Mrb kızlar..
Bir buçuk aylık evliyim neredeyse iki ay olacak ama daha simdiden her iki gunde bir agliyorum kendimi cok yorgun hissediyorum. Baba evinde nazlı bi kız olarak büyüdüm.. Babamın sevgisi hep bana guven verdi.. Ve şimdi evlendim.. Eşim her hareketimden şikayetçi.. En basiti yemek yapiyorum ( daha yeni yeni alişıyorm yemek yapmaya) ve yaptigim hic bir yemek acemi yemegi gibi olmuyor guzel oluyor bu şekide bende kendimi motive ediyorum yemegm cok guzel oldu diye bunu dile getiryorm yemek yaparken flan. Eşim bunu bana sorun ediyor kendi yaptgn seyleri övme mütevazi ol diye oysaki kendimi begenen biri degilim. Ya da baskalarina bahsetmiyprum yemeklerim cok guzel oluyor diye.. Sdece kendimi o şekilde motive ediyorum ve bunu bana cok buyuk bi sorunmus gibi olay yapti. Ve aglatti. Bu en kucuk sorunumuz evlendigmden beri cok buyuk kavgamiz dahi oldu bardagi firlatip kirdi. Ben boyle seylere alışk olmadgm içn dayanamiyorum. Snir krizi geciriyorm. Devamli herseyimi şikayet ediyor.. Bu beni cok yoruyor ne yapmam lazim yardimci olun lutfen. Onunla konusmaya korkuyorum birsey krp dokucek diye.. Ve bunu kimseyle paylasamiyorum devamli agliyorum