• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve arkadaşim..Kavga:(

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Bugun cok yakin arkadasim aradi,bana gel hatta esim gidecek belki beraber disarida cikariz dedim.bu tel konusmasini duyan esim nereye gideceksiniz gecen cumarteside disardaydiniz ben gitmeni istemiyorum gidip gitmemek sana kalmis diye kavga cikardi ki bu benim en yakin arkim. Ben cevap verdim ama cok fevride olmadim bulasiklari yerlestirirken bilirsiniz tabak canak sesi cikar onu duyup cok istiyosan s.ktirgit dedi sanki ona tepkili ses cikarmis gibi. Ki normalde asla birbirimizi kisitlamayiz o cikar ben cikarim birbirimize guveniriz sorgulamayiz bile 3 senedir ilk defa laf soyledi onunda sebebi yakin zamanda arkasima sinir olmustu bir sebepten.arkadasm geldi evde oturduk cikmadik ark gitti vs. Az once yine kavga ettik s.ktirgit dedgin icin ozur diliceksin dedim oda sen evlilik kurumumuzu sarstigin icin ozur diliceksin dedi dedim ki sen ozur dilemeden bir omurde olsa asla barismam kufuru asla kabul edemem ve en son o kadar kavgadan sonra mahkemedede oyle soylersin dedi ve küsüz suan.biz hic kavga etmeyiz normalde ve suan ikimizde inat ettik ozur dilememeye ve bebek istiyoruz yumurtlama donemimdeyim ve oda biliyor bu donemi. Bu kavga hic olmadi bu zamanda.hakliyim ve ozur dilemem ama cok uzgunum. Onun kufurunu asla normallestirip ozur dilemeden barismicam ama oda beni sen getirdin bu raddeye diyor ki hic birsey yapmadim. Bu donemi kacirmak istemiyorum.Kafayi yicem ya..Yorumlarinizi merak ediyorum..

Son düzenleme:
Arkadaşınızdan huylandığı bir şey mi var eşinizin? Yani bilemedim altında yatan sebebe bakmak lazım. Tepkisi çok abuk ve gereksiz.

Evet alttan alır siz özür dilerseniz eğer küfürü sürekli tekrarlar. Davanızdan dönmeyin. O özür dilediğinde sizde dilersiniz. Her şerde bir hayır vardır. Eğer kendi de çok çocuk istiyorsa illa ki gelip özür diler.

Bu arada türkçede arkim diye bir kelime yok. Biraz daha dikkat edersek eğer:dondurma:

Astoria Astoria
Ya arkadasimin ailesinden birinin cok hoş olmayan bir davranisi olmustu kendi esine karsi ve bosaniolar.Bende bunu esimle paylasmistim.sanirim oradan kinlendi arkadasima..ki benim arkadasimla alakasi olmayan bir durum ama onun ailesinden gordugu icin sanirim bilmiyorum..cok sacma:KK43:

Anlık bi sinirle demiş olsa tekrarlamaz. Üstüne tüy dikip, git mahkemede anlat diye diretmez. Gayet bilinçli söylemiş.

Ve siz hala o muhteşem yumurtlama anını düşünüyorsunuz.

Yumurta olsam geri dönerdim o küfür yüzünden.

Evet alttan alır siz özür dilerseniz eğer küfürü sürekli tekrarlar. Davanızdan dönmeyin. O özür dilediğinde sizde dilersiniz. Her şerde bir hayır vardır. Eğer kendi de çok çocuk istiyorsa illa ki gelip özür diler.

Bu arada türkçede arkim diye bir kelime yok. Biraz daha dikkat edersek eğer:dondurma:
Türķçeme normalde çok dikkat ediyorum fakat telefondan yazinca kisaltma gereği duydum.Malum kk yazarlari pek uzun yazinca okumuyorlar.

okadar kavga ederim mahkeme olayı sakada olsa cıkmaz agzımızdan...ne biliyim suan bebege degilde su yasanan olaylara odaklanırdım.

Anlık bi sinirle demiş olsa tekrarlamaz. Üstüne tüy dikip, git mahkemede anlat diye diretmez. Gayet bilinçli söylemiş.

Ve siz hala o muhteşem yumurtlama anını düşünüyorsunuz.

Yumurta olsam geri dönerdim o küfür yüzünden.
Dimi. Halbuki o yumurtalar eşinin umrunda değil belki.

Bir kere daha bir kavga aninda ( ki cok cok nadir kavga ederiz) s.ktrgit demisti o zamanda barismamistim mecbur gelip özür dilemek zorunda kalmisti.. fakat bu S***** G** (Defol) gercekten git kovdum anlaminda degil bu arada kufur anlaminda..cunku istedigimde gidebilecek güçte oldugumu biliyor ekonomik anlamda bagimsiz bir kadinim.

