapan fikirlere kapilmayin?? esinizi adamdan kiskanmadiniz heralde... belli ki ayip olavagini dusunmus herkesin dusuncesi farkli olabilir.. belki oturacaklar sabah kdr...belki esin utaniyor kalkip sizin yaniniza odaya gitmeye.. erkekler bazen bazi seyleri bizden farkli dusunuyor olabilirler cnm

Inanmiyorum ya bunda buyutulecek ne var!! kardesinden yakin bir misafir gelecek ve demekki kirk yilda bir yatiliya kalacagi icin kocasi ayni odada yatmak istiyor belkide bunda hic bir anormallik yok
her zaman olmayan bir durum cunku
neden cok kotu bir sey yapmis gibi yaziyorsunuz anlamadim arkadaslar

belki de ondan arkadasiyla beraber yatmak istiyor olamazmi? devamli adami kontrol altinda tutmak icin...

Valla ne yapmak istiyorsa yapsın,nerede yatmak istiyorsa orada yatsın, çok da fi fiii

Kendi fikrimi söyledim geçtim...Yatardı,yatmazdı kimseyi bişeye ikna etme zorunluluğunda hissetmiyorum kendimi.
:1closedeyes:

bence de cok da fifi olmali zaten elalemin kocasi germemeli insani o kdar
10 satir sey yazicak kadar.

Beyfendi demek ki öyle uygun görmüş, bunda ne var anlamadım...

yani adamın karısını koruyacağı için bile onun yanında yattığı ihtimalini bile yazmışsınız..

Ya beyfendi bir kere arkadaşına güvenmese eve yatıya getirirmi allah aşkına..yani nerdeeeen nereye çekiyorsunuz...

katılıyorum....alkisalkisalkis

şaşılacak bir durum ya da derlenecek bir şey değil...
böyle bişeyi kendi açımdan düşünüyorum henüz böyle bi şey yaşamadık ama benimde bir kız arkadaşım gelse belki bende böyle bi şey yapabilirdim...tabi aynı şey eşim içinde geçerli..
kendi düşüncesine kalmış bir şey...

belki de arkadaşı da bana güvenmiyorlarda mı yalnız bırakıp odalarına çekilmediler diye düşünecek
benim eşimin de arkadaşının gelip kaldığı oluyor biz odanın birini ayırıyoruz ona neden eşim de gelip orda yatsın ki?
bence yanlış
erkek erkeğe konuşacaklarsa yatmadan önce konuşsunlar herkes odalarına çekilsin sonra

Katılıyorum bende,çok özlemiş olabilirler birbirlerini konuşmakta istiyor olabilir eşin ama isterlerse gece yarılarına konuşulur sonra herkes odasına çekilir. Eşin belkide düşünmeden ilk aklına geldiğini söyledi o anda. çok da Olumsuz bir durum yok aslında ama olması gereken bu diye düşünüyorum bende.:1hug:

bence absürt neden mi evin sahibinin yatağı bellidir istediği satte kadar onunla otursun sohbet etsin yatmak isteyincede geçsin yatağına yatsın benim de eşimin birçok arkadaşı geldi herseferinde ben odamıza geçip uyudum onlar konuşup yatma saatinde odalarına geçtiler olması gereken bu

belki arkadaşı dedi " abi senle özel konuşalım yenge olmadan" diye ve böyle bir çözüm buldular.

abartılacak birşey değil bence. saçma da değil. benim kız arkadaşım gelseydi uzun zamandır görmediğim ve sadece 1 gece kalacak olsaydı bizle, kocam yerine onunla geçirirdim geceyi. kocam kaçmadı ya...

mesele kocanın falan kaçması değil ki
gece sabaha kadar oturup konuşabilir iki yakın arkadaş
misafirle aynı odada yatmaya kalkışmak misafire güvensizlik göstergesidir
böyle hissederse ne kadar ayıp olur düşünsenize
isterlerse sabahlayıp konuşsunlar başbaşa ama yatma olayı herkes kendi yerinde olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…