Eşim,ve ben çıldirmak üzereyim?

Babam artık gelip konusurmu ne yapar ama ben karar verdim dinlemiycem evi bana birak git cocuklara bakicam diycem benim cociklarinda pskoloji bozuldu kizim dayaktan korkudan isik kapali yatamiyor elini biri kalditsa yuzunu kapatiyor en son epilepsi nobeti gecirdi bugun yine kizimi dovdu boyle baba olamaz ailem sahip cikamz onlar sadece bosanma pesinde ama ben dinlemiycem 4 duvar arasinda ben her gun agliyorum piskolojik tdavi oldum doktor bile esini degistiremiyiz dedi evlenmek haksa bosanmakta buyuk travma yasiyon dedi hangi doktora gitsem stres sinir
Korkudan kzim baska odaya afedersiniz yanliz tuvalete bile gidemiyor ailem bosanma bosanma diucek hic sahip cikmadilar hic

Boyle olmaniza eski es sebep degil emin olun.o yuzden isin o kismini dusunmeyin de zaten malesef sorun esinizin kendisinde.baskasinda akli kaldigindan falan boyle degil.kendisi dogru duzgun bir koca degil iste.bosanmayacaksan dayak olayina sakin izin verme.bilmiyorum elinde olur mu ama.bu duzelmeyecekse evlilik nasil surer bilmiyorum

Boyle olmaniza eski es sebep degil emin olun.o yuzden isin o kismini dusunmeyin de zaten malesef sorun esinizin kendisinde.baskasinda akli kaldigindan falan boyle degil.kendisi dogru duzgun bir koca degil iste.bosanmayacaksan dayak olayina sakin izin verme.bilmiyorum elinde olur mu ama.bu duzelmeyecekse evlilik nasil surer bilmiyorum
Düzelmiyor 12 senedir düzelmedi ne yaptıysam

Eğer işin içinde şiddet varsa beklemeyin bitirin evliliginizi ve size tavsiyem eğer ayrılamam diyorsanız öncelikle ilk kadını kafanızda bitirin.

Çivi çakar gibi adamın kafasına ilk eşini çakıp durursanız psikoloji olarak ona daha fazla yaklaştırıyorsunuz. Kendinizden pay biçin huzur veren insanı mı istersiniz yoksa durmadan geçmişi didikleyip kaçıranı mı? Eğer anneyim, ailem yanında değil diyorsanız her şeyi bir kenara atıp eşinizin muhakkak beğendiğiniz yönlerini hatırlayıp ona evde huzur verin derim. Bu şekilde önce kendinizi ve çocuklarınızı mutlu edèrsiniz. Devamlı tartışma ve gerilimli ortamda önce çocuklar etkileniyor

Allah rızası için bir yolunu bulun ayrılın, nedir bu çocukların böyle anne babalardan çektiği.
Size bu kadar zulum eden adama katlanmayın , hiç olmazsa çocuklarınız için.

Kocanız, eski terkedilmesinin acısını sizden çıkarıyor..baştan beride böyleymiş..elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum ama en baştan beri aynı davranan adamdan tek çocukla yetinseydiniz keşke..

Abiniz,amcanız vs..babanızın dinleyeceği, babanıza sözü geçecek biriyle babanızı konuşturun..babanız bu şekilde belli bu sefer sizi geri göndermez..

Bu arada yazmadan geçemeyeceğim..kocanız gibi birine “yaşından dolayı yatakta iyi değilsin” derseniz, sizi komalık eder..asla bu tarz bir cümle kurmayın.

Kocanız, eski terkedilmesinin acısını sizden çıkarıyor..baştan beride böyleymiş..elinizden geleni yaptığınıza inanıyorum ama en baştan beri aynı davranan adamdan tek çocukla yetinseydiniz keşke..

Abiniz,amcanız vs..babanızın dinleyeceği, babanıza sözü geçecek biriyle babanızı konuşturun..babanız bu şekilde belli bu sefer sizi geri göndermez..

Bu arada yazmadan geçemeyeceğim..kocanız gibi birine “yaşından dolayı yatakta iyi değilsin” derseniz, sizi komalık eder..asla bu tarz bir cümle kurmayın.
Bende en basından beri onun acisini benden cikariyor dusunuyordum. Babamlar aradi cocuklari birak gel bende cocugum kucuk 3 yasinda nasil gidecem birakip pazartesi dava acaa na kadar nasil dayanicam cocugumu gotursem orda da asla durmaz eve gideelim der ne yapcagimi sasirdim

Bende en basından beri onun acisini benden cikariyor dusunuyordum. Babamlar aradi cocuklari birak gel bende cocugum kucuk 3 yasinda nasil gidecem birakip pazartesi dava acaa na kadar nasil dayanicam cocugumu gotursem orda da asla durmaz eve gideelim der ne yapcagimi sasirdim

Babanızın, “çocuklarını bırak gel” demesi onlara bakmak istemediğinden mi?

Çocuk durmazsa durmasın illa oyalanırda, kocanız evi tamamen size bırakıp gider mi boşanınca?

Babanızın, “çocuklarını bırak gel” demesi onlara bakmak istemediğinden mi?