Bir kere daha bir kavga aninda ( ki cok cok nadir kavga ederiz) s.ktrgit demisti o zamanda barismamistim mecbur gelip özür dilemek zorunda kalmisti.. fakat bu S***** G** (Defol) gercekten git kovdum anlaminda degil bu arada kufur anlaminda..cunku istedigimde gidebilecek güçte oldugumu biliyor ekonomik anlamda bagimsiz bir kadinim.

Gitseniz ne yapar ? Pişman olur mu? Tehdit oluşturun olmadı:)

Sen bir dahaki yumurtlama dönemini bekle ,kaçmıyor ya .. azıcık ç.k orucu tutsun ..

O adam gelip senden paşa paşa özür dileyene kadar tavrını sürdür .. ne demek eşe küfür ya ?! Hiç affı olmamalı ..

Birakitamolsa Birakitamolsa 1impossiblelove 1impossiblelove arkadaslar derdim çocuk falan değil sadece dipnot olarak belirttim bu donemi. Hatta kendiside dedi kavga aninda bak tam donemindeyiz gel ozur dile barisalim diye..oda istiyor yani fakat ben davamda hakliyim.o sebeple yanasmadim ve yanasmicam ozur dilemezse.sadece buruklugumu dile getirdim cunku 4 aydir ugrasiyoruz ve olmadi.

Sen bir dahaki yumurtlama dönemini bekle ,kaçmıyor ya .. azıcık ç.k orucu tutsun ..

O adam gelip senden paşa paşa özür dileyene kadar tavrını sürdür .. ne demek eşe küfür ya ?! Hiç affı olmamalı ..
Bende oyle dusunuyorum o ozur dilenecek! Boyle boyle olusuyor evliligin temelleri bir kere musamaha gosterirsem 10 yil sonda ana avrat duz gitmeyecegini nereden bileyim.. ama nefes alamiyorum sanki hic aliskin degilim bu duruma...

Birakitamolsa Birakitamolsa 1impossiblelove 1impossiblelove arkadaslar derdim çocuk falan değil sadece dipnot olarak belirttim bu donemi. Hatta kendiside dedi kavga aninda bak tam donemindeyiz gel ozur dile barisalim diye..oda istiyor yani fakat ben davamda hakliyim.o sebeple yanasmadim ve yanasmicam ozur dilemezse.sadece buruklugumu dile getirdim cunku 4 aydir ugrasiyoruz ve olmadi.
Normal bir tartışma en azından seviyeli olanında cilve güzeldir fakat si.. Diye üstüne basa basa bağıran adama yaklaşmayın bir kaç gün .
Anlasın kırıldığını en azından
Şimdi bevek için yaklaşırsan yarın ilerde gurursuz kadın profili oluşturursun gözünde.
En nefret ettiğim küfürdür si..

Bende oyle dusunuyorum o ozur dilenecek! Boyle boyle olusuyor evliligin temelleri bir kere musamaha gosterirsem 10 yil sonda ana avrat duz gitmeyecegini nereden bileyim.. ama nefes alamiyorum sanki hic aliskin degilim bu duruma...
Dayanacaksin! O da sana küfür ederken nefes alamıyor muydu acaba ?! Dediğin gibi ,bir kere yutarsan devamı gelir .

Dayanacaksin! O da sana küfür ederken nefes alamıyor muydu acaba ?! Dediğin gibi ,bir kere yutarsan devamı gelir .
Yutamam zaten asla.. M meyraoz66 oda cok gururlu bende o cikarsa bu evden bende onu silerim bende cikarsam bu evden oda beni..herseyi yakip yikan ciftlerden olmadik hic.hep deger kiymet bildik.ama bu kavga anindaki mahkeme sozu cok yaraladi..gidersem donmeyecegimi bilir.Nurtopu gibi 1 ayida çöpe atmiş olduk böylece :KK43:

Yutamam zaten asla.. M meyraoz66 oda cok gururlu bende o cikarsa bu evden bende onu silerim bende cikarsam bu evden oda beni..herseyi yakip yikan ciftlerden olmadik hic.hep deger kiymet bildik.ama bu kavga anindaki mahkeme sozu cok yaraladi..gidersem donmeyecegimi bilir.Nurtopu gibi 1 ayida çöpe atmiş olduk böylece :KK43:
Bence çocuk işini biraz ertele. .eşini gözlemle , bu gereksiz davranışlarını sürdürürse çocuk için pişman olabilirsin .

Keske arkadasınız ile olan özel ailevi konusmaları, eşinize yansıtmasanız. Huyu madem belli gerek var mıydı? Ama yine de cok aptalca. Arkadasının ne sucu var ki boyle yapıyor! Tuhaf.

Back
X