eşim ve bakici arasinda kaldim

Ya hakikaten herkesi niye bu kadar rahatsız ettigini anlamadım. Tamam zaman zaman eşim banada diyo ikincide ücüncüde cok zorlancaksın eve bana yetisemezsen yardimci aliriz diye ama ben istemiyorum cocuklari büyütürüm yas ilerleyince esimle yalniz basimiza gayette gezeriz olsun varsin sonucta ne kadar samimi gelsede kimse benim gibi bakamaz o cocuklara.. Bende bu fikirdeyim ama sorgulamakta bize düsmüyo.. Canim nolursa olsun genc olmasin bence eşin hakli sanki. benim elti endonezyadan buldu. Netten bi arastir istersen cok tatli cok iyi biri ayrica

Ne konuymuş arkadaş konu sahibi arkadaş sende madem bu kadar isteklisin bu bakıcı konusunda al bakalım burda bu kadar yanılıyo mu teyit etmiş olursun

Eşim de bende nöbetli çalışıyoruz saglikciyiz aynı sorunu bizde yaşadık bir farkla sadece gündüz gelecekti ama eşim ben kadın evdeyken uyuyamam dolasamam sürekli evin dışında duracaksam ne gerek var bakıcıya dedi bizde mecbur nöbetleri birbirimize göre ayarladık kendimiz baktık eşim asla kabul etmedi bence çok makul bir davranış gece ben asla kabul etmezdim de gündüz bile sorun oldu bizde...

Adam haklı. Şöyle düşün yani örnek saçma olacak ama atıyorum babasi hasta ve erkek bakıcı tutunuz sizde kalıyor. Genç yakışıklı ve Adonisli bişey. Sen mesela nasıl rahat duş alacaksın. Eşofmanla dön paça nasıl dolasacaksin evde rahat rahat.

Teyze falan bulma madem bu kızı beğendin. Akşamları kız kendi anasını babasının evinde kalsın. Hem kaç saat çalıştırmayi düşünüyorsun. Akşam gezmelerinizi çocuklara göre planlamaya çalışın. Yani onlari da oldugunca yaninizda goturebilirseniz iyi olur. Cunku butun gun bakici bakar ve aksam anne babayla bu cocuklar vakit geciremezlerse çok kötü hissederler

Ailelerimiz gelip kaldiginda bile rahat edemiyoruz evde bir yabanci oldugunu dusunemiyorum. Sere serpe uzanamazsin, yazin don atlet gezemezsin (don derken sorttan sozediyorum ) rahat rahat ne sevisebilir ne kavga edebilirsin. Hiiiic bana gore degil.

Al benden de o kadar. En nefret ettiğim evde başka bir insan

Ya kadına burada Firdevs hanımlık taslamayın size ne isterse ordu çağırır evinde yatılı kaldırır !

Konu sahibi eşin yatılı istemiyorsa, ama sen bakıcıyı çok istiyorsan gelsin ama yatılı kalmasın, mümkün müdür?

Son düzenleme:
Bu nedir ya potansiyel boynuzlu falan ben kendi adıma soyluyorum ben olsam evimde istemezdim yabancı birini genç-yaşlı farketmez evimde bi yabancının olması rahatsız ederdi benim en özgür olabileceğim alan evimken onu da kendi ellerimle kısıtlamak istemem durum böyle olunca potansiyel boynuzlumu oluyorum yani pes seviye yerlerde

Kendim de o yorumumdan rahatsız olarak sildim düzenledim zaten, bir öfkeyle yazdım da, benim lafım kocam bakıcıyla aldatıyo diye konu açarsıncılara ayrıca genç-yaşlı farketmez yabancı istememcilere değil.

Ona bişey diyemem ilk başta ki genellemeye yazdım ben ha şuda var istemeyenleri iki kısma ayırmışsın ya 2. Kısım da gorulmemiş şey değil aslında yani o kadar üstten üstten yazmanın alemi yok

Ona bişey diyemem ilk başta ki genellemeye yazdım ben ha şuda var istemeyenleri iki kısma ayırmışsın ya 2. Kısım da gorulmemiş şey değil aslında yani o kadar üstten üstten yazmanın alemi yok
Üstten yazmıyorum çünkü yarın kimin evliliğine ne olur belli değil de, adamın niyeti o olduktan sonra eve gelen bakıcıyı mı bekleyecek çıkar sokakta yapar yapacağını. Görülmemiş şey değil ama fazla paranoyanın gereği yok yaşlı seven adamlar da var sonuçta

İyide bunu yapacak olan kaç adam sinyal verir gibi uyarır ki hani o yapacak olan adam dışarda da yapar ama uyarmaz bilakis ayakta uyutur ha ama adamı desteklemiyorum ne demek genç olmasın yaşlı olsun bunu benim gozlerimin içine bakarak söyleyen bir adam varken hala bildiğini okumakta ayrı Bi saçmalık benim için ya neyse polemiğe bence de gerek yok

yani tek bakici tutan benim sanki
herkes menopoza girmis kadinlarla calisiyor da sanki ilk genc bakiciyi ben tuttum
tovbestagfurullah
nekadar kalp kirmaya meyillisiniz gece gece üzüp aǧlattiniz beni
Ben de yabancı yatılı bakıcı istiyordum süreli ve Türk bakıcılara nazaran artıları daha fazlaydı benim için ama çevremden deli tepkiler aldım vazgeçtim şimdi kreş arıyorum ama kreşlerde ebeveynlerin kamera ile izlemesine izin verilmiyor artık ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Siz Nasıl işinize geliyorsa öyle bir karar verin ve anne olarak içgüdülerinize güvenin benim gibi yapmayın

Ben olsam yatili almazdim esiniz asla rahat edemiyceni soylemis size genc bi kadin ki ben olsam esimi kiskanirdim tamam gunduz gelip isini yapsin gitsin ama gece ben de istemezdim

Hele bu devirde kimseye güven olmaz. Ya neler duyuyoruz akrabaya bile güven kalmadı bırak 28 yaşında genç bi kız evde gece gündüz dolancak eşiniz haklı bence

fakat aksamlari esimle cok fazla disari ciktigimiz icin kizin ailesiyle gorusup yatili kalmaya ikna ettim.
Konu sahibi sırf bu yüzden istiyor zaten bakıcının yatılı olmasını ozaman sadece dışarıya çıktığınız zamanlar yatılı kalsın diyeceğim ama haftanın 7 günüde çıkıyorsanız bilemem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…