ogretmen hanımın uslup harıkayani tek bakici tutan benim sanki
herkes menopoza girmis kadinlarla calisiyor da sanki ilk genc bakiciyi ben tuttum
tovbestagfurullah
nekadar kalp kirmaya meyillisiniz gece gece üzüp aǧlattiniz beni
Hakikaten ya. Çok trajikomik geldi bana bu konu.Sorun kiskanclik falan degil bence. Tamam kadin sizinle olucak yardimci olucak ama esiniz gelince cekil ayagimizin altinda diyerek odaya mi kitleyeceksiniz? Gunduz gece tatilde cocugunuzla ilgilenecek ama o cocugun sorumlulugunu siz ne zaman alacaksiniz ne zaman vakit ayiracaksiniz? Ustelik ogretmenmissiniz ve anaokulu acacakmissiniz baskalarinin cocuklariyla ilgilenebilirken aksam kendi cocunuzla mi ilgilenmek zor geliyor?
Lafım size değildi aslında. Akşamları da gezmeye gidecekmiş ya zaten indirmesine gerek yok anlamında dedim. Hem bu bakıcı robot değil ki acikacak, susayacak çocukları yedirip icirecek illaki inip çıkacak. Amaaan ablamiz rahat uyuyacak, gece gezecek, parası da var bize ne değil mi? Amma kafa yorduk. Keyif onun, kahya onun, yorulan parmaklar bizim.Ne alaka ben çocukları indirmesin diye bişey mi dedim akşam zaten eşi işten geliyor kız akşam olmadan işleri halletsin çocuklar uyku vakitlerine kadar ailesiyle vakit geçirir kız da dinlenir
. Yatılı bakıcı ihtiyacı duyman çok normal. Yaşadığın yerde kimsen yoksa hele bide iki çocuk varsa. Biri hastalansa gecenin yarısı. Evinde uygunmuş. Yapacak Ada'm heryerden yapar. Keşke imkanım olsamda bende alsam.nerden anlatmak istedigim baska tarafa cekiliyor anladim
esin hakli veya sen haklisin diyip 1 2 cumleyle izah edip gecebilirsiniz yatili yardimciya niye gerek duydugumdan kime ne allah askina
Eşiniz haklı. Çalıştırdığı bayanın eşini ayartmaya çalıştığını farkedip işten çıkarmak isteyen bi bayanı hatırlıyorum. Kadın giderken benim senden neyim eksik sen böyle yaşıyorsun ben köpek gibi çalışıyorum demişti. Mevzuu belki buraya gelmeyecek ama yine de ben olsam istemezdim gece gündüz yabancı biri evimde olsun..
Konu sahibi bence sen bizle kafa yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?