Eşim ve bebek

gulina

Çok şükür bin şükür beni bana verene....
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
276
136
Merhaba kızlar. Moralim o kadar bozuk ki. 38 gündür adetim gecikti, gögüslerim de ağrı var sürekli halsizlik ben de şüphelendim acaba hamilemiyim diye tabi test yapmadım daha dereyi görmeden de paçayı sıvazlamak istemiyorum. korunuyoruz ama içe boşalmama şeklinde işte. Az önce eşime dedim ki hayırlısı elbette ama istemiyorum şuanda hamilelik eşim de bana inşaallah değilsindir, inşaallah hiç hamile olmazsın demesin mi nasıl moralim bozuldu ağladım bu kadar da odunluk olmaz ama ya... Yeni düğün yaptık borçlarımız var her ay sonu ucu ucuna yetiştiriyoruz. Ve ben kendisine defalarca şimdilik çocuk istemiyorum hem kendim de o cesareti görmüyorum hem de çocuğumu borç harç içinde yetiştirmek istemiyorum dedim. O da bi tutturmuş çocuk nasibiyle gelir diye ablaları da aynı şekilde bozuk plak gibi bebek nasibiyle gelir diyor ben de amenna ama zaman değişti başkalarının yaşantı tarzı beni ilgilendirmez diyorum ama bunun üstüne eşim bana inşaallah olmaz diyor nasıl üzüldüm ya

Hayır. Testte yaptırmadım şu sıralar yoğundum yarın gideceğim Allahın izniyle

Mevsim geçişi bir kaç konu öncesinde de vardı

Önce bir test yapın sonra düşünürsünüz

Bir de madem çocuk istemiyorsunuz korunun

Prezarvatifi eşim istemez diyorsanız alın hapı için

Bu yaşadığınız stres o haplardan daha zararlı

Mevsim geçişi bir kaç konu öncesinde de vardı

Önce bir test yapın sonra düşünürsünüz

Bir de madem çocuk istemiyorsunuz korunun

Prezarvatifi eşim istemez diyorsanız alın hapı için

Bu yaşadığınız stres o haplardan daha zararlı
Bizimki istemiyo geçen hafta spiral takalım korkuyorum dedim o da tamam dedi ama hadi hastaneye gidelim deyince hep kaçamak yaptı

Son adetimin üzerinden 38 gün geçti, haklısınız istemiyorsan neden korunmuyorsun demekte ama eşim yanaşmıyor ben de ikimizin kararı olsun istiyorum ama o da korunmaktan hep kaçıyor

Son adetimin üzerinden 38 gün geçti, haklısınız istemiyorsan neden korunmuyorsun demekte ama eşim yanaşmıyor ben de ikimizin kararı olsun istiyorum ama o da korunmaktan hep kaçıyor
Siz korunmak istemeyen biriyle geri cekilme yontemi kullanarak korunuyorsunuz. Ikinizin karari korunmak uzerine degil bebek yapmak uzerine olmus anlasilan.
Bir sorununuz yoksa muhtemelen hamilesiniz veya yakinda hamile kalacaksiniz. Hayirli olsun!

Bizimki istemiyo geçen hafta spiral takalım korkuyorum dedim o da tamam dedi ama hadi hastaneye gidelim deyince hep kaçamak yaptı
Spiral taktırmak için eşinizle gitmenize gerek yok, tek başınıza gidebilirsiniz.
Ayrıca bebek istemiyorsanız korunun(kaçıncı kez söyleniyor bilmiyorum).
Ayrıca spiral doğurmamış kadınlara takılıyor mu? Ben takılmıyor biliyordum, yanlışım var o zaman.

siz korunun o zaman. korunma yöntemlerinin çoğu kadınların uygulayabileceği yöntemler zaten. bide geri çekilme hem bir korunma yöntemi değil hemde yani açık olacak ama çok zevk alamıyordurki.

esin cocuk istemiyor demekki..
keske evlenmeden önce ne istedikleriniz veya istemedikleriniz hakkinda konussaydiniz
Konuştum çok konuştum ama eşim istiyor mu istemiyor mu anlamıyorum istemezse spiral takılsın kalk hastaneye gidelim diyom anlamıyo yanaşmıuo

Spiral taktırmak için eşinizle gitmenize gerek yok, tek başınıza gidebilirsiniz.
Ayrıca bebek istemiyorsanız korunun(kaçıncı kez söyleniyor bilmiyorum).
Ayrıca spiral doğurmamış kadınlara takılıyor mu? Ben takılmıyor biliyordum, yanlışım var o zaman.
Ben tek taraflı değil çift taraflı birlikte karar alalım istiyorum bizim ki sinirleniyo hemen.

Allah bağışlasin diyesim geldi. bebek istemiyorumsaniz korunursunuz. bebek gelse ne yapacaksınız. aldiracak mısınız. basit birşey aslında. çok zora sokuyorsunuz kendinizi...

Siz de bebek istemiyorsunuz. Eşiniz istemiyor diye neden kırıldınız anlamadım. Bence en yakın zamanda bir test yaptırın.

X