Eşim ve arkadaşı

C A N O

Nirvana
Pro Üye
8 Haziran 2013
58.352
155.065
898
Herkese iyi akşamlar
Aslında bu dertmi bilmiyorum ama fikir almak istedim.
Benim eşimin 18 yıllık bir arkadaşı var eşim 29 yaşında. En iyi arkadaşı. Neyse eşimle biz 3 yıllık evliyiz. Esim bu arkadaşını benim yanımda hiç aramaz, dışarda arar. O arasa telefonu açmaz, mesgule basar. Sonra dışarda arar. Bszen de benim zorlamamla açar. Bende eşime neden benim yanımda konuşmaktan cekiniyorsun diye sorarım ama olumlu cevap alamam.

Neyse bugün evde otururken arkadaşı aradı ve tabiki telefonu mesgule aldı. Dedim niyr acmiyorsun boşver sonra ararım dedi. Olmaz dedim, arayacaksin. Neyse aradı konuştular kapattı.

Bide acarsa yanında benim olduğumu belirtme ihtiyacı duyuyor.
Evet kızlar sizce neden böyle yapıyor olabilir. Ben eşimden cekinmem, gizlim saklim yoktur. Bi anlam veremedim

Herkese iyi akşamlar
Aslında bu dertmi bilmiyorum ama fikir almak istedim.
Benim eşimin 18 yıllık bir arkadaşı var eşim 29 yaşında. En iyi arkadaşı. Neyse eşimle biz 3 yıllık evliyiz. Esim bu arkadaşını benim yanımda hiç aramaz, dışarda arar. O arasa telefonu açmaz, mesgule basar. Sonra dışarda arar. Bszen de benim zorlamamla açar. Bende eşime neden benim yanımda konuşmaktan cekiniyorsun diye sorarım ama olumlu cevap alamam.

Neyse bugün evde otururken arkadaşı aradı ve tabiki telefonu mesgule aldı. Dedim niyr acmiyorsun boşver sonra ararım dedi. Olmaz dedim, arayacaksin. Neyse aradı konuştular kapattı.

Bide acarsa yanında benim olduğumu belirtme ihtiyacı duyuyor.
Evet kızlar sizce neden böyle yapıyor olabilir. Ben eşimden cekinmem, gizlim saklim yoktur. Bi anlam veremedim
Arayan kişinin o kişi olduğuna eminmisiniz sesini duydunuz mu?

değişik bir durum
peki siz bu arkadaşıyla tanıştınız mi
evinize girip çıkar mı
bence o arkadas arayan kişi değil ben olsam öyle düşünürdüm

Kufurlu konusuyor olabilirler mi?
Bence biraz da yapi meselesi. Ben de arkdasimla birinin yaninda konusamam. Sevgilimin yaninda annemin ya da babamin yaninda konusamam telefonda. Kasilirim rahatsiz olurum. Ben sevgilimleyken arkadasim aradiginda mesgule atatim sonra donerim hep. Ama ne aldatiyorum ne gizli sakli seyler konusuyorum. Sadece rahat edemem diye yalnizken konusmayi tercih ediyorum

Aralarinda bilmemen gereken bir konusma geciyor belliki

Küfürlü konuşuyo olabilirler mi.
Bilmiyorum ki olabilir ama eşim kufretmez fazla
değişik bir durum
peki siz bu arkadaşıyla tanıştınız mi
evinize girip çıkar mı
bence o arkadas arayan kişi değil ben olsam öyle düşünürdüm
Eve bekar arkadaş kabul etmiyorum. Tanıştım kendisi ile de. Fazla bulusmuyorlar. Esim dışarı bi benle çıkıyor. Evlendikten sonra fazla birlikte zaman geciremiyorlar:KK64:

Kufurlu konusuyor olabilirler mi?
Bence biraz da yapi meselesi. Ben de arkdasimla birinin yaninda konusamam. Sevgilimin yaninda annemin ya da babamin yaninda konusamam telefonda. Kasilirim rahatsiz olurum. Ben sevgilimleyken arkadasim aradiginda mesgule atatim sonra donerim hep. Ama ne aldatiyorum ne gizli sakli seyler konusuyorum. Sadece rahat edemem diye yalnizken konusmayi tercih ediyorum
Herhalde benim eşimde sizin gibi bir yapıda ki bende aldattığıni düşünemem. Bunun dışında başka bir hareketini görmedim

Eve bekar arkadaş kabul etmiyorum. Tanıştım kendisi ile de. Fazla bulusmuyorlar. Esim dışarı bi benle çıkıyor. Evlendikten sonra fazla birlikte zaman geciremiyorlar:KK64:

açık açık sorun
neden boyle bir şey yapıyorsun
sakladığı bir şey mi var
sonra da hareketlerini takip edip ölcüp tartın kendinize göre

Ara sıra davet edin eve madem 18 yıllık arkadaşlar yemek yiyip sohbet ederler oyun oynarlar hal ve hareketlerini gozlemlersin hem.

Herhalde benim eşimde sizin gibi bir yapıda ki bende aldattığıni düşünemem. Bunun dışında başka bir hareketini görmedim
Benim dedigim gibidir bence. Benim de ozellikle bir arkadasim var onun telefonlarini kimsenin yanindayken acmak istemiyorum. Sevgilimin de siz gibi dikkatini cekmisti bi kere acar misin diye israr etti actim put gibi konusamadim niyeyse huy iste :KK53: akliniza hic kotu seyler getirmeyin yani gercekten boyle seyler olabiliyor bi tek bende yokmus :)

Benim eşimde oyle kimseyle konuşmaz yanimda ama oda istemez onun yaninda konuşmami yapi meselesi bence altinda birsey aramaya gerek yok :)

Back
X