- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- 103
geçen gün diger konumda belirtmiştim.
yakin zamanda işe başlicam. bakici arkadasla anlaştik. sorun şu.
bakicimiz 28 yaşinda. cok tatli dilli guleryuzlu hem kizimla hem oglumla cok iyi anlasti. referanslari cok kuvvetli. tam gün calisacakti. fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim. hem yakin zamanda tatile gidecegiz. bakicimizinda yanimizda olmasi grekiyor vsvs.
ama eşim evde genç bayan istemiyor.nasil aksam duş alacacakmis nasil esofmanla oturacakmis. hafta sonu öglene kqdar uyur eger ben evde olmassam evde durmazmis. niye oyun ablasi degilde bakici teyze bulmamisim ben rahat edemem diyor.
bu kizi kacirmak istemiyorum. esimde bayan genç diye kabul etmiyor. bakici teyze bul yatili kalsin diyor.
1 haftadir tartisiyoruz sizce esime haksizlikmi ediyorum. evinde yardimci caliştiran arkadaslar bu duzeni nasil sagliyosunuz.
Ailelerimiz gelip kaldiginda bile rahat edemiyoruz evde bir yabanci oldugunu dusunemiyorum. Sere serpe uzanamazsin, yazin don atlet gezemezsin (don derken sorttan sozediyorum) rahat rahat ne sevisebilir ne kavga edebilirsin. Hiiiic bana gore degil.
Bu nedir ya potansiyel boynuzlu falan ben kendi adıma soyluyorum ben olsam evimde istemezdim yabancı birini genç-yaşlı farketmez evimde bi yabancının olması rahatsız ederdi benim en özgür olabileceğim alan evimken onu da kendi ellerimle kısıtlamak istemem durum böyle olunca potansiyel boynuzlumu oluyorum yani pes seviye yerlerdeYa kadına burada Firdevs hanımlık taslamayın size ne isterse ordu çağırır evinde yatılı kaldırır ! Genç kızın evinizde kalmasını kıskanıyosanız demek ki sizin kocanızda bir sorun var kusura bakmayın kendinizi potansiyel boynuzlu görüyosanız o sizin sorununuz!
Konu sahibi eşin yatılı istemiyorsa, ama sen bakıcıyı çok istiyorsan gelsin ama yatılı kalmasın, mümkün müdür?
Kendim de o yorumumdan rahatsız olarak sildim düzenledim zaten, bir öfkeyle yazdım da, benim lafım kocam bakıcıyla aldatıyo diye konu açarsıncılara ayrıca genç-yaşlı farketmez yabancı istememcilere değil.Bu nedir ya potansiyel boynuzlu falan ben kendi adıma soyluyorum ben olsam evimde istemezdim yabancı birini genç-yaşlı farketmez evimde bi yabancının olması rahatsız ederdi benim en özgür olabileceğim alan evimken onu da kendi ellerimle kısıtlamak istemem durum böyle olunca potansiyel boynuzlumu oluyorum yani pes seviye yerlerde
Ona bişey diyemem ilk başta ki genellemeye yazdım ben ha şuda var istemeyenleri iki kısma ayırmışsın ya 2. Kısım da gorulmemiş şey değil aslında yani o kadar üstten üstten yazmanın alemi yokKendim de o yorumumdan rahatsız olarak sildim düzenledim zaten, bir öfkeyle yazdım da, benim lafım kocam bakıcıyla aldatıyo diye konu açarsıncılara ayrıca genç-yaşlı farketmez yabancı istememcilere değil.
Üstten yazmıyorum çünkü yarın kimin evliliğine ne olur belli değil de, adamın niyeti o olduktan sonra eve gelen bakıcıyı mı bekleyecek çıkar sokakta yapar yapacağını. Görülmemiş şey değil ama fazla paranoyanın gereği yok yaşlı seven adamlar da var sonuçtaOna bişey diyemem ilk başta ki genellemeye yazdım ben ha şuda var istemeyenleri iki kısma ayırmışsın ya 2. Kısım da gorulmemiş şey değil aslında yani o kadar üstten üstten yazmanın alemi yok
İyide bunu yapacak olan kaç adam sinyal verir gibi uyarır ki hani o yapacak olan adam dışarda da yapar ama uyarmaz bilakis ayakta uyutur ha ama adamı desteklemiyorum ne demek genç olmasın yaşlı olsun bunu benim gozlerimin içine bakarak söyleyen bir adam varken hala bildiğini okumakta ayrı Bi saçmalık benim için ya neyse polemiğe bence de gerek yokÜstten yazmıyorum çünkü yarın kimin evliliğine ne olur belli değil de, adamın niyeti o olduktan sonra eve gelen bakıcıyı mı bekleyecek çıkar sokakta yapar yapacağını. Görülmemiş şey değil ama fazla paranoyanın gereği yok yaşlı seven adamlar da var sonuçta
Ben de yabancı yatılı bakıcı istiyordum süreli ve Türk bakıcılara nazaran artıları daha fazlaydı benim için ama çevremden deli tepkiler aldım vazgeçtimyani tek bakici tutan benim sanki
herkes menopoza girmis kadinlarla calisiyor da sanki ilk genc bakiciyi ben tuttum
tovbestagfurullah
nekadar kalp kirmaya meyillisiniz gece gece üzüp aǧlattiniz beni
Hele bu devirde kimseye güven olmaz.Şaka olmalısınız kadınla erkeğin ateşle barut olduğunu hiç duymadınız sanıyorum.Ne kadar güvenirseniz güvenin nefis diye bir şey var iraden dışında .Eşinize benden koca bir alkış adam haklı
Konu sahibi sırf bu yüzden istiyor zaten bakıcının yatılı olmasını ozaman sadece dışarıya çıktığınız zamanlar yatılı kalsın diyeceğim ama haftanın 7 günüde çıkıyorsanız bilemem artıkfakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?