Eşim ve arkadaşı

Herkese iyi akşamlar
Aslında bu dertmi bilmiyorum ama fikir almak istedim.
Benim eşimin 18 yıllık bir arkadaşı var eşim 29 yaşında. En iyi arkadaşı. Neyse eşimle biz 3 yıllık evliyiz. Esim bu arkadaşını benim yanımda hiç aramaz, dışarda arar. O arasa telefonu açmaz, mesgule basar. Sonra dışarda arar. Bszen de benim zorlamamla açar. Bende eşime neden benim yanımda konuşmaktan cekiniyorsun diye sorarım ama olumlu cevap alamam.

Neyse bugün evde otururken arkadaşı aradı ve tabiki telefonu mesgule aldı. Dedim niyr acmiyorsun boşver sonra ararım dedi. Olmaz dedim, arayacaksin. Neyse aradı konuştular kapattı.

Bide acarsa yanında benim olduğumu belirtme ihtiyacı duyuyor.
Evet kızlar sizce neden böyle yapıyor olabilir. Ben eşimden cekinmem, gizlim saklim yoktur. Bi anlam veremedim

Ben de en yakın arkadaşımla nişanlımın yanında hiç konuşmam direkt meşgule atarım biz aramızda saçmasapan muhabbetler yapıyoruz onun duymasına gerek yok diye. birşey saklamıyorum ama neden onunla yaptığım saçma muhabbetleri duysun ki. insan en yakın arkadaşıyla rahat konuşmak ister. ben whatsapp tan onunla yazıştıklarımızı bile silerim nişanlımın okumasına gerek yok diye.
kişiden kişiye değişiyor durum yani. hiç şüphe çekecek bir şeyim yok ama rahatsız olurum.

Bariz belli bekar sonuçta arkadaşı.kiz muhabbetleri falan kisacasi sizin rahatsiz olacağınız konuşmalar geçtiği için yanınızda konuşmuyor.

:KK70:yok yaaa arkadaşı yanımda sesini duydum bugün:KK17:

O aradığında açmamış. Siz ara diye ısrar edince aramış. Siz ısrar edince cevapsız aramalardan son aramaya basıp mı aradı yoksa arkadaşını rehberden bulup mu aradı? Bunu bilmiyorsanız arkadaşının sesini duymuş olmanız bir şeyi ispat etmiyor. Çok büyük olasılıkla arkadaşıdır, rahat konuşmak istiyordur.

Kesin erkek sesi olan bir bayan.
:KK70:Hayır ya arkadaşı. Karşı koltuktan bile ne söylediği duyuluyordu.
Sen de sevgilisiyle takil bence kocanin yaninda sen de kizin telefonunu acmazsin kocan catlasin:KK53:
Görusmuyoruz ki tanisayim. Esim yogun çalışıyor. Mesai saatleri bi gece bi gündüz şeklinde. Bulusamiyorlar da. Evde olsa ya dinleniyor yada birlikte bi yere gidiyoruz yada alışveriş yapıyoruz. :KK66:
Ben de en yakın arkadaşımla nişanlımın yanında hiç konuşmam direkt meşgule atarım biz aramızda saçmasapan muhabbetler yapıyoruz onun duymasına gerek yok diye. birşey saklamıyorum ama neden onunla yaptığım saçma muhabbetleri duysun ki. insan en yakın arkadaşıyla rahat konuşmak ister. ben whatsapp tan onunla yazıştıklarımızı bile silerim nişanlımın okumasına gerek yok diye.
kişiden kişiye değişiyor durum yani. hiç şüphe çekecek bir şeyim yok ama rahatsız olurum.
Bencede eşim bundan konuşmak istemiyor olabilir
Hmm bilemedim agzindan bisey kacirmasn diyemi acaba
Artık ne anlatıyorsa karşı taraf. En son arkadaşını göreli hamile bile değildim yani. Belki kız arkadaşı ile olan durumlarını anlatır. :KK64:
Bariz belli bekar sonuçta arkadaşı.kiz muhabbetleri falan kisacasi sizin rahatsiz olacağınız konuşmalar geçtiği için yanınızda konuşmuyor.
Haklısın:KK12:
O aradığında açmamış. Siz ara diye ısrar edince aramış. Siz ısrar edince cevapsız aramalardan son aramaya basıp mı aradı yoksa arkadaşını rehberden bulup mu aradı? Bunu bilmiyorsanız arkadaşının sesini duymuş olmanız bir şeyi ispat etmiyor. Çok büyük olasılıkla arkadaşıdır, rahat konuşmak istiyordur.
Hayır arayan noyu aradı. Tel kayıtlarına bakıyorum:KK53:
Esinizin gizledigi biseylermi var acaba diye dusunuyorum..
o_O