Çocuk durmazsa durmasın illa oyalanırda, kocanız evi tamamen size bırakıp gider mi boşanınca?
Onu bilmiyorum ışte babamın dediği cocukları ona birak bende kucugu ne kiyamiyorum inanin kafam allak bullak tansiyonum surekli dusuyor ayakta kalcak halim yok

Siz,bu ailenizin destek olacağına inanıyormusunuz gerçekten.Sizi hiç düşünmeden gencecik yaşınızda vermişler böyle bir adama.Şimdi de çocukları bırak gel ne demekmiş.Kusura bakmayın ama aileniz hiçte sizi düşünmüyor yani.O çocuklar ne yapacak annesiz, eğer siz bırakıp giderseniz.

Bakin sakin ha sakin cocuklarinizi o adama birakmayin!!
Rica ediyorum yapmayin yazik gunah o yavrulara kiymayin lutfen,ailenizi ikna etmeye calisin, nasil olurda cocuklarini birak gel derler ya aklim almiyor!
Bende sizin evladinizim bu durumda siz olsaydiniz beni birakirmiydiniz deyin,kararli olun lutfen dik durun ailenizde illaki anliyacaktir pes etmeyin sakin..
Bende yillar once bosandim ve dilini bile bilmedigim bir ulkede yapayanlizdim evlatlarimi asla birakmadim,ac kaldik deyim yerindeyse surunduk ama hep beraberdik..yilmadim yildiramadilar!
Yeterki kararli ve guclu olun guvenin kendinize inanin anne olunca yaradan oyle bir kuvvet veriyorki,kimse onunuzde duramaz..

Rica ediyorum yapmayin yazik gunah o yavrulara kiymayin lutfen,ailenizi ikna etmeye calisin, nasil olurda cocuklarini birak gel derler ya aklim almiyor!
Bende sizin evladinizim bu durumda siz olsaydiniz beni birakirmiydiniz deyin,kararli olun lutfen dik durun ailenizde illaki anliyacaktir pes etmeyin sakin..
Bende yillar once bosandim ve dilini bile bilmedigim bir ulkede yapayanlizdim evlatlarimi asla birakmadim,ac kaldik deyim yerindeyse surunduk ama hep beraberdik..yilmadim yildiramadilar!
Yeterki kararli ve guclu olun guvenin kendinize inanin anne olunca yaradan oyle bir kuvvet veriyorki,kimse onunuzde duramaz..

Asla bırakmam zaten kararlıyım bosanmaya ailem gel cocukları birak diyincede gidemedim bbamda guya gelip konusacakti oda gelmedi öyle bir cikmazdayimki

Asla bırakmam zaten kararlıyım bosanmaya ailem gel cocukları birak diyincede gidemedim bbamda guya gelip konusacakti oda gelmedi öyle bir cikmazdayimki
Sen iyi bir annesin:)
Evlat sahibi olunca insan onceligin kendin olmuyorsun iste,bu bazen yorucu,bazen de bir gulusune teslim olustur:)
Babanin pesini birakma canim mutlaka vicdana gelecektir,gelmedi diye pes etme hemen yine ara yine konus, agla dok icini kendin ve evlatlarin icin bosanmanin en iyisi olduguna ikna et..bak deki baba gerekirse afedersin essek gibi calisirim yuk olmam size bakarim cocuklarima bir duzenimi kurana kadar idare ediverin de..biseyler yap lutfen burdan elimizden geldigi kadar destek oluruz sana yanliz degilsin canim oyle hayatlar oyle dertler varki!
Sagligin elden gitmeden,cocuklarina zarar gelmeden kurtul bu adamdan..

Sen iyi bir annesin:)
Evlat sahibi olunca insan onceligin kendin olmuyorsun iste,bu bazen yorucu,bazen de bir gulusune teslim olustur:)
Babanin pesini birakma canim mutlaka vicdana gelecektir,gelmedi diye pes etme hemen yine ara yine konus, agla dok icini kendin ve evlatlarin icin bosanmanin en iyisi olduguna ikna et..bak deki baba gerekirse afedersin essek gibi calisirim yuk olmam size bakarim cocuklarima bir duzenimi kurana kadar idare ediverin de..biseyler yap lutfen burdan elimizden geldigi kadar destek oluruz sana yanliz degilsin canim oyle hayatlar oyle dertler varki!
Sagligin elden gitmeden,cocuklarina zarar gelmeden kurtul bu adamdan..
Cok sogolun bugün 10 kez aradim insallah insafa gelirde benfe kurtulurum cocuklarimda

Siddet varsa gidip cocuklar icinde kendin icinde bi rapor al daha once almis miydin? Uzaklastirma isteyince cikartiyorlar bu tip durumlarda o arada toparlanip evi falan tasir, dava acar, is bulursun. Kendine inan. O cocuklari sen dunyaya getirdin ve her birinin hayatindan sen sorumlusun o halde artik onlari boyle bir ortama mahkum etme.

Cok sogolun bugün 10 kez aradim insallah insafa gelirde benfe kurtulurum cocuklarimda
Insallah canim rabbim hayirli kapilar acsin dualarim seninle ve senin durumunda olan herkes icin,umudunu yitirme sakin sabirli ve kararli ol yeterki..haberlerini bekliyoruz

Back
X