benimde aklıma ilk o gelmişti :)Lafı ağzımdan aldın..
Biraz daha okudum da yorumları ne abaza kocalar varmış
İşleriniz zor kızlar böyle diken üstünde ömür mü gecer be..
Ziyagil Yalısı'nda yaşamıyorsanız , rahat hareket etme konusunda eşiniz haklı olabilir ancak anlam veremediğim , yaşlı teyze olsa ne değişecek ?
Yatılı kimseyi istemese eşinize hak vericem de şu noktada bu adamın kendine güveni yok üzgünüm. Öyle burda belirtildiği gibi alkış tutulacak bir yanı yok bilakis beni düşündürürdü basıma gelse bu durum.
Buradaki bayanların özgüvensizliğine de ayrıca bittim.
Klasik bizim millet işte.. Kafa hep belden aşağı çalısınca böyle oluyor. Bütün bekar kadınlar koca Avcısı..İnsanlar ne çok korkuyor yatılı bakıcıdan çok şaşırdım ben de herkes muhabbeti aldatmaya bağlamış. Tamam rahat edilecek bir durum değil de akıllar başka türlü çalışıyor.
Erkek bakıcı tutmaya kalkarım böyle konuşsa kocamNe kadar çifte standart dedim ben de okurken. Yaşlı bir teyze olduğunda adam daha mı rahat duş alıp yayıla yayıla oturacak anlamadım ki. O kadına ayıp olmayacak mı ? Bence konu sahibi şanslı değil aksine güvensiz bir eşe sahip. Ben olsam üzülürdüm.
Erkek bakıcı tutmaya kalkarım böyle konuşsa kocam
Sen rahat et diye yaptım derim üstüne de..
Bire bir aynı şeyleri düşündüm, yazıp tekrara düşmeyeyim.Ziyagil Yalısı'nda yaşamıyorsanız , rahat hareket etme konusunda eşiniz haklı olabilir ancak anlam veremediğim , yaşlı teyze olsa ne değişecek ?
Yatılı kimseyi istemese eşinize hak vericem de şu noktada bu adamın kendine güveni yok üzgünüm. Öyle burda belirtildiği gibi alkış tutulacak bir yanı yok bilakis beni düşündürürdü basıma gelse bu durum.
Buradaki bayanların özgüvensizliğine de ayrıca bittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?