Bilmiyorum ki olabilir ama eşim kufretmez fazla

Eve bekar arkadaş kabul etmiyorum. Tanıştım kendisi ile de. Fazla bulusmuyorlar. Esim dışarı bi benle çıkıyor. Evlendikten sonra fazla birlikte zaman geciremiyorlar:KK64:
Eve bekar arkadas niye kabul etmiyosun? Sen boyle absurt hareketler yaptigin icin rahat edemiyodur kocan yaninda

Eve davet edemem ki ne işi var evde. Evli olsa eşiyle buyursun gelsin. Zaten sevgilisi varmış. Inşallah evlenirde kurtulurum. :63:
Niye davet etmessiniz belkide herseye cok fazla karistiginiz icin esiniz sizden cekiniyo arkadasi sevgilisinden bahsetse yada kufurlu konussa bisey dese sizin kavga cikaracaginizdan korkuyor olabilir ilk basta dedimki bu adam bisey gizliyo ama simdi esine cok karisan bir kadinin tipik kocasi gibi bir durum olustu bende ne var ya insan arkadasi bekar diye onu davet edemezmi orasi bitek sizin eviniz degil bu adamlari bu kadar bunaltmayin sonrada gizledi sakladi diyosunuz. Sanki bekar olunca nolcal esinizi kotu yollara mi sokacak esiniz ona meyillu bi insansa eger evli olan arkadaslariylada kotu yollara girebilir bunun evliyle bekarla alakasi yok bu kadar tutucu olmayin esiniz sizden korkuyo aman simdi bu bisey der benim hanim dellenir en iyisi yalnizken konusayim diyo adam belliki

Madem bu kadar eski arkadaşıymış eşinin anne babasına bir sor bakalım bu çocuk nasıl biridir filan gibisinden muhakkak onlar tanıyordur.
İyi biri derlerse senin de biraz için rahatlar, olmazsa o vesileyle eve davet etmek istediğini söylersin. Kötü derlerse zaten eşinle paylaşırsın görüşmelerinden hoşnut olmadığını söylersin. Her iki yolda da mutlu son :P

Sorarken suç işlemiş gibi sorup çok sıkıştırmayın bir de sık sık konuyu açmayın daha kötüye gider belkide gerçekten rahat edemediği içindir. Hiç bir suç işlemeyen erkek eşinden güvensizlik şüphecilik görürse kırılır ve unutmaz hep sizin önünüze çıkar bu durum olmadık yere büyür temkinli olun

Sağolun kızlar cevaplar için. Eşimin ailesi eve arkadaş kabul etmiyor. O arkadaşını da iyi diyorlar. Yani yanımda konuşsa bu şekil de yapmasa ben bu konuyu acmazdim. Amaç tarafsız düşünce almakti. Diğer is arkadaşları ile yanımda konuşuyor. Bu çocukla böyle yapıyor. Evde arıyor acmıyor. Ise giderken evden çıkar çıkmaz onu arıyor. Yarın eve geliyor telefonuna kayıtlara bakıyorum hemen onu aramış. Soruyorum gülüyor:mad: sanki biz adam yiyoruz.

belki o arkadaşıyla küfürlü filan komuşuyordur senin duymanı istemiyordur

Benim de çok yakın arkadaşlarım aradığında eşim varken konuşmak istemem genelde önemli bişey varsa kısa görüşürüz o kadar. Akşamları aramayiz. Çocuklar durmaz aglarsa fln kapatıriz hemen.
Aklıma ben geldim.aramızda yıllardır birikmiş dostluk var. Onun özeli var. Muhabbet kadın es is annelik mutfak vs. Oluyor. Erkeğin duymasınin mahrem olduğu şeyler. Belki onların da bu tür şeyleri vardır. İşle geçmişle ilgili fln

Back
X